11 januari 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees de nieuwsbrief online

CONTACTLOZE TERMINALS WORDEN MUST

De manier waarop er betaald wordt in de winkel, evolueert voortdurend. We kunnen er niet meer omheen dat de consument het liefst van al elektronisch betaalt in plaats van cash.
Lees meer

EMMI WINT 18 MEDAILLES

De Zwitserse kazen van Emmi sleepten maar liefst 18 medailles in de wacht tijdens de recente World Cheese Awards. Blikvangers waren Der Scharfe Maxx en grotgerijpte Kaltbach-kazen.
Lees meer

GRATIS ALS VIP NAAR PAPER SHOW

Op 22 & 23 januari 2017 vindt de 21e editie van Paper Show plaats in de Brabanthal in Leuven. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

GRATIS NAAR SAVEURS & MÉTIERS

Eind januari 2017 vindt Saveurs & Métiers voor de tweede keer plaats. Deze vakbeurs staat volledig in het teken van ambachtelijke handelaars en kleinhandelaars uit de voedingssector.
Lees meer

LAUNDRY: KANSEN VOOR DE RETAILER

De categorie van de wasproducten is al jaren een van de meest competitieve op de FMCG-markt. Innovatie is voor de verschillende A-fabrikanten uit deze categorie dan ook noodzakelijk om waarde en volume te behouden, en indien mogelijk, te doen groeien.
Lees meer

NIEUWE DRANKVERPAKKING 80% HERNIEUWBAAR

Tetra Pak lanceerde begin december de allereerste aseptische kartonnen drankverpakking ter wereld. Deze nieuwe verpakking is vervvaardig uit een bio-based platis folie en dop, afkomstig van polymeren uit siekerriet.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Investeren in contactloze terminals is een must
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be