16 augustus 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

MAAK KANS OP EEN SCHRIJNWERK AWARD!

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Lees meer

DEZE PROJECTEN SCHREVEN ZICH ALVAST IN!

Tot en met 1 september kunt u zich nog inschrijven voor onze wedstrijd de Schrijnwerk Awards.
Heeft u tijdens het afgelopen jaar een gedurfd project gerealiseerd en wenst u hiermee naar buiten te komen?
Aarzel dan niet en meld u aan via schrijnwerkawards.
pmg.be!
Lees meer

ATG VOOR ALUPROF

De kwalitatieve raam- en deursystem MB-70B en MB-86B zijn door de BCCA, de gespecialiseerde certficatie-instelling voor de bouw voor producten en bouwsystemen, beloond met het ATG-certificaat.
Lees meer

VAN HOECKE ZET DOOR MET DEZE VERNIEUWING

Vorig jaar al pakte Van Hoecke uit met een vernieuwde huisstijl en merkessentie. Dit jaar komt daar de gloednieuwe website bij, waar zowel professionelen als consumenten terechtkunnen voor alle mogelijke inspiratie en informatie.
Lees meer

TWEE NIEUW VERTEGENWOORDIGERS

DB&S, verdeler van houtbewerkings­machines met vestiging te Hooglede-Gits, is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om deze groei verder te ondersteunen en te bestendigen, zijn twee nieuwe vertegenwoordigers aangenomen.
Lees meer

CROWDFUNDING PLATOWOOD

De duurzame houtveredelaar Platowood uit Arnhem start een crowdfundingcampagne. In totaal wil het bedrijf € 1,25 miljoen ophalen om te voorzien in de voorraadbehoefte en zo de groeiende vraag naar duurzame bouwmaterialen te beantwoorden.
Lees meer

EXPOBOIS 2018 GEANNULEERD

De eerstvolgend geplande editie van Expobois, de Franse vakbeurs voor houtbewerkingsmachines, is afgelast. De beurs zou normaal gezien plaats gevonden hebben van 13 tot 16 maart 2018 in Parijs, Villepinte.
Lees meer

DIT GEBOUW IS HET RESULTAAT VAN SAMENWERKING OP HOOG NIVEAU

Het gebouw van de hoofdzetel van de BNL-BNP Paribas Group is een prachtvoorbeeld van een succesvolle combinatie tussen een innovatief architecturaal ontwerp, én optimaal comfort en welzijn voor de gebruikers van het gebouw.
Lees meer

EGGER PAKT UIT OP INTERZUM

Egger pakte op Interzum uit met verschillende topproducten. Zo werd de in maart gelanceerde handelscollectie met onder andere de nieuwe synchroondecoren met diepe structuren voorgesteld. Daarnaast was ook de matte fingerprintproof structuur een van de vele blikvangers op de stand van Egger.
Video

IVC ZOEKT 200 MEDEWERKERS

IVC Group in Avelgem zet zijn opmars voort in de markt van luxevinyl tegels en planken (LVT). Om die groei te ondersteunen zoekt het bedrijf meer dan 200 medewerkers, onder andere voor de nieuwe fabriek die in het najaar opstart.
Lees meer

ZIE DE TOEKOMST VAN PARKET

Op 7 september om 18u30 organiseert Lamett in Kinepolis Gent een seminarie met de titel “Selling floors in 2020, Part II".
Net zoals in oktober 2013 laat zaakvoerder Bruno Descamps 300 gasten uit de parketbranche in alle openheid kennis maken met zijn visie op de toekomst van de parket
­wereld en de impact van het internet.
Lees meer

PROPER WERKEN MET STOFSCHERMEN

Vooral bij kleine renovatieprojecten kan het nuttig zijn om door middel van stofschermen de rest van het gebouw te vrijwaren. De schermen onttrekken bovendien de werkzaamheden aan het oog van de bezoeker.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Schrijf u in voor de Schrijnwerk Awards 2017!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be