23 februari 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

GRATIS NAAR ISH VIA SANILEC

ISH, de tweejaarlijkse beurs over badkamers, verwarming, ventilatie, airconditioning en (hernieuwbare) energie opent haar deuren van 14 tot en met 18 maart. Place to be: Messe Frankfurt, Duitsland.
Lees meer

GOUDEN BAKSTEEN 2017

Op vrijdag 10 februari reikte Bouwunie voor de twintigste keer de Gouden Baksteen uit. Zo'n 650 Bouwunie-leden tekenden hiervoor present in 't Bauhaus te Sint-Niklaas.
Lees meer

BIM VERENIGT BOUWPARTNERS

BIM staat voor Building Information Modeling en verwijst naar een geïntegreerd (ontwerp)proces waarin modellen rechtstreeks aan informatie gekoppeld worden, zodat projectinformatie op een eenduidige en vlotte manier verwerkt en gedeeld kan worden.
Lees meer

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET GEBRUIK VAN BIM

Door verschillende processen te automatiseren, de onderlinge communicatie te vergemakkelijken en fouten al in een virtueel stadium te detecteren, kan BIM voor alle spelers in het ontwerp- en bouwproces een belangrijke meerwaarde betekenen.
Lees meer

VAN MARCKE OP BATIBOUW

Ontdek de avant première van Van Marcke op Batibouw. De Aqualisa smart douches, voelen automatisch het debiet en de temperatuur van de woning en zetten dit om naar de perfecte douchetemperatuur.
Lees meer

RENSON STELT NIEUWIGHEDEN VOOR

Renson stelde op 3 februari zijn laatste nieuwigheden in primeur voor op het Next Level Event. Ruim 800 aanwezigen konden er o.a. kennis maken met de Healthbox 3.
Lees meer

SPREEK DIGI-TAAL

“De digitale evolutie is een opportuniteit; geen bedreiging." Dat was de boodschap tijdens het BouwForum Spreek Digi-taal van de Confederatie Bouw, dat op 16 februari traditiegetrouw het startschot gaf voor Batibouw.
Lees meer

IK BENOVEER-CAMPAGNE

Op 16 februari, de openingsdag van Batibouw, lanceerde het Vlaams Energieagentschap de sensibiliserende Ik BENOveer-campagne. De Vlaamse Overheid introduceerde de term BENOveren - beter renoveren - al in oktober 2016 en gaf toen ook de brochure 'BENOveren: wat, waarom en hoe' uit.
Lees meer

VCB SPOORT BOUWERS EN VERBOUWERS AAN

De Vlaamse Confederatie Bouw raadt iedereen met bouwplannen aan om ze nog dit jaar uit te voeren. Voorlopig kan men immers nog rekenen op een aantal interessante meevallers.
Lees meer

CARL DECALUWÉ BIJ DUCO

West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé was op dinsdag 14 februari te gast bij Duco in Veurne. De provinciegouverneur kreeg een geleid bezoek in de gebouwen van de ventilatie- en zonweringsfabrikant.
Lees meer

HET PARADEPAARDJE VAN BWT

Expert in sanitair? Hechten uw klanten belang aan een onderhoudsvriendelijke badkamer en het verlengen van de levensduur van hun apparaten? Dan heeft u vast wel al overwogen om een waterontharder te plaatsen!Het paradepaardje van BWT in de reeks ontharders is de AQA perla.
Lees meer

SENSUS WERKT AAN SLIM WATERNETWERK

Sensus, een merk van Xylem, actief in slimme meters en IoT-communicatienetwerken bedoeld voor de water-, elektriciteits- en gasindustrie, gaat met waterbedrijven in de Benelux werken aan de implementatie van slimme waternetwerken.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Gratis naar ISH via Sanilec + Drie misverstanden over BIM
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be