15 februari 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

Lees de nieuwsbrief online

ADVEO OP PAPER SHOW 2017

Adveo kijkt vooruit. Niet alleen naar 2017, maar naar de toekomst van de kantoormarkt in het algemeen. Daarom richtten zij zich tijdens de Paper Show tot u met hun uitgebreide Facilitaire assortiment en mooie acties.
Lees meer

DESPEC SUPPLIES OP PAPER SHOW 2017

Despec Supplies bvba is als bedrijf sinds 1992 actief op de Belgische markt, maar ook in Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Na 25 jaar mag het zich gerust een vaste waarde noemen in de supplies business en ook de toekomst ziet er rooskleurig (of zeggen we beter driekleurig (CMY) ) uit.
Lees meer

VIDEO: DESPEC SUPPLIES OP PAPER SHOW

Een bezoek aan de stand van Despec Supplies, dat dit jaar zijn 25e verjaardag viert met heel wat promoties en wedstrijden.
Video

STAEDTLER OP PAPER SHOW

Visibiliteit en creativiteit, met deze twee kernwoorden wil Staedtler het nieuwe jaar graag starten. Op deze editie van de Paper Show kreeg o.a. het kleuren voor volwassenen de nodige aandacht.
Lees meer

EA PENS & PAPER OP PAPER SHOW 2017

EA Pens & Paper speelt met het aanbod LEUCHTTURM1917 notitieboeken in op de huidige trend van bullet journaling. De volledige collectie was te ontdekken tijdens de Paper Show.
Lees meer

PILOT PAKT UIT MET LEUKE NIEUWIGHEDEN

2017 belooft een feestelijk jaar te worden voor Pilot. Zo viert Pilot de tiende verjaardag van de Frixion pennen, en werden exact twintig jaar geleden de G-2 gelpennen gelanceerd.
Lees meer

HO BIC CLUB OP PAPER SHOW 2017

In 1985 richt Giovanni Pasquini in La Louvière de firma HO BIC CLUB op. Dit bedrijf is de Belgische distributeur van diverse collecties lederwaren, zoals de tassen en portefeuilles van Agatha Ruiz de la Prada en Mundi, en een reeks kaarten van Pictura.
Lees meer

BREPOLS OP PAPER SHOW 2017

Brepols is al enkele maanden de exclusieve distributeur van de luxe schrijfwaren van Cross en Sheaffer. Omdat die, net als Brepols, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel dragen, passen deze drie merken uitstekend bij elkaar.
Lees meer

ACCO BRANDS OP PAPER SHOW 2017

Acco Brands stelde u op Paper Show enkele belangrijke (ver)nieuw(d)e artikelen voor. De blikvangers van de stand waren de Nobo Nano Clean Whiteboards, de Rexel Promax Papiervernietigers en het Rexel ActiVita & Kensington Health en Wellbeing assortiment.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dè manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenken!
Lees meer

Bestel nu

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Paper Show 2017: enkele exposanten in de kijker
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be