25 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

Lees online

120px

SHOES ONLINE

Welkom in ons gloednieuwe online magazine! Laten we meteen beginnen met een positieve noot. De zakenbarometer van september 2017 bracht maar liefst bijna 30% meer omzet dan vorig jaar. Een deugddoend cijfer voor de hardwerkende winkeliers. Een trend die zich hopelijk zal verderzetten de komende maanden.

Marie Verhulst

Onmisbare modellen voor uw assortiment
Nieuwe trend: veters van satijn en velvet
Gelzolen die voetklachten voorkomen of verlichten
Op zoek naar meer trends?

Shoes info voor u gebundeld
Ondernemers hebben er opnieuw vertrouwen in!
Blijf op de hoogte van al het sectornieuws

Shoes TV
Mis onze exclusieve interviews niet

Zakenbarometer september: bijna derde meer omzet

Het is héél lang geleden dat de schoenenbranche in ons land nog eens kon terugblikken op positieve resultaten. In september 2017 werd er 26,9% meer omzet gerealiseerd en werden er 25,3% meer paren verkocht dan in september vorig jaar.
Lees meer

Kortingen filiaalzaken verzieken handelssfeer

Heel wat correspondenten beklagen er zich over dat de filiaalzaken 'de handelssfeer verbrodden'. De weersomstandigheden en de economische context waren gunstig, en toch pakten sommige filialisten uit met kortingen in september.
Lees meer

Verkoop wintermodellen zorgen voor mooie omzet

Uit de artikelen die verkocht werden in de schoenwinkels, blijkt ook dat de herfst was begonnen, daar waar we in september vorig jaar nog een hittegolf kenden. In september 2016 werd nog 21% van de omzet gerealiseerd in echte zomerartikelen zoals sandalen, ballerina's en lichte mocassins.
Lees meer

Looks Agencies zoekt Sales Representative Footwear

LOOKS AGENCIES is een dynamisch shoes & bags & accessories agentuur gevestigd te Antwerpen.We vertegenwoordigen verschillende merken waaronder Guess, Patrizia Pepe, Janet&Janet, Fiamme en Roberto D'Angelo.
Lees meer

Vacature: Sioux Vertegenwoordiger België en Luxemburg

Voor de Belgische markt is Hooijer Groep op zoek naar een fulltime vertegenwoordiger voor het merk Sioux, met daarnaast nog een commercieel merk. U zal werkzaam zijn vanuit de showroom in Trade Mart maar ook onderweg.
Lees meer

Exclusief ronde tafel gesprek: etalage voor ultieme winkelbeleving

Etalage betekent veel meer dan een aantal schoenen in de vitrine. Alles draait om de totaalbeleving, zeggen de specialisten aan tafel. Het gaat immers om het oproepen van een totaalbeeld, een sfeerbeleving binnen het totaalpakket van de visual merchandising.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online magazine: zakenbarometer september +26,9% omzet
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be