24 mei 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

SUPERMAT OF HIGH GLOSS? KWALITEIT TROEF

Eindklanten en verwerkers zijn al langer vragende partij voor betaalbaar en makkelijk te verwerken plaatmateriaal dat tegelijk over een zeer hoge oppervlaktekwaliteit beschikt.
Lees meer

SCHRIJNWERK AWARDS 2017

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award. Ook u kunt aanspraak maken op een van deze felbegeerde trofeeën!
Lees meer

CHIMSCO NEEMT B-VITRÉES OVER

Sinds 1 januari heeft houtbouwer Chimsco SA uit Achêne (Dinant) de firma B-Vitrées uit Ciney overgenomen. B-Vitrées is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met ramen, deuren, poorten, zonwering, rolluiken, enzovoort.
Lees meer

TÜV-CERTIFICAAT VOOR TA'OR BOX

Familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas, verdeler van meubelbeslag van het Oostenrijkse merk Blum, valt opnieuw in de prijzen met de TA'OR BOX. De industrieel gefabriceerde houten lade ontving, na uitvoerige testen en controles, het prestigieuze TÜV-certificaat.
Lees meer

BUILDUP: KENNISEVENT OVER HOUTBOUW

BuildUp 2017 brengt de voorlopers en specialisten op vlak van houtbouw samen voor een inspirerende thema- en netwerkdag. Met boeiende lezingen, technische innovaties en getuigenissen uit de praktijk schakelen we een ver­snelling hoger richting Houtbouw 2.0.
Lees meer

MAAK KANS OP DE NIEUWE RECIPROZAAG

Maak kans op de GSA 18V-32 reciprozaag voor de vakman van Bosch Professional!
De nieuwe GSA 18V-32 Professional is een zeer krachtige reciprozaag met een unieke machine-ergonomie voor het comfortabel vastpakken in elke positie.

Lees meer

EXCLUSIEVE VERDELER HI-MACS®

Engels Group focust in haar drie divisies al exact 90 jaar op kwaliteitsvolle producten en een uitmuntende service. Dat wordt meer dan ooit weerspiegeld in de strategie van Engels Design and Decoration.
Lees meer

NIET TE MISSEN: ONLINE VEILING VAN HOUT

Auctelia organiseert een online veilingverkoop van 23 mei tot 6 juni 2017 van een grote stockliquidatie van hout (> 1.000 m³), van verschillende dimensies en afmetingen.
Lees meer

OPENDEUR HACO TRADING

Op 22, 23 en 24 juni 2017 houdt Haco Trading zijn opendeurdagen in de ruime showroom te Ardooie (Hogeschuurstraat 2). De focus ligt op de recente innovaties rond verlijming en verwerking van kantenbanden.
Lees meer

INFOSESSIE BEVEKA

Op 30 mei organiseert Beveka een infosessie rond de Compac(Mel) Plus plaat. Deze vindt plaats in het Beveka Inspiration Center in Merksem (Oostkaai 12), en dit vanaf 18 uur.
Lees meer

COLLSTROP KLAAR VOOR TOEKOMST

Wanneer je de terreinen van Collstrop in Waregem oprijdt, merk je meteen dat het tuinseizoen definitief uit de startblokken is geschoten. Tuinschermen, poorten, carports, pergola's, constructiehout, … je ziet de tuinproducten vorm krijgen in het atelier waar een team van enthousiaste mensen werkt.
Lees meer

LASTENVERLAGING IN DE BOUW OP KOMST?

De Bouwunie is opgelucht dat vice­premier en minister van Economie Kris Peeters zijn schouders zet onder de lastenverlaging in de bouw. Om concurrentieel te zijn met buitenlandse bedrijven, pleit de Bouwunie al lange tijd voor een lastenverlaging van 6 euro per uur.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Upgrade uw project met supermat en high gloss plaatmateriaal!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be