15 februari 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

GOUDEN BAKSTEEN 2017

Op vrijdag 10 februari reikte Bouwunie voor de twintigste keer de Gouden Baksteen uit. Zo'n 650 Bouwunie-leden tekenden hiervoor present in 't Bauhaus te Sint-Niklaas.
Lees meer

LECOT-RAEDSCHELDERS +6,1%

Het was alweer een goed jaar voor Lecot-Raedschelders. De groep steeg met maar liefst 6% dit jaar, aldus Rik Lecot op de jaarlijkse leveranciersreceptie. “In 2016 mochten we een omzet van 166,5 miljoen euro op­tekenen.
Lees meer

DECEUNINCK LANCEERT DECALU

Op donderdag 9 februari vierde Deceuninck samen met enkele honderden klanten en partners het 80‑jarig bestaan van het bedrijf. Bernard Vanderper, directeur Noordwest-Europa, en Francis Van Eeckhout, ceo van Deceuninck, bedankten alle aanwezigen voor een vruchtbare samenwerking.
Lees meer

VACATURE BIJ LEUCO

Leuco ontwikkelt en produceert gereedschapssystemen en precisiegereedschappen voor de bewerking van hout, aluminium, composieten en hun derivaten.
Lees meer

INTERVIEW PATRICK LAPEIRRE

Als Bouwunie bestuurslid en trouwe standhouder op de beurs was Patrick Lapeirre, zaak­voerder van Bouwbedrijf Lapeirre, aanwezig op een persconferentie naar aanleiding van de Bouwbeurs Roeselare (4-6 & 10-12 februari). In deze video­boodschap pleit hij voor meer beroepsfierheid in de bouw.
Video

TECHWIN

Klanten van TECHWIN getuigen. Interview Chris Rymenants, Zaak­voerder R²PROJECTS, gespeciali­seerd in ramen, deuren en veranda's. R²PROJECTS vindt zijn oorsprong in mei 2007, toen Jan Rens (vroegere Rens bvba) en Chris Rymenants (vroegere RVN construct) de handen in elkaar sloegen.
Lees meer

DUCO CREËERT JOBS

Duco bestond vorig jaar 25 jaar en vierde dit door 25 nieuwe banen te scheppen. Ook in 2017 is de Veurnse fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen vastberaden om verder te groeien en extra jobs te creëren.
Lees meer

WONINGSCHEIDENDE VLOERCONSTRUCTIES

Woningscheidende vloerconstructies in meergezinswoningen bleken tijdens het afgelopen decennium, toen de eerste Belgische meergezins­woningen in HSB werden opgetrokken, een zwak punt binnen het geheel te zijn.
Lees meer

EVENEMENTEN TIJDENS BATIBOUW 2017

Batibouw voorziet dit jaar twee grote evenementen, het BIMtonic-evenement en het BouwForum Spreek Digi-taal. Aan de hand van enkele case study's en een panelgesprek zullen een aantal ervaren BIM-specialisten architecten en ingenieurs inwijden in de wondere wereld van BIM.
Lees meer

DIRECTIE BLAVIER BREIDT UIT

Woningen Blavier richt zich op de toekomst door de algemene directie uit te breiden. Louis Amory, sinds 2008 gedelegeerd bestuurder, legt zich vanaf nu toe op de commerciële ontwikkeling van het bedrijf en de activiteit als bouwpromotor.
Lees meer

OPENDEUR SCM GROUP

Van 26 tot 28 januari waren er in de SCM Group fabriek in Rimini, Italië opendeurdagen. Het verkoopteam van de firma Rogiers uit Waregem ging er samen met enkele klanten op ontdekkingsreis en die waren zeer enthousiast over het nieuwe gamma CNC-machines die voor het eerst aan het publiek getoond werden.
Lees meer

F.A.C. WORKSHOPS

Op donderdag 9 maart organiseert de F.A.C. (Federatie Aluminium Constructeurs) een studienamiddag bij I.R.S.-Btech te Deinze.
Na de ontvangst vanaf 15u30 starten om 16 uur verschillende workshops omtrent de lucht- en waterdichtheid van deuren, ramen en gevels.

Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Crevits & Muyters winnen Gouden Baksteen + Bezoek Batibouw loont

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be