30 augustus 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

AIRMIX GEEFT U MEER CONTROLE

Airmix toestellen, ook wel aircoat of air-assisted genoemd, bieden in zekere zin een middenweg tussen afwerkingsgraad en verwerkingssnelheid. Bij deze toestellen wordt er namelijk niet alleen onder druk verspoten, zoals bij airless het geval is, maar wordt er verder nog perslucht toegevoegd.
Lees meer

SKORPIO E

De nieuwe elektrische excentrische schuurmachine van Rupes is het eerste toestel dat gebruik maakt van 'advanced brushless motor technology', wat zo veel betekent dat dit de eerste elektrische schuurmachine is met een motor zonder koolborstels.
Lees meer

FLAMANT OPENT WINKEL IN BRUGGE

Begin augustus opende het Belgisch interieurlabel Flamant de deuren van zijn nieuwe Home & Gifts store aan de Eiermarkt in Brugge, een schitterende locatie met zicht op de Markt en het historische Belfort.
Lees meer

ORAC LIGHTING ACADEMY

ORAC start op 15 en 22 september met een nieuwe Lighting Academy. Deze opleidingen leggen zich speciaal toe op het installeren van indirecte verlichting aan de hand van de profielen en ledbars van Orac Decor.
Lees meer

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ AIRMIX?

Airmix spuitapparatuur wordt voornamelijk ingezet voor relatief kleinschalige, residentiële schildersprojecten of het verspuiten van lakken, maar of deze toestellen ook daadwerkelijk de beste prestaties leveren, is sterk afhankelijk van hoe ze ingezet worden.
Lees meer

CURSUS BOUWUNIE

Op 11, 19, en 21 september organiseert Bouwunie een cursus waarin alle nieuwigheden over de op 1 juli 2017 gewijzigde wetgeving rond overheidsopdrachten worden aangehaald.
Lees meer

WAARVOOR GEBRUIKT U AIRMIX?

Wie wil overgaan tot de aankoop van een airmix spuittoestel, dient vooral goed af te wegen waarvoor het toestel gebruikt zal worden. De te verspuiten producten en de frequentie van het gebruik zijn daarbij de belangrijkste keuzefactoren, maar voor velen zal ongetwijfeld ook de prijs een doorslaggevende rol spelen.
Lees meer

HOE AIRLESS U MEER RENDEMENT GEEFT

Airless spuitapparatuur biedt een efficiënte oplossing voor het verven van grote oppervlakken. Dankzij een enkele laagdikte van 150 tot zelfs 250 micron kan er namelijk in sneltempo een goede dekking gerealiseerd worden.
Lees meer

SORTIMO BEKROOND IN SERVICE/AFTERSALES

Voor de vierde keer vroeg uitgeverij ETM (Stuttgart) de lezers van het magazine Werkstatt om het beste merk te verkiezen in service en aftersales. Sortimo, gespecialiseerd in voertuiginrichting en concepten voor ladingbeveiliging, nam de eerste prijs in de categorie 'workshop equipment & van racking systems' in ontvangst.
Lees meer

WAT DOET EEN ZELFREINIGENDE VERFLAAG?

De basis voor de zelfreinigende karakteristiek is principieel het beschikbaar houden van aangehecht vuil voor stromend water, zodat het er makkelijk door losgemaakt en weggespoeld wordt.
Lees meer

WAT KAN SILICAATVERF VOOR U BETEKENEN?

Er zijn meerdere karakteristieken die een silicaatverf onderscheiden van solvent- of watergedragen gevelverven. Het uitgesproken minerale karakter van de formulering combineert immers een uitstekende kleurstabiliteit met voor organisch gedragen muurverven onhaalbare standtijden van wel zeventig jaar en meer.
Lees meer

HOE AIRLESS OOK ERGONOMISCH KAN ZIJN

Airless heeft heel wat troeven: je werkt efficiënter - want het gaat sneller - en de flexibiliteit is groter omdat je relatief snel een kleurwissel kunt doorvoeren.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bent u al vertrouwd met de vele voordelen van airless?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be