18 januari 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees de nieuwsbrief online

LIVE COMMUNICATION WORDT LIVE CONVERSATION

Volgens Tom Bellens, oprichter van Push To Talk, zitten we in een turbulente periode waarbij bedrijven vaak in een crisis of een veranderingstraject terechtkomen.
Lees meer

PRODUCT MEDIA ADVISOR OF THE YEAR AWARD

Tijdens de vakbeurs voor product media, promotionele producten en business gifts, PSI in Düsseldorf werd de Product Media Advisor of the year 2016 Awards uitgereikt.
Lees meer

RÉSIDENCE PALACE IN BRUSSEL

Welkom in het Résidence Palace Internationaal Perscentrum Brussel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlak bij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk, zorgt voor een uniek decor en geeft aan uw evenement een authentieke charme mee.
Lees meer

VLAAMSE OPERA IN GENT

De Gentse Opera is een flexibele infrastructuur, ideaal voor gala's, culturele activiteiten, recepties, diners, seminaries en foto- of film-opnames. Het dateert uit 1840 en is met zijn rijke versieringen, statige trappen en schitterende kroonluchters een unieke setting.
Lees meer

SPORTOASE LEUVEN

Sportoase Philipssite is niet alleen een geliefde locatie voor de recreatieve en professionele sporter, het heeft ook een uniek aanbod voor corporate en eventplanners.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dè manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenken! Wij hebben verschillende relatiegeschenken in ons aanbod:- Een powerbank met gratis multi-adaptor kabel- 5 verschillende luxe verwenpakketten- Het boek 'Futures'.
Lees meer

Bestel nu

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Tom Bellens: Live Communicatie wordt Live Conversation
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be