23 maart 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

TECHNIEKEN VOOR HERNIEUWBARE ENERGIE

Bart Tommelein, Vlaams minister van Energie, bespreekt enkele technieken voor hernieuwbare energie. Hij toont aan op welke technieken de installateurs zich in de toekomst moeten focussen.
Lees meer

OPROEP TOT KOOLSTOFVRIJE EUROPA

Op ISH pleitte de Europese Warmtepompassociatie ervoor om de verwarmingssector koolstofvrij te maken. De associatie wil meer warmtepompgebaseerde systemen in alle sectoren (residentieel, commercieel, industrieel).
Lees meer

DE HNBR-DICHTING

Viega geeft de kwaliteitseisen voor buisleidingsinstallaties de hoogste prioriteit, de dichtingen worden getest om een levensduur van minimum 50 jaar te kunnen bereiken.
Lees meer

VENTILATIE ON TOUR BIJ UBBINK

Er is reeds veel over de nieuwe TV gesproken. Om meer duiding te geven aan de nieuwe technische voorlichting richt SBM deze "roadshow" 'Nieuwe TV Ventilatie on tour' in.
Lees meer

HEMELPUTWATER, OMDAT HET LOONT

Regenwater is bruikbaar voor heel wat toepassingen in het huishouden. Het kan dienen om de toiletten te spoelen, de auto te wassen, mee schoon te maken, de was te doen, en wordt ook gebruikt om je ermee te wassen.
Lees meer

SENTINEL KINETIC ADVANCE

De nieuwe Sentinel Kinetic Advance wtw-unit focust op hoge warmteterugwinning, een laag ventilatorverbruik en connectiviteit via WiFi met de gratis 'Connect App'.
Lees meer

SMART TC°

De Slimme ruimte thermostaat van De Dietrich, exclusief verdeeld bij Van Marcke.Comfort binnen handbereik.De verwarming instellen en wijzigen, op elk moment, waar u ook bent.
Lees meer

RUIMTETEMPERATUUR EN ENERGIE

Het energieverbruik is evenredig met de warmteverliezen, die op hun beurt evenredig zijn met het temperatuurverschil tussen binnen en buiten.
Lees meer

GRATIS NAAR PLOPSALAND DE PANNE

Op zaterdag 20 mei 2017 wordt Plopsaland De Panne exclusief geopend voor consumenten die thuis een ketel van Remeha, Brötje of Chappée verwarmingsketel hebben.
Lees meer

APPS TEGEN SOCIALE FRAUDE

De RSZ en de FOD Financiën lanceren in maart 2017 twee mobiele apps: een Check Inhoudingsplicht enerzijds en een Check Limosa anderzijds. Met de eerste gaat een bouwbedrijf of opdrachtgever in één klik na of de (onder)aannemer waarmee het in zee gaat geen sociale of fiscale schulden heeft; met de tweede kan de echtheid van het meldingsbewijs Limosa-1 gecheckt worden.
Lees meer

WEBSITE FACQ IN NIEUW KLEEDJE

FACQ heeft een gloednieuwe website. Van de specifieke ruimte voor professionals en installateurs werd niet afgeweken; alleen zij kunnen gebruik maken van het e-commercesysteem van FACQ.
Lees meer

VAN MARCKE STEUNT DUURZAAM KORTRIJK

Be Planet en de stad Kortrijk lanceren een projectoproep naar geëngageerde Kortrijkse burgers en verenigingen die het brein zijn achter duurzame projecten die een positieve impact op het leefmilieu hebben.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Tommelein toont aan op welke technieken installateurs zich in de toekomst moeten focussen.
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be