17 januari 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

BELG VERBOUWT VIER KEER

Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag; ze investeren ook in de renovatie en inrichting van hun woonst. Dat blijkt uit een enquête die Incidence 360° Market Research Solutions uitvoerde.
Lees meer

POULEYN KOOPT EIGEN BEDRIJF TERUG

In juli 2013 ging groep Pouleyn uit Vichte over van de familie Pouleyn naar houtgroep Cras. Cras nam de twee bedrijven, Pouleyn (houten ramen, deuren en poorten) en Lloyd Hamilton (exclusieve houten bijgebouwen) over en maakte ze klaar voor de toekomst.
Lees meer

WAR FOR TALENT

Een hecht, ervaren en goed opgeleid personeelsteam is een must voor elk bouwbedrijf dat vooruit wil. Alleen ondervinden heel wat zaakvoerders meer en meer moeite om hun openstaande vacatures ingevuld te krijgen.
Lees meer

SLIMME RAMEN EN DEUREN

Raam- en deursystemen, ventilatietechnieken en huisautomatisering in de woning met elkaar laten communiceren tilt het leefcomfort en gebruiksgemak van de bewoners naar een hoger niveau, en wel om verschillende redenen.
Lees meer

GESCULPTEERDE TRAP

De nieuwste parel aan de kroon van het Diamond Exchange zakendistrict in Tel Aviv is de prachtig vormgegeven skyscraper Amot Atrium Tower, ontworpen door toparchitect Moshe Zur.
Lees meer

WERKZOEKENDENOPLEIDING TOT CNC-OPERATOR

Voor de 2de editie van de werkzoekendenopleiding tot CNC-operator, in samenwerking met het Opleidingscentrum Hout (OCH) en verschillende sectorbedrijven, werd de opleidingsinhoud door Talentenwerf geüpgraded.
Lees meer

20 JAAR KWALITEITSBORGING

In 1995 behaalde Deceuninck voor het eerst de ISO9001 norm voor kwaliteitsmanagement. Sindsdien heeft de onderneming de inspanningen op het vlak van kwaliteitsborging en procescontrole alleen maar opgevoerd.
Lees meer

OPEN HOUSE SCM

Op 26, 27 en 28 januari organiseert SCM Group een driedaagse 'Open House' in zijn thuisbasis te Rimini. De focus zal voornamelijk liggen op de nieuwste generatie CNC-machines van het merk 'Author'.
Lees meer

HX PRO OP BATIBOUW

ROBLAND staat voor 100% Belgische kwaliteit. Dit familiebedrijf, opgericht door de familie Landuyt, levert al meer dan 40 jaar machines van uitstekende kwaliteit aan een scherpe prijs.
Lees meer

VERDONCK NEEMT TOPFIN OVER

Om de groei van Lakkerij Verdonck verder te zetten heeft de onderneming eind vorig jaar na een samenwerking met Topfin het bedrijf overgenomen om zo de markt te vergroten.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dè manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenk.
Lees meer

Bestel nu

OSB-CHALLENGE: DOE MEE EN WIN!

Dit schooljaar daagt DOBBIT alle Belgische scholen uit voor een doewedstrijd, de OSB-Challenge! Maak zelf een eigen ontwerp uit een OSB plaat met zo min mogelijk afval en restmateriaal en win een mooie prijs van Bosch! Streef naar een minimaal verlies aan plaatmateriaal bij de uitwerking van jouw ontwerp!
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Waarom de Belg op zijn vakman rekent + Hoe vindt u het juiste personeel?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be