9 augustus 2017

VAKINFORMATIE OVER SANITAIR, VERWARMING, KLIMATISATIE EN VENTILATIE

Lees de nieuwsbrief online

HUIZEN AANGESLOTEN OP WARMTENET KUURNE

De eerste bewoners van de nieuwbouwwoningen in de Weidenstraat in Kuurne genieten sinds kort van de warmte die geleverd wordt door het gloednieuw warmtenet. De bewoners hebben geen individuele verwarmingsketel in hun woning, maar een simpele afleverset die instaat voor de verwarming en warm water.
Lees meer

10E WARMTEPOMPSYMPOSIUM

Op donderdag 7 september organiseren het Warmtepompplatform van ODE (Organisatie Duurzame Energie) en het SmartGeotherm project gezamenlijk het 10e Warmtepompsymposium in het nieuwe Cultureel Centrum De Factorij in Zaventem.
Lees meer

MEER CONCURRENTIEKRACHT EN JOBS IN BOUW

Het akkoord van de federale regering dat inzet op meer concurrentiekracht, meer jobs, meer sociale samenhang en dat maatregelen treft voor de bouwsector, valt bij de Confederatie Bouw en de Bouwunie in goede aarde.
Lees meer

DAIKIN VRV IV IN HOOFDZETEL MARIE MÉRO

In de zomer van 2015 investeerde kledingmerk Marie Méro in een nieuwe hoofdzetel te Aalter. Bedoeling was om administratie, logistiek, ontwerp en showroom op één site onder te brengen.
Lees meer

BOUWUNIE-BOUWBAROMETER 2E KWARTAAL 2017

“Bouwbarometer staat op zonnig met onweersdreiging", kopt de Bouwunie. Meer dan de helft van de Vlaamse bouwondernemers (52%) werkt vandaag dan ook niet met winstgevende prijzen.
Lees meer

SKYBOX VOOR RENSON BIJ SV ZULTE WAREGEM

De kuip die het Regenboogstadion - thuisbasis van SV Zulte Waregem - uiteindelijk moet worden, sluit zich nog een stukje meer met de bouw van de nieuwe hoektribune aan de Zuiderlaan.
Lees meer

AUTONOOM, TOEGANKELIJK EN FLEXIBEL

Perslucht is een vorm van energie. Mobiele compressoren maken deze vorm van energie autonoom, toegankelijk en flexibel. Autonoom door de diesel- of benzinemotor, toegankelijk door de lage complexiteit en flexibel door de mobiliteit en de variabele output.
Lees meer

STILLER EN MILIEUVRIENDELIJKER

Het steeds performanter worden van mobiele compressoren brengt met zich mee dat ook de waaier aan mogelijkheden steeds groter wordt, maar net als andere machines vallen ze ook onder een strenge reglementering van geluids- en uitlaatgasemissies.
Lees meer

MATIG POSITIEF VERTROUWEN VAN WKK-SECTOR

De derde WKK-barometer van COGEN Vlaanderen toont een matig positief vertrouwen binnen de WKK-sector. Daarmee volgt deze in grote lijnen de trend van de vorige bevraging die echter positiever was dan de eerste en dus ook dan deze derde bevraging.
Lees meer

ROMMELIGE WERKVLOER IS GROTE ERGERNIS

Rommel op de werkplek is een grote ergernis, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van Manutan bij een kleine 2.000 werknemers. De meerderheid (78%) van het personeel vindt een nette werkplek erg belangrijk om efficiënt en veilig te kunnen werken en een vijfde van de werknemers vindt de eigen werkplek te rommelig.
Lees meer

http://sanilec.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Zorgt nieuw regeringsakkoord eindelijk voor meer concurrentiekracht?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be