22 maart 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

Lees de nieuwsbrief online

NIEUW RECORD VOOR E-COMMERCE

Er werd nog nooit zo veel online gespendeerd als in 2016. Een stijging van 10 procent tegenover 2015, zorgt voor een buitengewoon resultaat van bijna 9,1 miljard euro online uitgaven.
Lees meer

BROTHER LABELPRINTERS VALLEN IN PRIJZEN

De QL-800 labelprinters van Brother ontvingen de onderscheiding 'Innovation of the Year' op de European Office Products Awards (EOPA) van 2017.
Lees meer

PROCURA KTC BELOONT VROEGE BEZOEKERS

Tijdens Papershow 2017 werden op zondag 22 januari en maandag 23 januari alle bezoekers die voor 10.30 uur op de stand van Procura KTC kwamen op een Sigel Artverum glasmagneetbord genoteerd.
Lees meer

DESPEC WORDT VERDELER PRODUCTEN HSM

Sinds begin dit jaar heeft Despec Supplies GmbH en Despec Benelux & France een samenwerking opgestart met HSM, fabrikant van producten en installaties voor het vernietigen van papier en elektronische datadragers evenals het samenpersen van herbruikbare materialen.
Lees meer

VIDEO RETAIL REPORTS KWARTAAL 4 - 2016

De non-food markt eindigde het jaar met een daling van 0,7%. Echter, tijdens het laatste kwartaal van 2016 was er een toename merkbaar van de non-food omzet van + 2,0%, in vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar.
Video

DEELTIJDS WERK RETAIL OP RECORDHOOGTE

HR-dienstverlener SD Worx meldt dat het aantal deeltijdse medewerkers in de retailsector voor het derde jaar een stijging optekent. De sector zet meer dan ooit in op flexibel inzetbare werkkrachten, wat resulteert in minder fulltimebetrekkingen.
Lees meer

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Recordaantal online aankopen in 2016: mis de e-commerce boot niet!
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be