Home
I Sprekers I Praktisch I Edities I Contact



BOEK NU - 20% kortingFoodBubbles
De derde editie van FoodBubbles staat dit keer volledig in het teken van vlees en vleeswaren. De consumptie van vlees wordt tegenwoordig vaak op de korrel genomen, niettegenstaande is er een uitermate divers en kwalitatief aanbod dat absoluut zijn bestaansrecht heeft.
De organisatie van FoodBubbles wil daarom de vinger aan de pols houden door de ontwikkelingen op het gebied van vlees te belichten.
Verschillende instanties, verwerkers en gebruikers komen getuigen over hoe zij inspelen op de huidige trends en een duurzaam succesverhaal trachten op te zetten rond vlees.


Vijf redenen om deel te nemen!
  • U komt te weten welke trends we mogen verwachten op het gebied van vlees en vleeswaren
  • U krijgt nieuwe ideeën en concepten voorgeschoteld
  • U hoort succesverhalen in het kader van vlees
  • U krijgt een pak tips voor marketing en bereidingen mee
  • U kan volop netwerken met collega's en onze partners

Sprekers*
Dieter Smeulders - Keurslager Michielsen
Scoren met ambachtelijk bereid vlees in al zijn facetten

Bart De Pooter - Tweesterrenchef restaurant Pastorale
Innoveren met vlees van uitzonderlijke kwaliteit
Anneleen Vandewynckel - Directeur Fenavian (Federatie van de Vleeswarenproducenten)
Toekomstvisie voor de vleeswarensector
Giedo Thiry, zaakvoerder Gidee

Trendrapport vers vlees en vleeswaren

* Het programma wordt nog verder aangevuld

Voor wie?
Het publiek van FoodBubbles Meat Edition kan het best omschreven worden als iedereen met een sterke interesse in nieuwe trends, concepten, bereidingen en mogelijkheden op het gebied van vlees en vleeswaren.

- Slagers
- Traiteurs
- Verswinkeliers
- Koks en horecamedewerkers
- Aankopers van vlees en vleeswaren
- Productontwikkleraars
- Fabrikanten van vlees en vleeswaren
- Leveranciers van machines en toebehoren voor vlees
- Landbouwers
- Hobbykoks
- Gepassioneerde consumenten
- Pers en foodbloggers

Praktisch
Wanneer:
19 september 2016

Programma:
13.30 - 14.00 u.: Ontvangst 
14.00 - 15.30 u.: Deel 1
15.30 - 16.00 u.: Pauze 
16.00 - 17.30 u.: Deel 2
17.30 u.: Receptie 


Locatie:

Flanders Expo - Gent

Inschrijven
Schrijf u gratis* in
vóór 1 september: inschrijven
Toeleveranciers: 125 euro p.p. (excl. btw) - inschrijven


* Mits opgave btw-nummer en volgens beschikbaarheid van het aantal plaatsen.
  Max. 2 personen per zaak

VERSLAG FOODBUBBLES 2015
Klik hier om het sfeerverslag 2015 en de getuigenissen van de sprekers te bekijken. 
VERSLAG FOODBUBBLES 2014
Klik hier om het sfeerverslag 2014 en de getuigenissen van de sprekers te bekijken.


FoodBubbles 2016 is een initiatief van:

In samenwerking met

Keurslager Bizerba Bizerba Professional Media Group

Interesse om FoodBubbles te sponsoren?
Neem contact op met Kris Decaestecker