24 mei 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

WINNAARS DECORATIE AWARDS 2017

Op zaterdag 20 mei 2017 vond in de Hippo Loggia te Waregem de uitreiking van de Decoratie Awards plaats. Tijdens een sfeervol galadiner kwamen vier namen als winnaars uit de bus.
Lees meer

WIE ZIJN DE WINNAARS?

De winnaars van de Decoratie Awards zijn bekend. Tijdens een sfeervol galadiner werden de namen van de winnaars bekendgemaakt. Deze projecten werden beloond met een Decoratie Award.
Lees meer

5 TIPS OM DE JUISTE WERKKLEDIJ TE KIEZEN

Elke sector heeft andere eisen bij het vinden van de juiste werkkledij. Maar wie bij zijn keuze aandacht heeft voor de volgende vijf criteria, kan dure miskopen voorkomen.
Lees meer

VERPLICHTE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

De Kamer keurde een wetsvoorstel goed waardoor naast architecten ook aannemers en andere dienstverleners in de bouwsector (studiebureaus, ingenieurs …) vanaf 1 juli 2018 verplicht een tienjarige beroepsaansprakelijkheids­verzekering moeten aangaan.
Lees meer

RUPES VANAF 1 JUNI VIA WSB

Per 1 juni 2017 zal WSB Finishing Equipment de distributie voor de Belgische markt gaan voeren voor de schilders-, de industrie- en de jachtbouwbranche. Met WSB als distributiepartner verwacht RUPES in de komende jaren een sterke groei te realiseren in de genoemde markten, waar WSB al jaren prominent aanwezig is.
Lees meer

LASTENVERLAGING IN DE BOUW OP KOMST?

De Bouwunie is opgelucht dat vice­premier en minister van Economie Kris Peeters zijn schouders zet onder de lastenverlaging in de bouw. Om concurrentieel te zijn met buitenlandse bedrijven, pleit de Bouwunie al lange tijd voor een lastenverlaging van 6 euro per uur.
Lees meer

GERFLOR LANCEERT MIPOLAM AFFINITY

Vloerenspecialist Gerflor viert dit jaar het 80-jarige bestaan van zijn Mipolam vinylvloeren en lanceert een nieuwe lijn: Mipolam Affinity. Deze lijn speelt in op de toenemende vraag van bedrijven naar duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen.
Lees meer

UNIQUE YOUNIVERSE

De consument wordt 'prosument' - zowel consument als coproducent. Producten en diensten worden meer en meer gepersonaliseerd, en dankzij handige digitale tools krijgt iedereen inspraak in het ontwerp- en maakproces.
Lees meer

WAT ZIJN EGALINES?

Egaliseren wordt gedaan om ongelijke vloeren uit te vlakken, zodat er geen doortekening is in de vloer die erop ligt, en dat die beter verlijmd kan worden, zodat er minder lijm nodig is.
Lees meer

KNOKSE SERVICEFLATS MET MODULEO

In Knokke-Heist wordt een nieuwe stadswijk gebouwd, met rijwoningen, villa's en dergelijke. Het bijhorende zorghotel Belle Epoque is intussen opgeleverd, waar woonbeleving het centrale uitgangspunt is van ontwikkelaar Orpea.
Lees meer

RENOVATIE BOURLA MET MATHYS

De Bourlaschouwburg werd succesvol gerenoveerd. Het 200 jaar oude gebouw was dringend toe aan een grondige opfrisbeurt. Uitvoerder Levanto en Mathys brachten de renovatiewerken tot een goed einde.
Lees meer

VERSTERKING TEAM TOUPRET

Toupret heeft zijn rangen versterkt. Dimitri Abbeloos wordt de nieuwe technico-commerciële vertegen­woordiger voor de regio Vlaanderen. Na een extensieve opleiding binnen Toupret zal hij de bouwstoffen- en verfgroothandels bijstaan met technisch en commercieel advies, schilders en professionele gebruikers begeleiden en het klantenbestand onderhouden en uitbreiden.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak kennis met de winnaars van de Decoratie Awards 2017!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be