16 augustus 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

ZIT OP DE EERSTE RIJ VOOR DE TOEKOMST VAN PARKET

Op 7 september om 18u30 organiseert Lamett in Kinepolis Gent een seminarie met de titel “Selling floors in 2020, Part II". Net zoals in oktober 2013 laat zaakvoerder Bruno Descamps 300 gasten uit de parketbranche in alle openheid kennis maken met zijn visie op de toekomst van de parketwereld en de impact van het internet.
Lees meer

IVC ZOEKT 200 MEDEWERKERS

IVC Group in Avelgem zet zijn opmars voort in de markt van luxevinyl tegels en planken (LVT). Om die groei te ondersteunen zoekt het bedrijf meer dan 200 medewerkers, onder andere voor de nieuwe fabriek die in het najaar opstart.
Lees meer

HIERMEE MAAKTE EGGER INDRUK OP INTERZUM

Egger pakte op Interzum uit met verschillende topproducten. Zo werd de in maart gelanceerde handelscollectie met onder andere de nieuwe synchroondecoren met diepe structuren voorgesteld. Daarnaast was ook de matte fingerprintproof structuur een van de vele blikvangers op de stand van Egger.
Video

WERKT U MET DE JUISTE VEILIGHEIDSKLEDIJ?

Opdat veiligheidskleding haar doel optimaal zou kunnen vervullen, moet ze comfortabel zitten. Niet elke medewerker past echter in de gangbare confectiematen, soms spannen vesten aan de buik, soms zijn mouwen te kort of broekspijpen te lang.
Lees meer

MEER CONCURRENTIEKRACHT EN JOBS IN BOUW

Het akkoord van de federale regering dat inzet op meer concurrentiekracht, meer jobs, meer sociale samenhang en dat maatregelen treft voor de bouwsector, valt bij de Confederatie Bouw en de Bouwunie in goede aarde.
Lees meer

HOE HOU JE ZONWERING KINDVEILIG?

Sinds 2014 is er een nieuwe Europese norm van kracht omtrent Child Safety bij de binnenzonwering. Fabrikanten en installateurs moeten er d.m.v. een aangepast ontwerp voor zorgen dat kleine kinderen niet langer verstrikt en dus verwurgd kunnen raken in de bijbehorende trekkoorden, kettingen en bedieningslussen.
Lees meer

VERWIJDERBARE VLOERLIJMEN

Vandaag wordt flexibiliteit overal hoog in het vaandel gedragen. Die flexibiliteit is ook terug te vinden in bepaalde types vloerlijmen die snel en gemakkelijk opnieuw verwijderd kunnen worden.
Lees meer

WAT ZIJN EGALINES?

Egaliseren wordt gedaan om ongelijke vloeren uit te vlakken, zodat er geen doortekening is in de vloer die erop ligt, en dat die beter verlijmd kan worden, zodat er minder lijm nodig is.
Lees meer

TERUG VAN NOOIT WEGGEWEEST

De milieubewustwording en het besef van eindigheid wanneer het over fossiele voorraden gaat, geven de lijnolie als verfbasis de tweede kans die ze al lang verdient.
Lees meer

PRO'S EN CONTRA'S VAN LIJNOLIEVERF

De lijnolieverf is terug en kan tegen een toekomst aankijken die het petroleumtijdperk met glans achter zich laat. De verf heeft heel wat in zijn mars, al zijn er ook enkele beperkingen en aandachtspunten.
Lees meer

BOOST UW BUSINESS MET MINERALE PLEISTERS

Mineraal pleister is een dankbare oplossing voor de renovatie van wandenen vloeren of het waterdicht afwerken van douchecellen, de spatwand in de keuken of zelfs het volledige keukeneiland of werkblad.
Lees meer

HOE EEN HAARD OMKASTEN

De tijd dat de haard vrij in de ruimte stond of omboord werd met een schouw, ligt ver achter ons. Vandaag is het trendy de haard mee in te werken in het maatmeubel waarin ook de tv, de bar en zelfs de bibliotheek verwerkt zitten.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dit wordt de toekomst van parket

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be