15 februari 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

GOUDEN BAKSTEEN 2017

Op vrijdag 10 februari reikte Bouwunie voor de twintigste keer de Gouden Baksteen uit. Zo'n 650 Bouwunie-leden tekenden hiervoor present in 't Bauhaus te Sint-Niklaas.
Lees meer

SCHELLAERT NEEMT VERHELST OVER

Schellaert nv neemt Verfgroothandel Verhelst over. Karine Van Daele, die meer dan 25 jaar aan het roer stond van Verhelst, stopt ermee en vond een overnemer in Schellaert nv Verf & Decoratie uit Aalst.
Lees meer

PEDRO PATTYN WINT!

Op vrijdag 27 januari 2017 vond in de Vossenberg in Hooglede de 'Nacht van de Bouw' plaats. Tijdens dit netwerkevent, een organisatie van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen, werd traditiegetrouw de award voor Jonge (West-)Vlaamse Aannemer van het Jaar uitgereikt.
Lees meer

OPLEIDING SCHILDER-DECORATEUR BEHOUDEN

De decoratiesector is blij met de hervorming van het secundair onderwijs. Zeker nu ook de opleiding schilder-decorateur behouden blijft in de 2de en 3de graad. De Bouwunie schilders-decorateurs, Confederatie Bouw schilders en IVP-Coatings bundelden met succes hun krachten.
Lees meer

LECOT-RAEDSCHELDERS +6,1%

Het was alweer een goed jaar voor Lecot-Raedschelders. De groep steeg met maar liefst 6% dit jaar, aldus Rik Lecot op de jaarlijkse leveranciersreceptie. “In 2016 mochten we een omzet van 166,5 miljoen euro op­tekenen.
Lees meer

EERSTE BELGISCHE ELEKTRISCHE BESTELWAGEN

Veel kleine bestelwagens in gemeentes, pretparken en last-miles delivery services rijden dagelijks ongeveer een afstand van 40 kilometer binnen een beperkte perimeter.
Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS JANUARI

Eind januari telt Vlaanderen 222.255 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ). Dat zijn er 10.676 of 4,6% minder dan vorig jaar.
Lees meer

ESTILLON IN VIJFSTERRENHOTEL

In de binnenstad van Amsterdam wordt het internationale vijfsterrenhotel Hyatt Regency Spinoza gerealiseerd, op de plaats van het voormalige Emma Kinderziekenhuis.
Lees meer

INTERVIEW PATRICK LAPEIRRE

Als Bouwunie bestuurslid en trouwe standhouder op de beurs was Patrick Lapeirre, zaak­voerder van Bouwbedrijf Lapeirre, aanwezig op een persconferentie naar aanleiding van de Bouwbeurs Roeselare (4-6 & 10-12 februari). In deze video­boodschap pleit hij voor meer beroepsfierheid in de bouw.
Video

MOOIE CIJFERS NA HEIMTEXTIL

Na vier beursdagen maakt Heimtextil de balans op. Die oogt positief: ondanks de barre weers­omstandigheden met sneeuw mocht de vakbeurs voor textiel zo goed als 70.000 bezoekers ontvangen.
Lees meer

ROLLERDERBY STELT PARKET OP DE PROEF

In november 2016 installeerde Pergo in Amsterdam een vloer met een wel zeer bijzonder doel. De vloer in Svalbard Sublime Oak, met een oppervlakte van 200 m², zou namelijk dienstdoen als het terrein van een rollerderbywedstrijd.
Lees meer

DECORATIE AWARDS 2017

Het vakblad Decoratie organiseert in samenwerking met Bouwunie een wedstrijd met als doel de Belgische schilder- en decoratiesector in de kijker te plaatsen. Deze prestigieuze awards belonen schilders, deco­rateurs en plaatsers van vloerbekleding bij de realisatie van een bijzonder project.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Crevits & Muyters winnen Gouden Baksteen + Schellaert neemt Verhelst over

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be