29 maart 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

GEEN ONGELUKKEN MET DIT PANEELZAAGBLAD

Op Ligna 2016 in Hannover presenteerde een Italiaanse fabrikant van paneelzaagmachines een uniek veiligheidssysteem. Ongevallen behoren hiermee definitief tot het verleden.
Lees meer

VEILIGHEIDSSYSTEMEN OP PANEELZAGEN

Bewerkingsmachines zijn ontworpen volgens de veiligheidseisen van de CE-markering en arbeiders krijgen, tijdens hun opleiding en op de werkplaats zelf, duidelijke veiligheidsinstructies.
Lees meer

BAS CNC-TECHNIEK

Met de nieuwe servicepartner Bas CNC-Techniek, heeft PDS GmbH in oktober vorig jaar een competente en betrouwbare aanspreekpartner gevonden voor onze klanten ter plaatse.
Lees meer

HOUTPRO+ OP KOERS

De volgende editie van Houtpro+ lijkt een succes te worden. De tweede editie van de vakbeurs, vult nu zo goed als vier hallen (Brabanthal, Kempenhal, Langstraathal en Diezehal) en is goed voor 149 exposanten op een beursoppervlakte van 10.256 m².
Lees meer

DE MEERWAARDE VAN AANVOERAPPARATEN

Bij het werken met traditionele houtbewerkingsmachines betekent het gebruik van een aanvoerapparaat vaak een grote meerwaarde. Het apparaat garandeert immers een stabiele, constante en veilige aanvoer van het werkstuk.
Lees meer

EUROFINISH OP 10 EN 11 MEI

Op 10 en 11 mei staat de Brabanthal te Leuven volledig in het teken van EUROFINISH 2017, de enige vakbeurs voor oppervlaktebehandeling in België.
Lees meer

WAAROP LETTEN BIJ LANGGATBOORMACHINE

De langgatboormachine staat in voor het boren van gaten of sleuven (langgaten) in houten werkstukken: ideaal voor het tot stand brengen van pen-en-gatverbindingen en deuvelverbindingen.
Lees meer

GENTSE CULTUURTEMPEL KLEURT WEST-VLAAMS

Op goed zeven maanden tijd wist het Kortrijkse Potteau-Labo in samenwerking met de architecten van Coussée & Goris het volledige interieur van de nieuwe stadsbibliotheek De Krook een mooie, hedendaagse en functionele inrichting te bezorgen.
Lees meer

TOTAALRENOVATIES WORDEN GESUBSIDIEERD

Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Bart Tommelein wil collectieve totaalrenovaties stimuleren waarbij diegene die de renovatie uitvoert een financiële tegemoetkoming zal ontvangen.
Lees meer

3,1% GROEI VOOR HÄFELE

De internationale Häfele Group heeft zijn cijfers voor 2016 bekendgemaakt. Häfele haalde voor 2016 een omzet van 1,311 miljard € en betekent een groei met 3,1%.
Lees meer

WERKSTUK STABIEL EN VEILIG AANVOEREN

Bij het werken met traditionele houtbewerkingsmachines betekent het gebruik van een aanvoerapparaat vaak een grote meerwaarde. Het apparaat garandeert immers een stabiele, constante en veilige aanvoer van het werkstuk.
Lees meer

WSB VERSTERKT TEAM

WSB Finishing Equipment (WSB) heeft zich de voorbije maanden uitgebreid. Het team werd versterkt met twee technisch-commercieel adviseurs om zo het persoonlijk contact met de klant te kunnen garanderen.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vermijd ongevallen dankzij nieuw veiligheidssysteem op paneelzaag

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be