12 januari 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

HET EPB EN ROL VAN DE OVERHEID

Andy Camps: “De overheid zou beter kunnen werken en sneller anticiperen op de realiteit.
Toen ventilatie voor nieuwbouw verplicht werd, met de EPB in 2006, bestond de ventilatiesector, zoals we die vandaag kennen, nog niet.

Lees meer

VRAAGGESTUURDE VENTILATIE IN DE PRAKTIJK

In het kader van het TETRA-project 'Optimalisatie van vraaggestuurde ventilatie in nZEB tertiaire gebouwen' voerde Bart Merema metingen uit in drie school- en kantoorgebouwen.
Lees meer

BLEYS GAAT VOOR KWALITEIT IN VENTILATIE

Een kwaliteitskenmerk voor de ventilatie-installateur ontbreekt vooralsnog, waardoor de markt een pijnlijk speelveld voor de allesaanbieders blijft. Het installatiebedrijf van Tom Bleys uit Schriek biedt echter louter en alleen ventilatie aan, en wil zich profileren door de klant uitsluitend de hoogste standaard aan te bieden.
Lees meer

BELG VERBOUWT VIER KEER

Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag; ze investeren ook in de renovatie en inrichting van hun woonst. Dat blijkt uit een enquête die Incidence 360° Market Research Solutions in opdracht van FISA.
Lees meer

SCHELL ONTVANGT BELGAQUA CERTIFICAAT

Verschillende producten van kranenfabrikant Schell, waaronder de douche- en muurkranen van het VITUS gamma, de zelfsluitende kranen, de elektronische infrarood eSchell kranen en de montagemodules voor toiletten met doorspoelfunctie hebben het Belgaqua certificaat ontvangen.
Lees meer

PARTNERSCHAP BOUWUNIE EN SBB

Om de ondersteuning en de dienstverlening aan de bouwondernemers te versterken, sluit Bouwunie partnerschappen af. Op 1 januari 2017 startte zo een samenwerking met SBB Accountants en Adviseurs.
Lees meer

F-GASSEN EN OZONLAAGAFBREKENDE STOFFEN

Sinds 5 september 2016 is de regeling van de erkenningen m.b.t. F-gassen en ozonlaagafbrekende stoffen opgenomen in het VLAREL (besluit van de Vlaamse Regering van 19 november 2010 tot vaststelling van het Vlaams reglement inzake erkenningen met betrekking tot het leefmilieu).
Lees meer

PREMIES ZONNEBOILER

Eigenaars van een zonneboiler bespaarden in de eerste week van december 2016 69% op hun energiefactuur voor de productie van sanitair warm water en 4,3 l stookolie, 3,4 m³ aardgas of (wie het water met elektriciteit verwarmt ) 33,1 kWh, zo leert het zonneboilerweerbericht.
Lees meer

POP UP MY BATHROOM OP ISH

Het trendforum Pop up my Bathroom zal op ISH 2017, dat in Frankfurt am Main plaatsvindt van 14 tot 18 maart, de nieuwste trends tonen in individuele badkamers. Pop up my Bathroom beantwoordt de vraag 'Welke types individuele badkamers zijn er?'.
Lees meer

FACQ BREIDT VERDER UIT

FACQ, specialist in badkamers en verwarming, versterkt zijn aanwezigheid in Vlaanderen en Brussel met de opening van 2 nieuwe Sanicenters. In Hasselt en Sint-Agatha-Berchem werden twee nieuwe vestigingen van het Belgische merk geopend.
Lees meer

GROHE IN ZIEKENHUIS AZ ALMA IN EEKLO

In maart 2017 opent het nagelnieuwe AZ Alma in Eeklo zijn deuren. Het ziekenhuis, goed voor 1.200 personeelsleden, vervangt de voormalige hospitalen van Sijsele en Eeklo en biedt plaats aan vijfhonderd bedden.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Allesaanbieder vormt serieuze bedreiging voor ventilatiespecialist

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be