18 januari 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

Lees de nieuwsbrief online

GRATIS ALS VIP NAAR PAPER SHOW

Op 22 & 23 januari 2017 vindt de 21e editie van Paper Show plaats in de Brabanthal in Leuven. Registreer nu gratis!
Lees meer

STAEDTLER OP PAPER SHOW

Visibiliteit en creativiteit, met deze twee kernwoorden wil Staedtler het nieuwe jaar graag starten. Op deze editie van de Paper Show zal o.a. het kleuren voor volwassenen de nodige aandacht krijgen.
Lees meer

ADVEO OP PAPER SHOW 2017

Adveo kijkt vooruit. Niet alleen naar 2017, maar naar de toekomst van de kantoormarkt in het algemeen. Daarom richten zij zich tijdens deze Paper Show tot u met hun uitgebreide Facilitaire assortiment en mooie acties.
Lees meer

DESPEC SUPPLIES OP PAPER SHOW 2017

Despec is sinds 1992 actief op de Belgische markt, maar ook in Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Na 25 jaar mag het zich gerust een vaste waarde noemen in de supplies business en ook de toekomst ziet er rooskleurig uit.
Lees meer

MATTHIJS OFFICE SUPPLIES OP PAPER SHOW

Ondanks de ups en downs en de stevige concurrentie bleef Matthijs Office Supplies op koers in 2016. De firma bestaat nu zo'n veertig jaar en werd destijds opgericht door
Marc Matthijs.

Lees meer

ACCO BRANDS OP PAPER SHOW

Acco Brands stelt u op Paper Show enkele belangrijke (ver)nieuw(d)e artikelen voor. De blikvangers van de stand worden ongetwijfeld de Nobo Nano Clean Whiteboards, de Rexel Promax Papiervernietigers en het Rexel ActiVita & Kensington Health en Wellbeing assortiment.
Lees meer

HSM OP PAPERWORLD

HSM GmbH + Co. KG zal de bezoekers op haar stand op Paperworld in Frankfurt in nieuwe product- en beleveniswerelden rondom het thema databeveiliging onderdompelen.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dé manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenken!
Lees meer

Bestel nu

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Schrijf u nu gratis in voor de Paper Show

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be