12 juli 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

OVERAL VUIST TEGEN SOCIALE DUMPING

De nieuwe wetgeving van de federale regering inzake overheidsopdrachten trad in juli 2017 in werking en voorziet maatregelen om sociale dumping tegen te gaan. Ook werd een gids goedgekeurd voor lokale en regionale overheden om te strijden tegen sociale dumping.
Lees meer

TIJD VOOR HET BOUWVERLOF

Het is zomer, en dus is het traditioneel uitkijken naar het bouwverlof. De meeste bouwbedrijven zullen de volgende drie weken met vakantie gaan: 84% heeft een jaarlijkse sluiting, zo blijkt uit een enquête van Bouwunie.
Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS JUNI 2017

De werkloosheidscijfers van juni 2017 werden gepubliceerd op de VDAB-site en in Arvastat kunnen de gedetailleerde werkloosheidsstatistieken geraadpleegd worden tot op gemeenteniveau.
Lees meer

ZAMRO BEST STARTENDE WEBWINKEL 2017

De online groothandel Zamro heeft de Shopping Award 2017 voor Beste Startende webwinkel gewonnen. De prijzen worden uitgereikt door een professionele jury. “Zamro heeft een B2B-concept ontwikkeld volgens de best practices van B2C."
Lees meer

RENSON BLIJFT PARTNER SV ZULTE WAREGEM

Renson heeft zijn overeenkomst als partner van SV Zulte Waregem verlengd. Ook de komende 4 jaar (de overeenkomst is er één voor 1 jaar met een optie voor 3 extra seizoenen) zal het Waregemse familiebedrijf op de shirts van de bekerwinnaar 2017 prijken.
Lees meer

RECORDVERKOOP AARDGASCONDENSATIEKETELS

Tijdens de eerste 5 maanden van 2017 vermeerderde de verkoop van aardgascondensatieketels met 15%. Aan dit tempo zullen dit jaar meer dan 170.000 aardgascondensatieketels verkocht worden in België.
Lees meer

GREEN IQ TOT 93% RECYCLEERBAAR

Voor Vaillant is recycleerbaarheid een van de sleutelvoorwaarden om het Green iQ-label aan een product toe te kennen.
Lees meer

GROHE DOUCHES OP TOMORROWLAND

Ook dit jaar verzorgt Grohe opnieuw de sanitaire punten op de camping en het festivalterrein van Tomorrowland in Boom. Concreet levert Grohe al het kraanwerk voor de zogeheten Fresh Points op de festivalsite.
Lees meer

DAIKIN OPNIEUW SHIRTPARTNER CLUB BRUGGE

Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 zal het logo van heating & cooling specialist Daikin blijven prijken op de shirts van Club Brugge. Daikin, met haar Europese hoofdkantoor in West-Vlaanderen, linkt maar al te graag haar naam aan Club Brugge.
Lees meer

MONDIAL DU BÂTIMENT 2017

Het internationale trefpunt voor de bouwsector, Mondial du Bâtiment, vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 10 november in Parijs. Er vinden drie vakbeurzen plaats: Interclima+ElecHB met de focus op energie-efficiënte bouwtechnologie, Idéobain, een vakbeurs voor badkameroplossingen, en Batimat met noviteiten op het vlak van bouw en architectuur.
Lees meer

LANCERING GROEPERING 'ZWEMBADBOUWERS'

De aanleg van zwembaden zit in de lift. 2016 was erg succesvol en voor 2017 tekent er zich opnieuw een groei af van ruim 20% tegenover 2016. Particulieren verkiezen hun spaargeld te investeren in de eigen woning en niet in een spaarrekening die geen rente opbrengt.
Lees meer

VAN SOCIALE WONING NAAR KLUSWONING

Huurders met een laag inkomen vinden, in afwachting van een sociale woning, steeds moeilijker toegang tot de woonmarkt. Ze kampen onder andere met problemen rond kwaliteit en betaalbaarheid.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Verkoop aardgascondensatieketels stevent af op nieuw record
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be