05 juli 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

DOMOTEX OMARMT TOEKOMST

Domotex zal het toneel worden van originele ontwerpen, speciale interieurs maar ook van intelligente oplossingen zoals VR. Dat wordt de setup wanneer jonge studenten, beginnende ontwerpers en start-ups samenkomen om hun visionaire ideeën te brengen tijdens het keynote event Unique Youniverse op Domotex.
Lees meer

OPLOSSINGEN VOOR DROGE AFBOUW

Siniat is een constructieve partner die de bouwwereld voorziet van oplossingen voor droge afbouw: platen, profielen, bevestigingsmaterialen en afwerkingsproducten… om scheidingswanden en schachtwanden te bouwen en af te werken, plafonds te plaatsen en gevels te ontwerpen. Siniat is wereldwijd actief als fabrikant van gipsplaten, vezelcementplaten en alles wat u nodig heeft om een compleet systeem te plaatsen.
Video

NIEUWE CORETEC SHOWROOM IN WAREGEM

COREtec heeft zijn nieuwe showroom geopend in Waregem. Er kwam heel wat volk naar de opening van de nieuwe showroom van USFloors. Hans Declercq, sales en marketing manager van Yepp uit Turnhout, opende de avond met een interessante toespraak, waarna Jan Dossche, de president van USFloors, het woord nam.
Lees meer

WOODLIKE & WIZZART COLLECTIES

Leoline van IVC Group lanceert de nieuwe collecties Woodlike en Wizzart. Met het nieuwe Woodlike zet Leoline de trend voor een nieuwe norm van vinylvloeren met het uitzicht van hout.
Lees meer

ORAC LIGHTING ACADEMY

ORAC komt met een nieuwe Lighting Academy. Op 15 en 22 september zal Orac gegadigden onderdompelen in de wereld van indirecte verlichting, en hoe je dat moet installeren.
Lees meer

GEEF VLOEREN EN MEUBELS EEN NATUURLIJKE UITSTRALING

Als fabrikant van Frescolithe levert Techni Quartz de veruit meest gebruikte verf voor het verfraaien van standen en decors. Daarnaast produceert de firma ook Putop, een reeks interieurverven die kras- en slijtvaster en daardoor ook meer geschikt zijn voor meermaals of langdurig gebruik.
Lees meer

ONTDEK DE WERELD VAN KURK

Van vrijdag 17 t.e.m. maandag 20 november 2017 nodigt Kurkfabriek Van Avermaet klanten en geïnteresseerden opnieuw uit voor de herfstopendeurdagen. Het bedrijf is dan van 10u tot 18u doorlopen open, en men kan er onder andere kennismaken met de nieuwste digitaal geprinte steen- en houtcollectie.
Lees meer

BOSTIK IN TOUR DE FRANCE

Bostik is tijdens de Tour de France opnieuw te zien als officiële partner van de wielerwedstrijd. Sinds 2015 is Bostik al verbonden aan de Tour - als official supplier - maar Bostik besliste om het contract uit te breiden naar een officieel partnership.
Lees meer

VLOEREN BESTAND TEGEN WATER

Unilin heeft zelf testen ontwikkeld om de waterbestendigheid van zijn laminaat te controleren. Vandaag gebeuren zulke tests middels een uitzettingstest: monsters van vloeren worden in water ondergedompeld en naderhand wordt gekeken in welke mate de planken zijn uitgezet.
Lees meer

KURK OP SCHEPEN

Scheepsbouwers en -eigenaars moeten met diverse uitdagingen kampen. De marges bij scheepsbouwers en -werven staan onder druk, terwijl men steeds hogere eisen stelt inzake veiligheid, efficiëntie en propere oceanen - minder vervuiling, dus.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wat heeft kurk in zijn mars?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be