|
|
|
| 02 november 2017 VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE Lees online |
|
|
| Boost uw zaak via social media Sociale media zijn belangrijk voor uw onderneming. Maak een plan voor sociale media en wees bewust online aanwezig. Aan de hand van storytelling kunt u een coherent verhaal vertellen dat uw klanten kan bekoren. Lees meer |
|
|
|
| ACTIE 10% korting op boek '40 verbluffende desserts' Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts in een creatieve receptenbundel. Voor het boek ontwikkelde hij eveneens 20 originele topdesserts met afwisseling van smaak, textuur, kleur, ingrediënten en vormgeving! En ook voor mensen met een voedselallergie creëerde hij 5 allergenenvrije desserts. Lees meer |
|
|
| Inschrijvingen geopende voor Concours Jacques Saey Op vrijdag 8 maart 2018 vindt de jaarlijkse Jacques Saey wedstrijd plaats. Deze wordt sinds 1992 georganiseerd op nationaal niveau en is bedoeld voor leerlingen, jonger dan 21 jaar, uit opleidingen banketbakkerij - chocoladebewerking en confiserie. Lees meer |
|
|
| Lisa Matthijssen wint Gouden Gard 2017 Lisa Mathijssen mocht op 10 oktober de Gouden Gard in ontvangst nemen in het Miele Experience Center in Vianen. Lotte Dierick, de winnaar van 2016, mocht deze aan Lisa overhandigen. Lees meer |
|
|
| Ultieme pralinedoos opnieuw beschikbaar Het vakblad Chocolaterie lanceerde in het voorjaar een exclusieve smaakbox, de ultieme pralinedoos gevuld met de winnende pralines van de voorbije edities van de Belgium Chocolate Awards. Lees meer |
|
|
| Nieuw hartje voor Valentijn Nieuw hartje voor Valentijn in de Belle Epoque collectie 2018 van chocolate World. Lees meer |
|
|
| Unieke demo door Willem Verlooy Onder de vleugels van Broodboetiek Verlooy, heeft zoon Willem Verlooy zich ontwikkeld tot een begenadigd patissier. Zijn passie is om taarten te creëren die een beleving van vertrouwde en nieuwe tongstrelende smaken bieden. Lees meer |
|
|
| Cargill zet koers naar duurzaamheid van cacao Cargill publiceerde op 3 oktober een rapport over de vooruitgang van de 'Cargill Cocoa Promise' oftewel de belofte van Cargill om een meer duurzame cacaosector te ontwikkelen voor de toekomst. Lees meer |
|
|
|