21 juni 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

VOORONTWERP SECTORIAAL AKKOORD

Op woensdag 14 juni werd na meer dan drie maanden onderhandelen, een voorontwerp van sectoraal akkoord afgesloten in de bouw. Ondanks de algemene vraag van de werkgevers, zijn er in het akkoord geen structurele hervormingen vastgelegd ter bevordering van de tewerkstelling.
Lees meer

VERDIEPEN IN AMBACHTELIJKE TECHNIEKEN

Begiftigd met een flinke dosis fantasie en met een fascinatie voor alles wat met kleur, vorm en volume te maken heeft, stampte Laurens Serpieters ruim twaalf jaar terug zijn eigen schilders- en decoratiebedrijf uit de grond.
Lees meer

DE WASHI TAPES VAN DELTEC TAPE

Iedere professionele schilder en stukadoor die gebruikmaakt van de beste kwaliteit Washi maskeertapes, weet dat een goede maskeertape niet alleen een beter eindresultaat geeft, maar ook voordeliger is.
Lees meer

SOUDAL NEEMT MITOL OVER

Soudal neemt de Sloveense lijmenproducent Mitol over. Het bedrijf heeft een omzet van 17 miljoen euro en een productenportfolio van meer dan 500 lijmen. De overname versterkt Soudals positie op de internationale lijmenmarkt.
Lees meer

LEVENSLANGE GARANTIE OP SHUTTERS JASNO

Jasno biedt nu een levenslange garantie op zijn shutters. Jasno doet dit voor alle modellen. “We vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk. We zeggen altijd dat onze shutters makkelijk dertig jaar mee kunnen gaan."
Lees meer

TERRASOVERKAPPING VEELZIJDIGER DAN OOIT

Op R+T 2018 komen heel wat terrasoverkappingen aan bod. Daar staat de techniek immers allerminst stil. Vandaag zijn deze systemen erg veelzijdig op het gebied van grootte, ontwerp en uitzicht.
Lees meer

98% VOLGEBOEKT

Het gaat hard voor Heimtextil. Hoewel de beurs pas over zes maanden de deuren opent, is liefst 98% van de beursvloer volgeboekt. Daarbij hebben heel wat grote spelers reeds hun deelname bevestigd, een indicatie van de sterke positie die de vakbeurs inneemt.
Lees meer

PUTOP PU CLEAR XTRM

Als fabrikant van Frescolithe levert Techni Quartz de veruit meest gebruikte verf voor het verfraaien van standen en decors. Daarnaast produceert de firma ook Putop, een reeks interieurverven die kras- en slijtvaster en daardoor ook meer geschikt zijn voor meermaals of langdurig gebruik.
Lees meer

1 JULI 2018: 10-JARIGE AANSPRAKELIJKHEID

Vanaf juli volgend jaar moeten aannemers verplicht hun tienjarige aansprakelijkheid verzekeren. De wet daarvoor is op 9 juni 2017 in het Belgisch Staatsblad verschenen.
Lees meer

DESIGN PALMT BRUSSELSE BINNENSTAD IN

Brussels Design September is the place to be voor liefhebbers van design en bundelt meer dan 100 culturele en commerciële evenementen in Brussel. Een maand lang wordt de stad omgetoverd tot een platform voor ontmoetingen met tal van Belgische en internationale designers.
Lees meer

CIRANOVA VERSTERKT TEAM!

Ciranova heeft zijn team uitgebreid. Pascal Penez is sinds 5 juni de nieuwe versterking bij het bedrijf. Penez heeft reeds een jarenlange ervaring in het plaatsen, renoveren en afwerken van parket.
Lees meer

GEEN EUROPESE SERVICES E-CARD VOOR BOUW

De elektronische services e-card maakt, voor internationale diensten, de administratieve formaliteiten voor leveranciers van zakelijke dienstverleningen en voor de bouwsector makkelijker.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Welke ambachtelijke technieken gebruikt u?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be