17 mei 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

GLOBALE WERKLOOSHEID BLIJFT DALEN

Op de website van de VDAB zijn de werkloosheidscijfers van april 2017 te vinden. Bij het onderdeel Arvastat kunnen er per gemeente heel wat gedetailleerde werkloosheidstabellen en -statistieken geraadpleegd worden.
Lees meer

OPENING NIBE ACADEMY

Door de groeiende belangstelling voor warmtepompen - en met de uitdagende energietransitie in het vizier - neemt de behoefte aan kennis over warmtepompen en duurzame energieconcepten onder professionals de laatste jaren sterk toe.
Lees meer

EPB-VERANDERINGEN IN BRUSSELS GEWEST

De EPB-wetgeving in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ondergaat vanaf 1 juli enkele grote veranderingen. De hervormingen worden gelinkt aan de Brusselse klimaatambities, de Europese verplichtingen en een wijzigingen aan de regelgeving na weerklank uit de sector.
Lees meer

VLAAMSE ENERGIECLUSTER WORDT FLUX50

De Vlaamse Energiecluster wordt omgedoopt tot Flux50. Frederik Loeckx, algemeen directeur, verklaart de betekenis van de nieuwe naam: “Hij klinkt internationaal en ambitieus."
Lees meer

AFVOER VAN SANITAIR WATER

De afvoer van sanitair water: ga niet meer uit je dak! Bij elke afvoer van sanitair water zuigt het buizensysteem lucht mee. Als dit volume lucht niet meer wordt aangevuld door lucht van buiten het systeem, ontstaat een onderdruk en worden de geurafsluiters leeggetrokken.
Lees meer

VERWARMINGSHYDRAULICA VAN A TOT Z

Hysopt Academy organiseert op regelmatige basis driedaagse opleidingen voor installateurs die zich willen bijscholen in het ontwerpen en optimaliseren van HVAC-installaties van a tot z.
Lees meer

SMAPPEE

Ontdek 's werelds slimste energiemonitor bij Van Marcke. Van Marcke breidt zijn SMART HOME assortiment verder uit met Smappee. Smappee tovert een huis om tot een slimme, energiezuinigere woning.
Lees meer

AANTAL BOUWBEDIENDEN IN STIJGENDE LIJN

Het aantal bedienden in de Vlaamse bouwsector is de afgelopen 16 jaar met ongeveer 11.000 gestegen, van 15.000 naar 26.000.
Lees meer

VENT-AXIA SVARA

De Vent-Axia Svara is de stilste afvoerventilator op de markt en is uitgerust met een aanwezigheidssensor en een vochtsensor, die de condities of aanwezigheid lokaal in de ruimte meet en het debiet continu aanpast.
Lees meer

MEER VEILIGHEID OP DE BOUWPLAATSEN!

Naar aanleiding van de Werelddag veiligheid en gezondheid op het werk stelde Constructiv een Code van Goede Praktijk samen voor het veilig monteren, demonteren en gebruiken van steigers.
Lees meer

OPLEIDING KOSTPRIJSBEREKENING

De concurrentie in de bouwsector is groot en de prijzen staan constant onder druk. Bouwbedrijven zien hun winst wegvallen en veel professionals zijn onzeker over hoeveel ze moeten aanrekenen.
Lees meer

VLAANDEREN LEERT BENOVEREN

BENOveren (beter renoveren) past perfect bij de ambitie om energiezuinig en efficiënt te moderniseren. Door slim en doordacht te werk te gaan, verlaagt de energiefactuur, verhoogt het wooncomfort, krijgt de woning meer waarde en bewijs je ook het milieu een grote dienst.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Hebben EPB-veranderingen in Brussels Gewest impact op uw job?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be