16 augustus 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees de nieuwsbrief online

ALUVISION WINT BELGIAN MAKER AWARD 2017

Aluvision NV uit Deinze kan zich een jaar lang internationaal ambassadeur noemen voor Belgische productiebedrijven met focus op innovatie en duurzaam ondernemen.
Lees meer

VIDEO: THE OVAL OFFICE IS VIJF JAAR

Live Communicatie van The Oval Office bestaat vijf jaar. Deze vijfde verjaardag wordt gevierd met de lancering van een nieuwe website, een dubbeldik jaarmagazine en een klantenevent. Cody Keenan, Director Speechwriter van Barack Obama was de eregast op dit klantenevent.
Video

BEURSDEELNAME'S ZIJN EEN MUST!

Ook veel van uw collega's zijn overtuigd van de meerwaarde van een beursdeelname. Wij hadden een inspirerend gesprek hierover.
Lees meer

VIDEO: ONTDEK BRUSSELS SPECIAL VENUES

BRUSSELS SPECIAL VENUES is het voornaamste non-profit netwerk van eventlocaties in Brussel en richt zich voornamelijk naar bedrijven, verenigingen, instituten, eventbureaus en grotere private events.
Video

VIDEO: MOBIELE SLAAPPLAATSEN

B-and-BEE is een mobiel en schaalbaar overnachtingsconcept met toepassingen voor events, festivals en campings
Video

VIDEO: ONTDEK EERSTE EDITIE E&C DAYS

Op 19 en 20 april vond de eerste editie plaats van The Event & Communication Days, de nieuwe vakbeurs georganiseerd door Febelux en B.E.S.A.. Bezoekers konden bij een 100-tal exposanten terecht voor inspiratie voor de organisatie van events, meetings en incentives.
Video

BESTE PRALINES VAN HET JAAR OP UW EVENT

Het vakblad Chocolaterie lanceert een exclusieve smaakbox, een ultieme pralinedoos gevuld met de winnende pralines van de voorbije edities van de Belgium Chocolate Awards.
Lees meer

EVENBRANCHE IN TRANSFORMATIE

Volgens Tom Bellens, oprichter van Push To Talk, zitten we in een turbulente periode waarbij bedrijven vaak in een crisis of een veranderingstraject terechtkomen.
Lees meer

FEDERATIE EVENT MANAGERS OOK BIJ FEBELUX

De vakvereniging voor de Event Managers, EMA Society, is sinds 17 januari onderdeel van Febelux. Febelux blijft zo zijn ambitie en visie nastreven om heel de sector te verenigen en uit te groeien tot dé referentie binnen België en Luxemburg voor al wat Live Communication betreft.
Lees meer

PRODUCT MEDIA ADVISOR OF THE YEAR AWARD

Tijdens de vakbeurs voor product media, promotionele producten en business gifts, PSI in Düsseldorf werd de Product Media Advisor of the year 2016 Awards uitgereikt.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

De 10 meest gelezen eventberichten van het voorjaar
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be