26 april 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

DIGITALE MOGELIJKHEDEN BEDRIJF ONTDEKKEN

In de bouw gaat de digitalisatie razendsnel. Straks bedient een aannemer van dakwerken een drone om woningen tot in de nok te inspecteren. Als bedrijf moet je vandaag de dag dan ook zorgen dat je gezien en gevonden wordt, ook op sociale media.
Lees meer

VERWIJDERBARE VLOERLIJMEN

Vandaag wordt flexibiliteit overal hoog in het vaandel gedragen. Die flexibiliteit is ook terug te vinden in bepaalde types vloerlijmen die snel en gemakkelijk opnieuw verwijderd kunnen worden.
Lees meer

WELKE EGALINE VOOR WELKE ONDERGROND?

Het egaliseren vormt een onmisbare stap in het bekomen van professioneel uitgevoerde, strak ogende vloeren die langdurig hun eigenschappen behouden. Hier bespreken we een aantal belangrijke aspecten van het egaliseerproces en bespreken we meer in het bijzonder het egaliseren om achteraf een soepele en houten vloerbekleding aan te brengen.
Lees meer

HOOGWAARDIGE VLOER VAN THOMSIT

Kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Thomsit. Of het nu egaliseren of het aanbrengen van een voorstrijk betreft, het einddoel is het garanderen van een duurzame hechting van de vloerbedekking op de ondergrond en het verbinden van diverse producten met elkaar tot één systeem.
Lees meer

UITREIKING DECORATIE AWARDS

Kruis alvast zaterdagavond 20 mei aan in uw agenda, want dan vindt in de Hippo Loggia te Waregem de uitreiking van de Decoratie Awards plaats. Tijdens een uitgebreid gala-diner maakt uw vakblad Decoratie de laureaten bekend van de eerste editie van deze prestigieuze wedstrijd voor schilders, decorateurs en plaatsers van soepele vloerbekleding.
Lees meer

4-5 OKTOBER: 1STE EDITIE BESTELAUTO EXPO

De bestelwagen krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats. Het evenement biedt een inkijk in de veelzijdige mogelijkheden van bestelwagens tot 3.500 kg.
Lees meer

SUNWAY PLISSÉ & DUETTE SHADES

Duette Shades blijven onverminderd populair als raambekleding. Deze zijn beschikbaar in 3 plooibreedtes (25, 32 en 64 mm) in verschillende transparanties. De collectie bevat mooie elegante stofkwaliteiten.
Lees meer

RED DOT AWARDS VOOR NMC

NMC valt in de prijzen bij de Red Dot Awards. In de categorie Product Design 2017 ontvangt NMC de onderscheiding voor zowel de Arstyl Wall als de Arstyl LS1, voor hun kwalitatief hoogstaande design.
Lees meer

VIP TOOLS, UW GEREEDSCHAPSPARTNER

Vip Tools is al meer dan twintig jaar een belangrijke toeleverancier voor de carrosseriewereld. Hiernaast beschikt het bedrijf ook over een breed assortiment gereedschappen en materieel voor de schilder, de houtwerker en iedereen die actief is binnen de decoratiewereld.
Lees meer

VERFGRONDSTOFPRIJZEN STIJGEN

De afgelopen maanden zijn grondstoffen voor de verfproductie gevoelig duurder geworden. De stijging is er over de volledige breedte: zowel de prijzen voor oplosmiddelen, bindmiddelen als pigmenten gingen fors de hoogte in.
Lees meer

BOUWONDERNEMERS ZIJN OPTIMISTISCH

De bouwbarometer scoorde in het eerste kwartaal van 2017 met 99,4 beter dan eind 2016 met 98,4. Zoals op de grafiek te zien, groeit het vertrouwen in een economisch herstel.
Lees meer

QUICK-STEP EERT TOM BOONEN

Nu Tom Boonen definitief de remmen heeft dichtgeknepen, wil Unilin - het bedrijf achter Quick-Step, hoofdsponsor van Boonens wielerploeg - de ex-renner eren met een fototentoonstelling.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek de digitale mogelijkheden voor uw bedrijf + Wees erbij op de uitreiking van de Decoratie Awards

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be