10 mei 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees de nieuwsbrief online

VIDEO: ONTDEK BRUSSELS SPECIAL VENUES

BRUSSELS SPECIAL VENUES is het voornaamste non-profit netwerk van eventlocaties in Brussel en richt zich voornamelijk naar bedrijven, verenigingen, instituten, eventbureaus en grotere private events.
Video

79% PROFESSIONALS OVERTUIGD VAN LIVE COMMUNICATIE

De helft van de Belgische marketeers maakt al gebruik van Live Communicatie én verwacht nog een stevige groei. Dat blijkt uit het onderzoek dat Nele Meulemans, studente Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit Gent uitvoerde in opdracht van The Oval Office.
Lees meer

VIDEO: BELEEF 10 JAAR JADA EVENTS

Onlangs vierde JADA events haar 10de verjaardag met een belevingsevent in de nieuwe ateliers van J&M catering te Schelle, dat voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een magisch woud. De meer dan 350 gasten uit de bedrijfswereld beleefden een bijzondere avond;
Video

SLV RENT = 'OUTSTANDING CONCEPT SUPPORT'

SLV Rent blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Eind december werd de nieuwe huisstijl uitgerold, waarbij gefocust wordt op conceptondersteuning. In april kwam daar ook de nieuwe website bij, die nog eens duidelijk weergeeft waar het bedrijf voor staat.
Lees meer

NIEUWE BUSVERBINDING BRUGGE - LILLE

Zoals eerder aangekondigd is OUIBUS in samenwerking met Keolis Belgium gestart met een rechtstreekse busverbinding vanuit en naar Lille Europe, en dit tussen de 5 à 9 keer per dag.
Lees meer

4-5 OKTOBER: 1E EDITIE BESTELAUTO EXPO

De bestelwagen krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats. Het evenement biedt een inkijk in de veelzijdige mogelijkheden van bestelwagens.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Video: ontdek Brussels Special Venues + 79% professionals overtuigd van Live Communicatie
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be