15 februari 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees de nieuwsbrief online

BESTE PRALINES VAN HET JAAR OP UW EVENT

Het vakblad Chocolaterie lanceert een exclusieve smaakbox, een ultieme pralinedoos gevuld met de winnende pralines van de voorbije edities van de Belgium Chocolate Awards.
Lees meer

EVENT & COMMUNICATION DAYS

Op 19 en 20 april 2017 organiseren de vakorganisaties Febelux en B.E.S.A., in samenwerking met de BEA's de gloednieuwe vakbeurs The Event & Communication Days, in ICC Ghent.
Lees meer

FACULTY CLUB IN LEUVEN

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden wilt vergaderen, biedt het eeuwenoude, historische kader van Faculty Club u een passend, eigentijds antwoord.
Lees meer

KLOSTER HEIDBERG IN EUPEN

Het klooster van Heidberg is een opleidings- en ontmoetingscentrum en het eerste centrum in de Duitstalige Gemeenschap dat zo veel vergaderruimtes en slaapplaatsen kan aanbieden en ook technisch absoluut up-to-date is.
Lees meer

VLAAMSE OPERA IN GENT

De Gentse Opera is een flexibele infrastructuur, ideaal voor gala's, culturele activiteiten, recepties, diners, seminaries en foto- of film-opnames. Het dateert uit 1840 en is met zijn rijke versieringen, statige trappen en schitterende kroonluchters een unieke setting.
Lees meer

AULA OMNIA IN GENT

Het seminariecentrum heeft vier perfect uitgeruste zalen voor seminaries, opleidingen en presentaties, een moduleerbare foyer en een semi-industriële keuken die over alle professionele materiaal beschikt dat een cateraar nodig heeft.
Lees meer

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

Wie op zoek is naar echte sportieve teambuildings, is bij The Outsider aan het juiste adres. Bij The Outsider Vlaamse Ardennen kunnen bedrijven en families terecht voor spannende teambuilding-activiteiten, unieke incentives en leuke familiedagen.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Imponeer uw gasten en klanten met de Beste Pralines van het Jaar
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be