26 april 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

THERMOBEL TG

Thermobel TG (drievoudige beglazing) vergroot uw levenscomfort. Dankzij deze beglazing kunt u uw energiekosten beheersen en tegelijk een optimaal klimaat in huis creëren: het neutrale uitzicht biedt een hoge lichttransmissie, terwijl de isolerende eigenschappen ervoor zorgen dat de koude buiten blijft.
Video

MAAK KANS OP EEN RECIPROZAAG

Maak kans op de nieuwe GSA 18V-32 reciprozaag voor de vakman van Bosch Professional !De nieuwe GSA 18V-32 Professional is een zeer krachtige reciprozaag met een unieke machine-ergonomie voor comfortabel vastpakken in elke positie.
Lees meer

GRATIS ABONNEMENT OP VAKBLAD ROOFTECH!

Begin april stonden niet alleen heel wat bomen en struiken in bloei, ook zag het eerste nummer van Rooftech het levenslicht.
Lees meer

KLANTEN VAN TECHWIN AAN HET WOORD

Interview Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO, specialist in ramen en deuren. RAMACO, gevestigd te Eeklo en specialist in ramen & deuren, blinkt uit in vakmanschap en technologische innovaties.
Lees meer

GRATIS TOEGANGSKAART VIA LIGNA

LIGNA 2017 Hannover, 22-26 mei Bezoek LIGNA en registreer u hier voor uw gratis toegangskaart.
Lees meer

DIGITALE MOGELIJKHEDEN BEDRIJF ONTDEKKEN

In de bouw gaat de digitalisatie razendsnel. Straks bedient een aannemer van dakwerken een drone om woningen tot in de nok te inspecteren. Als bedrijf moet je vandaag de dag dan ook zorgen dat je gezien en gevonden wordt, ook op sociale media.
Lees meer

SOFTWARE-EVENT VENS&THIERS

Op donderdag 20 april was het verzamelen geblazen bij Vens&Thiers in Heule voor de jaarlijkse Software@Vens&Thiers beurs. In de voormiddag konden de gebruikers van Imos, Homag eSolution en woodWOP enkele praktische workshops bijwonen.
Lees meer

NIEUWE VERTEGENWOORDIGING DB&S

Na het verwerven van het exclusieve verdeelrecht van het premium merk Format-4 is DB&S nu ook exclusieve verdeler geworden voor de andere merken binnen het gamma namelijk Felder en Hammer.
Lees meer

4-5 OKTOBER: 1STE EDITIE BESTELAUTO EXPO

De bestelwagen krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats. Het evenement biedt een inkijk in de veelzijdige mogelijkheden van bestelwagens tot 3.500 kg.
Lees meer

HOUTEN WOONTOREN MET HAUTE ARCHITECTURE

Thomas Harms is senior architect bij Team V Architectuur, een Amsterdams bureau dat met een 40-tal medewerkers kan bogen op een mooie referentielijst. Thomas is als senior architect verantwoordelijk voor het ontwerp van het 73 meter hoge houten woongebouw HAUT in Amsterdam.
Lees meer

HOUTSKELETBOUW ANNO 2017

Margo Colson studeerde in 1993 af als industrieel ingenieur bouwkunde, sindsdien bouwde hij een expertise op in de sector als stabiliteitsingenieur, projectleider en R&D verantwoordelijke.
Lees meer

BOUWONDERNEMERS ZIJN OPTIMISTISCH

De bouwbarometer scoorde in het eerste kwartaal van 2017 met 99,4 beter dan eind 2016 met 98,4. Zoals op de grafiek te zien, groeit het vertrouwen in een economisch herstel.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek de digitale mogelijkheden voor uw bedrijf

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be