18 januari 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

TRENDS OP INTIRIO

Intirio 2017 kent een druk programma, met daarbij tal van gelegenheden die de bezoeker kan inspireren. Zo is er de Factory, een plein in het hart van de beurs, opgebouwd als een overdekte werkplaats.
Lees meer

BELG VERBOUWT VIER KEER

Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag; ze investeren ook in de renovatie en inrichting van hun woonst. Dat blijkt uit een enquête die Incidence 360° Market Research Solutions uitvoerde.
Lees meer

TRENDS IN WANDBEKLEDING

De interieurtrend van een accentwand lijkt voorbijgestreefd. Vandaag wil men een ruimte inkleden met behulp van interessante structuren, glanseffecten en natuurlijke materialen.
Lees meer

WAR FOR TALENT

Een hecht, ervaren en goed opgeleid personeelsteam is een must voor elk bouwbedrijf dat vooruit wil. Alleen ondervinden heel wat zaakvoerders meer en meer moeite om hun openstaande vacatures ingevuld te krijgen.
Lees meer

CONSEQUENT KLANTGERICHT

Duidelijke navigatie, sterke beelden, mobiele toepassing: de nieuwe website van MEWA trekt de klantgerichtheid van het bedrijf online door. Dat doet het onder andere met nieuwe startpagina's voor verschillende branches en een geoptimaliseerde zoekfunctie.
Lees meer

NIEUWE SHOWROOM VOOR COPAGRO

Een nieuw jaar, een nieuwe showroom, zo dacht Copagro. Nadat het bedrijf zijn distributieplatform en kantoren uitgebreid had met 3.000 m² extra opslagruimte, is nu ook de nieuwe showroom klaar.
Lees meer

MOBILITEIT, FLEXIBILITEIT EN VEILIGHEID

Van 16 tot 26 februari tekent Sortimo in Brussels Expo present op Batibouw 2017. Op stand 9218 in hal 9 zal het bedrijf tonen wat het als specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen kan betekenen voor de professional die dagelijks op bouwwerven aan het werk is.
Lees meer

INTIRIO 2017

Van 29/01 tot 01/02 is Flanders Expo Gent weer het toneel van Intirio. Nu steeds meer mensen in de steden gaan wonen, focust de interieurbeurs op samenzijn en kleinschaligheid.
Lees meer

PARTNERSCHAP BOUWUNIE EN SBB

Om de ondersteuning en de dienstverlening aan de bouw­ondernemers te versterken, sluit Bouwunie partnerschappen af.
Op 1 januari 2017 start zo een samenwerking met SBB Accountants en Adviseurs.

Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS DECEMBER

De werkloosheidscijfers van december 2016 zijn gepubliceerd op de VDAB-site. Daaruit blijkt dat er eind december in Vlaanderen 215.562 niet-werkende werk­zoekenden waren, wat overeenstemt met 7,15% van de beroepsbevolking.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dè manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenken.
Lees meer

Bestel nu

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Niet te missen op Intirio + Hoe vindt u het juiste personeel?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be