16 augustus 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees de nieuwsbrief online

BELGIË 'OVERDONDERT' TIJDENS RETAIL WEEK

België, dat deel uitmaakt van de top 5 van landen die exposeren op de Paris Retail Week, wordt sterker vertegenwoordigd voor deze derde editie. Dit jaar ontvangt de Paris Retail Week voor het eerst een collectieve Belgische deelname, georganiseerd door Digital Wallonia.
Lees meer

ONTDEK INNOVERENDE PRODUCTEN BIJ VLEESWAREN DEPUYDT

Kom op maandag 18, woensdag 20 of donderdag 21 september 2017 naar de jaarlijkse najaarshappening van Vleeswaren Depuydt en proef van innoverende producten en verrassende smaken.
Lees meer

CARREFOUR LEVERT IN HEEL WEST-VLAANDEREN

Sinds 9 augustus verzorgt PostNL de leveringen aan huis voor Carrefour in de provincie Oost-Vlaanderen (die tot nu toe werd bediend door Combo van bpost). PostNL zal deze dienst ook verlenen in West-Vlaanderen, een provincie waar bestellingen op drive.
Lees meer

LAY'S BUGLES & CHAVROUX

Lay's Bugles & Chavroux zijn heerlijk bij elk aperitief. Verhoog dus uw omzet met dit onweerstaanbare aperitief duo. Dit duo werd geïnspireerd door de consument zelf.
Lees meer

KLOOF TUSSEN VERWACHTINGEN KLANT EN AANBOD RETAILERS

Onderzoek van Sapio Research in opdracht van Zetes onthult de kloof tussen klantenverwachtingen en wat retailers kunnen doen om hen tegemoet te komen. Meer dan 200 senior retailers en 2200 klanten in Europa werden ondervraagd.
Lees meer

PAYCONIQ BREIDT UIT NAAR LUXEMBURG

Payconiq kondigt de uitbreiding naar Luxemburg aan door de krachten te bundelen met Digicash Payments SA, het bedrijf achter de Luxemburgse mobiele betaaldienst Digicash.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Kloof tussen klantenverwachtingen en aanbod retailers onderzocht
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be