21 juni 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees de nieuwsbrief online

EXPOSANTEN GETUIGEN: BEURSDEELNAMES ZIJN EEN MUST

Ook veel van uw collega's zijn overtuigd van de meerwaarde van een beursdeelname. Wij hadden een inspirerend gesprek hierover
Lees meer

FREDERIC FRANCOIS (FEBELUX) OVER VOORDELEN BEURSDEELNAME

Een beurs is altijd al een waardevolle ontmoetingsplaats geweest: een plek waar mensen ideeën uitwisselen en waar vernieuwingen een sector zuurstof geven. Het is het startpunt van vernieuwd vertrouwen in de toekomst en de mogelijke aanzet tot een economische hausse.
Lees meer

MEER AANDACHT DOOR JUISTE COMMUNICATIE

Beurzen genereren communicatie. Die communicatie komt echter niet vanzelf, elke exposant moet ervoor werken. Organisatoren en exposanten doen aan bezoekerspromotie, affichage en advertising enerzijds (above the line) en direct mail, digitale media, events, persrelaties en public relations anderzijds (below the line).
Lees meer

BEURSSUCCES MET GOETHALS

Goethals Standenbouw, gerund door Jan Goethals en Claudine Delmotte, is een naam in de wereld van de standenbouwers. Het klantenbestand strekt zich over heel België uit.
Lees meer

GM PRODUCTIONS REGELT UW BEURSDEELNAME

GM Productions, gevestigd in Roeselare, spitste zich in de jaren 90 toe op professionele verlichting en geluid. Door investeringen in materialen en personeelsbestand deed de firma haar intrede in de standenbouwsector.
Lees meer

ALUVISION STELT TOPPERS VOOR

Als wereldspeler op het vlak van modulaire standenbouwsystemen biedt Aluvision innovatieve producten voor modulaire wanden, opgehangen structuren, displays, beursmeubilair en tal van lichtoplossingen voor de beurs- en eventsector aan.
Lees meer

ALTER EXPO BOUWT UW BEURS

Alter expo is specialist in totaalprojecten en fullservicebeursbouw. Het bedrijf uit Evergem (nabij Gent) streeft naar een langetermijnrelatie met al zijn klanten en hecht veel belang aan een enthousiaste, flexibele, innovatieve en correcte aanpak.
Lees meer

UW TOPBEURS MET FORMAT+

Event- en communicatiebureau Format+, sinds 2000 een bekende naam in de industrie, is sinds 2012 ook actief in de beurssector. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen, Format+ had al de ervaring in het opzetten en organiseren van corporate- en networking events.
Lees meer

GM 360 BRENGT U BEURSSTAND IN BEELD

GM 360 biedt prospecten en klanten een unieke online-ervaring. Ze brengen bedrijven, showrooms maar ook beursstanden, virtueel in beeld. Via 360 gradenfoto's maken ze een virtuele rondleiding waarmee bezoekers op een interactieve manier een eerste kennismaking hebben met de onderneming.
Lees meer

UNIEKE EVENTS IN BELLEWAERDE

Bellewaerde ligt midden in de Westhoek op amper 35 minuten van Gent en 60 minuten van Brussel. Exotische dieren, een adembenemende natuur en de vele attracties maken van dit pretpark een plaats waar jong en oud samen kan genieten.
Lees meer

NIEUWE EVENTLOCATIE: HIPPO LOGGIA

De Hippodroom van Waregem vormt een uitzonderlijk decor waar het gloednieuwe VIP-gebouw Hippo Loggia een heuse parel binnen de evenementenindustrie mag worden genoemd.
Lees meer

SENSATIONEEL EVENT MET WALIBI

Met haar rijke geschiedenis en haar sensationele aanbod attracties is Walibi Belgium altijd koploper geweest in de wereld van de pretparken. Maar wist u dat Wal
Lees meer

CONCEPT SUPPORT VAN SLV RENT

SLV Rent blaast twintig kaarsjes uit. Eind december werd de nieuwe huisstijl uitgerold, waarbij gefocust wordt op conceptondersteuning. In april kwam daar ook de nieuwe website bij.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Vragen over uw beursdeelname? Ervaren exposanten getuigen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be