14 juni 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

LASTENVERLAGING IN DE BOUW OP KOMST?

De Bouwunie is opgelucht dat vice-eerste minister en minister van Economie Kris Peeters zijn schouders zet onder de lastenverlaging in de bouw. Om concurrentieel te zijn met buitenlandse bedrijven, pleit de Bouwunie al lange tijd voor een lastenverlaging van 6 euro per uur.
Lees meer

TECHNOLOGIENEUTRAAL, GROTERE SLAAGKANS

Tijdens de toelichting van zijn visie op het evenement 'groots in warmte' deed Christophe Leroy, managing director bij Remeha, de aanwezigen nadenken over de oplossingen die voorhanden zijn om de doelstellingen te halen in 2030 en, bij uitbreiding, hoe men aan de eisen kan tegemoetkomen die worden opgelegd tegen de deadline in 2050.
Lees meer

ZONNE-INSTALLATIE OP DRUK: DE OPSTART

Bij een correcte installatie van een zonnesysteem op druk hoort ook een correcte opstart. Hiertegen worden vandaag nog vaak fouten gemaakt. Denk maar aan systemen die worden opgestart in volle zon of niet volledig worden ontlucht.
Lees meer

INNOVATIES IN VOORWANDTECHNIEK

De WC-inworpschacht voor reinigingstabletten van Viega is een slimme en elegante oplossing waarbij elke spoelbeurt zorgt voor frisheid en hygiëne. De inworpschacht zit verborgen achter de bedieningsplaten van de lijn Visign for Style 10.
Lees meer

NIEUWE SERVICE MANAGER NIBE

Met ingang van 6 juni is Rob van der Graaf bij NIBE als Service Manager in dienst getreden. Rob van der Graaf woont in Dordrecht en beschikt over brede ervaring in de installatiebranche.
Lees meer

UW SMARTPHONE ALS GASLEKZOEKER

Gaslekzoeken met uw smartphone of tablet kan snel en betrouwbaar met de gratis EuroSoft Live app voor iOS en Android. De BLAUWE LIJN® CAPBs® Sens GS10 heeft een gevoelige sensor voor brandbare en explosieve gassen (zoals aardgas) die geplaatst is op een handige flexibele zwanenhals.
Lees meer

NIEUWE ENERGIE CAMPUS VAN STIEBEL ELTRON

Onlangs gingen we op bedrijfsbezoek in de nieuwe Energy Campus van Stiebel Eltron, specialist in warmtepompen en ventilatiesystemen. Sinds 2015 delen zij in de campus in Holzminden (Duitsland) namelijk hun professionele knowhow met bezoekers en partners.
Lees meer

WARMTEPOMPSYSTEMEN IN RENOVATIE

Op de renovatiemarkt blijken warmtepompinstallaties veel minder goed hun weg te vinden. Onterecht, zo vindt het consortium InfoWarmtePomp.be. Ze vragen meer aandacht voor specifiek ontworpen warmtepompen zoals de hybride warmtepompen en warmtepompboilers die ook voor verbouwers voordelen kunnen opleveren.
Lees meer

AQUAREX

Aquarex is gespecialiseerd in waterbehandeling en onderscheidt zich met kwalitatieve producten met de modernste technologie parallel met uitzonderlijke aandacht voor een tevreden klant.
Lees meer

GEEN EUROPESE SERVICES E-CARD VOOR BOUW

De elektronische services e-card maakt, voor internationale diensten, de administratieve formaliteiten voor leveranciers van zakelijke dienstverleningen en voor de bouwsector makkelijker.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Lastenverlaging van 6 euro per uur op komst?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be