29 maart 2017

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

Lees de nieuwsbrief online

KALEIEN VOOR AUTHENTIEK INTERIEUR

Kaleien is niet exclusief voorbehouden voor buitenmuren. Een binnenwand kaleien is een originele manier om hem meer uitstraling te geven. Kaleien geeft de muur niet alleen een natuurlijk en authentiek effect, maar draagt ook bij aan een goede vochthuishouding in de ruimte.
Lees meer

BALTA NEEMT BENTLEY OVER

Balta heeft een overeenkomst om Bentley Mills over te nemen. Zo komt het Amerikaanse Bentley in handen van de Belgische textielfabrikant. Bentley is een premiummerk in het commerciële segment, met gekende projecten als de laatste negen presidentiële eedafleggingen en de New York Freedom Tower.
Lees meer

APPS TEGEN SOCIALE FRAUDE

De RSZ en de FOD Financiën lanceren in maart 2017 twee mobiele apps: een Check Inhoudingsplicht enerzijds en een Check Limosa anderzijds. Met de eerste gaat een bouwbedrijf of opdrachtgever in één klik na of de (onder)aannemer waarmee het in zee gaat geen sociale of fiscale schulden heeft.
Lees meer

STO LANCEERT MIJNGEVELISOLEREN.BE

Sto heeft een nieuwe website gelanceerd: mijngevelisoleren.be. Zo wil de gevelisolatiefabrikant de consument begeleiden naar een passend systeem op maat.
Lees meer

WSB VERSTERKT TEAM

WSB Finishing Equipment (WSB) heeft zich de voorbije maanden uitgebreid. Het team werd versterkt met twee technisch-commercieel adviseurs om zo het persoonlijk contact met de klant te kunnen garanderen.
Lees meer

ANKER STUY ZET VOET OP BRITSE GROND

Anker Stuy B.V. heeft een distributieovereenkomst gesloten met Mighton Products Ltd. Deze laatste zal de verfproducten van Anker Stuy voor de Britse houtindustrie in de markt zetten.
Lees meer

NIEUWE TRENDTABLE VOOR HEIMTEXTIL 2018

Na het succes van 2017 blijft de organisatie van Heimtextil niet op zijn lauweren rusten. Intussen is Heimtextil begonnen aan de voorbereiding van 2018 met de samenstelling van een nieuwe Trendtable, waar zeven design experts samen trends onderzoeken en bepalen voor de volgende editie van de vakbeurs.
Lees meer

VERANDERINGEN OP DOMOTEX 2018

De beursorganisatie van Domotex heeft voor de editie van 2018 enkele grote uitbreidingen in petto. Zo komen er veranderingen van de fysieke beursvloer en is er een nieuw thema: Unique Youniverse.
Lees meer

TERUG VAN NOOIT WEGGEWEEST

De milieubewustwording en het besef van eindigheid wanneer het over fossiele voorraden gaat, geven de lijnolie als verfbasis de tweede kans die ze al lang verdient.
Lees meer

PRO'S EN CONTRA'S VAN LIJNOLIEVERF

De lijnolieverf is terug en kan tegen een toekomst aankijken die het petroleumtijdperk met glans achter zich laat. De verf heeft heel wat in zijn mars, al zijn er ook enkele beperkingen en aandachtspunten.
Lees meer

DE 'GROENE' VERF EN ZIJN BENAMINGEN

Gezondheid is dezer dagen een hot topic. Zouden we ook in onze woonomgeving bewuster kunnen kiezen inzake het gebruik van verven en vernissen, en daarmee ook nog bijdragen aan een betere natuur buiten? Ja, en wel door meer gebruik te maken van biobased verven, ecologische verven en natuurverven.
Lees meer

EEN VEILIGE BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Bestelwagens zijn er in tal van modellen, worden gebruikt in uiteenlopende sectoren en vervoeren heel wat verschillende ladingen. Maar één bekommernis hebben ze allemaal op z'n minst gemeen: veilig op hun bestemming aankomen, mét een intacte lading.
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak het verschil met een gekaleid interieur

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be