05 juli 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

HOE GAAT BOUWSECTOR OM MET HITTEGOLF?

Warmte en uitblijvende regen hebben de voorbije week in verschillende sectoren voor beroering gezorgd, niet in het minst in de bouwsector. Een recente rondvraag van de Vlaamse Confederatie Bouw onder haar leden brengt immers een aanzienlijk productiviteitsverlies aan het licht.
Lees meer

SCHRIJNWERK AWARDS 2017

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Lees meer

KLANTEN VAN TECHWIN AAN HET WOORD

Benieuwd wat DRAULANS BVBA, dé specialist in houten schrijnwerk, over TECHWIN zegt?
DRAULANS uit Westerlo, een familiebedrijf van de derde generatie, is dé specialist in zowel buiten- als binnenschrijnwerk.

Lees meer

WORD EXCLUSIEVE CAMBA PARTNER

Camba zoekt voor de plaatsing (en verkoop) van zijn ramen en deuren ervaren plaatsers in de regio Antwerpen/Mechelen. Ze zoeken vaklui die trots willen zijn op hun eindresultaat, want dat leidt in een samenwerking met Camba immers tot tevreden klanten.
Lees meer

ONTDEK DE WERELD VAN KURK

Van vrijdag 17 t.e.m. maandag 20 november 2017 nodigt Kurkfabriek Van Avermaet klanten en geïnteresseerden opnieuw uit voor de herfstopendeurdagen. Het bedrijf is dan van 10u tot 18u doorlopen open, en men kan er onder andere kennismaken met de nieuwste digitaalgeprinte steen- en houtcollectie.
Lees meer

PIR EN PUR BLIJVEN IN PRIJS STIJGEN

Een nieuwe enquête van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) toont dat de gevolgen van de prijsstijgingen en de langere levertermijnen voor de isolatiematerialen polyurethaan (PUR) en polyisocyanuraat (PIR) nog erger geworden zijn.
Lees meer

OPLEIDINGSPROGRAMMA CROWN

Crown timmert lustig verder aan zijn opleidingsprogramma voor onderhoudsmonteurs. De Demonstrated Performance (DP) Service Training moet onderhoudswerkzaamheden nog efficiënter laten verlopen om zo de TCO van de klant te verlagen.
Lees meer

BOSTIK IN TOUR DE FRANCE

Bostik is tijdens de Tour de France opnieuw te zien als officiële partner van de wielerwedstrijd. Sinds 2015 is Bostik al verbonden aan de Tour - als official supplier - maar Bostik besliste om het contract uit te breiden naar een officieel partnership.
Lees meer

RENSON BLIJFT PARTNER SV ZULTE WAREGEM

Renson heeft zijn overeenkomst als partner van SV Zulte Waregem verlengd. Ook de komende 4 jaar (de overeenkomst is er één voor 1 jaar met een optie voor 3 extra seizoenen) zal het Waregemse familiebedrijf op de shirts van de bekerwinnaar 2017 prijken.
Lees meer

OOK HARDHOUT GESCHIKT VOOR CLT

In Oldham (VK) opende onlangs het allereerste gebouw uit tulpenboomhout CLT. Maggie's, een centrum dat steun biedt aan kankerpatiënten, werd ontworpen door dRMM Architects en opgetrokken uit ruim 20 panelen van vijflaags gelamineerd CLT, in lengtes van 0,5 tot 12 m.
Lees meer

PUUR PROF 2018

PUUR prof is een netwerkevent voor de bouwprofessional en biedt een interessante dag met inspirerende sprekers, praktijkgerichte opleidingen en relevante contacten .
Lees meer

FRANCOFONIE EREGAST MONDIAL DU BÂTIMENT

De Mondial du Bâtiment en de drie beurzen Batimat, Ideobain en Interclima + ElecHB geven dit jaar een ereplaats aan de Franstalige landen tijdens het evenement, van 6 tot 10 november in Parijs.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vijf tips om met de warmte om te gaan

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be