23 juni 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees de nieuwsbrief online

DOBBIT BEST CHOICE AWARDS 2017

Op donderdag 22 juni werden, voor de eerste keer, de Dobbit Best Choice Awards 2017 uitgereikt in Waregem. Gyproc, V33, eSafe, Ryobi, Kärcher, Stanley, Autoglym en eTiger mogen een jaar lang trots het Dobbit Best Choice label dragen.
Lees meer

GYPROC HABITO®

Met Habito® introduceert Gyproc een nieuwe generatie gipskartonplaten. De nieuwe gepatenteerde technologie maakt van de Habito®-plaat een erg robuuste plaat. Een muur gebouwd met Habito® is 5 keer sterker dan een muur opgebouwd uit blokken.
Lees meer

V33 RENOVATIEVERVEN

Met dit nieuw gamma renovatieverven hoef je niet meer te schuren. Ook een grondlaag is niet meer nodig. Met de nieuwe renovatieverf kan je dus rechtstreeks overschilderen.
Lees meer

SHOPPERBOX

De Shopperbox is een pakketbrievenbus, waarin zowel brieven als pakjes kunnen. De Shopperbox is voorzien van een brieven afsluitstuk waardoor hetzelfde model kan gebruikt worden enkel voor pakjes, maar ook voor brieven en pakjes.
Lees meer

36 V FUSION HYBRIDE GRASMAAIER

De 36 V Fusion™ Hybride grasmaaier werkt op accu, maar wanneer de accu leeg zou zijn, kan deze omgeschakeld worden naar een gesnoerde versie. Hij maait tot 450 m² per acculading (2x 18 V / 2,5 Ah Lithium+ accu, 90 min lader, mulchingplug).
Lees meer

FLOOR CLEANER FC 5

De Floor Cleaner FC 5 is een revolutionair toestel om op een makkelijke, ergonomische en efficiënte manier de vloer te reinigen, door tegelijkertijd te dweilen en (het vervuilde water) op te zuigen.
Lees meer

FATMAX 18V AFWERKTACKER

De Stanley FatMax18V Lithium-ion 16 Gauge afwerktacker voor allerhande klussen zoals het plaatsen van meubels, plinten, lambrisering, e.d. Ontworpen voor de vakman met het oog op duurzaamheid, veiligheid, comfort en gebruiksgemak.
Lees meer

RAPID AQUA WAX

Deze wax op basis van carnauba kan rechtstreeks op een nat voertuig worden aangebracht, direct na het wassen. De wax biedt in korte zeer korte tijd een schitterende finish met harde was.
Lees meer

ETIGER DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

eTiger is een draadloos alarmsysteem met aansluiting voor een vaste telefoonlijn en optionele SIM-kaart (niet meegeleverd) kun  De basisunit communiceert met de gsm en informeert je door te bellen en/of een sms te sturen.
Lees meer

200px200px

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Dobbit Best Choice Awards 2017: ontdek hier de winnaars
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be