30 augustus 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

ZET UW PROJECT IN DE KIJKER EN WIN EEN SCHRIJNWERK AWARD!

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Lees meer

DEZE PROJECTEN SCHREVEN ZICH ALVAST IN!

Tot en met 1 september kunt u zich nog inschrijven voor onze wedstrijd de Schrijnwerk Awards. Heeft u tijdens het afgelopen jaar een gedurfd project gerealiseerd en wenst u hiermee naar buiten te komen? Aarzel dan niet en meld u aan!
Lees meer

EURABO ORGANISEERT OPLEIDINGEN

Eurabo organiseert dit najaar diverse opleidingen over het bio-ecologisch bouwen, verbouwen en isoleren. Het bedrijf zal hier concreet vier opleidingen over plannen.
Lees meer

NIEUWE BEURS VOOR INTERIEURBOUW

Kölnmesse, de organisatie achter o.a. de succesvolle vakbeurs interzum, heeft een nieuwe telg gepresenteerd. ZOW wordt net als interzum een vakbeurs voor meubilair en interieurbouw, al focust deze nieuwe beurs zich vooral op het regionale karakter.
Lees meer

DUURZAME DEURGEHELEN IN ZORGINSTELLINGEN

In zorginstellingen is de nood aan robuuste deuren en deurlijsten hoger dan je zou denken. Rolstoelen, karren en bedden komen immers vaak in aanraking met deze elementen.
Lees meer

KNAUF INVESTEERT IN MINERALE ROTSWOL

Knauf Insulation kondigt groots plan aan voor investeringen in Minerale Rotswol. De onderneming investeert in een nieuwe productiefaciliteit voor Minerale Rotswol in West-Europa en plant een grote upgrade van bestaande fabrieken in Servië en Slovakije.
Lees meer

CURSUS BOUWUNIE

Op 11, 19, en 21 september organiseert Bouwunie een cursus waarin alle nieuwigheden over de op 1 juli 2017 gewijzigde wetgeving rond overheidsopdrachten worden aangehaald.
Lees meer

SANTENS NODIGT U UIT

Op vrijdag 8 september (Santens Dhondt Brugge) en vrijdag 29 september (IJzerwaren Vertommen Sint-Niklaas) organiseert Santens, gespecialiseerd in gereedschap, bouwbeslag, automatisatie, interieur-, raam-, deur- en meubelbeslag, haar opendeurdagen in Brugge & Sint-Niklaas van 10 tot 20 uur.
Lees meer

INTELLIGUIDE OP HET PODIUM

Met intelliGuide heeft Homag een assistentiesysteem voor de operatoren van opdeelzagen ontwikkeld. Door middel van optische signalen vertelt het systeem aan de bediener wat hij moet doen.
Lees meer

ROL AANNEMERS IN NALEVING ISOLATIE-EISEN

De Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) benadrukt de cruciale rol van de professionele aannemers in het debat over de naleving van de isolatie-eisen. Het zijn daarbij vooral de sleutel-op-de-deur-aannemers die volgens de VCB voor een bouwheer een belangrijke ontzorgende rol kunnen spelen.
Lees meer

URSA KRIJGT EEN NIEUWE EIGENAAR

Xella International GmbH sloot een contract af met investeringsbedrijf KKR om URSA over te nemen. De verkoop zou nog voor het einde van 2017 afgerond worden. De Xella Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt bouwmaterialen, gipsvezelplaten en kalk- en kalksteenproducten en is fabrikant van cellenbeton en calciumsilicaatelementen.
Lees meer

MODIEUZE VEILIGHEIDSSCHOENEN

Een bouwwerf zit vol gevaren voor voeten. Veiligheidsschoenen zijn daarom allang met recht en reden ingeburgerd. Maar wie acht uur per dag aan de slag is op een werf, laat ook zijn voeten een belangrijk deel van de last torsen.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Laatste kans om zich in te schrijven voor de SCHRIJNWERK AWARDS!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be