21 april 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

ISH 2017 ZAG ER ZO UIT …

ISH Frankfurt is het event bij uitstek dat toont hoe onze HVAC-wereld er de komende jaren zal uitzien. U kon er niet bij zijn en u wilt toch een indruk van de beurs? Bekijk hier dan het sfeerverslag in woord en beeld. Naast sfeerbeelden, vertellen een aantal fabrikanten iets meer over een van de noviteiten op hun stand.
Video

ALGEMENE TREND OP ISH

Het centrale thema tijdens ISH 2015 was connectivity. Het gros van de exposanten had twee jaar geleden al een tool om installaties te monitoren of om die zelfs over te nemen.
Lees meer

NIEUW PARADEPAARD ELCO OP ISH

Werner Neuville, sales manager van Elco (Benelux), stelt deze nieuwe condenserende en modulerende HR-ketel voor. Wat de troeven zijn van het nieuwe toestel, ontdekt u in het videoverslag. Bekijk hier de video
Video

BOSCH SMART HOME OP ISH

Stefaan Bouchier, commercieel afgevaardigde bij Junkers (Bosch Thermotechnology) legt uit wat het Bosch Smart Home systeem zo innovatief maakt. U wenst te weten welke componenten er allemaal deel uitmaken van het systeem en hoe het precies werkt? Bekijk hier de video.
Video

TOTAALOPLOSSING RADSON OP ISH

Olivier Schmitz, sales en marketing director bij Radson (Benelux), overloopt de voornaamste onderdelen van het 'clever home' concept. Connectiviteit speelt in deze configuratie een belangrijke rol. Waarom dat zo is, wordt haarfijn uitgelegd in de video.
Video

HIGH-END KETEL REMEHA OP ISH

Christophe Leroy, algemeen directeur van Remeha (België), stelt de Calenta Ace voor, een update van de Calenta, maar met tal van aanpassingen. De fabrikant zet hiermee eveneens in op de heersende trend. Welke innovatieve updates er zijn gebeurd, leert u hier.
Video

SIME PAKT OP ISH UIT MET HYBRIDE SYSTEEM

Leonardo Bianchi, export director van Sime, vertelt meer over de Murelle Revolution, een toestel dat een condenserende gaswandketel combineert met een lucht-waterwarmtepomp. Waarom dit toestel vooral een meerwaarde kan bieden in de renovatiemarkt, kunt u ontdekken in de videopresentatie. 
Video

LUCHTVERDEELSYSTEEM UBBINK OP ISH

Dominique Casteleyn, sales manager bij Ubbink (Benelux), licht het Air Excellent luchtverdeelsysteem toe en legt daarbij de nadruk op de nieuwe verdeelboxen. Wat de verdeelboxen doen en hoe ze luchthoeveelheden makkelijk kunnen regelen, ziet u hier.
Video

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

VIDEO'S: 6 INNOVATIES OP ISH
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be