22 mei 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees de nieuwsbrief online

5 OPVALLENDE TRENDS BIJ CHARCUTERIE

Belgen zijn tuk op charcuterie en smeersalades. Met een jaarlijks volume van 78.996 ton aan charcuterie is de Belg een echte 'fan' van vlees op de boterham. Maar ook de smeersalades gaan vlotjes over de toonbank.
Lees meer

NIEUW: VLEESBROOD BRUSCHETTA

Ovengebakken vleesbrood met tomaat, champignons en een Italiaans kruidenboeket van Bruynkens Vleeswaren.
Lees meer

APERO BOULES: EXCLUSIEF GAMMA APERITIEFSNACKS

Willy Naessens Food lanceert nieuw product: Apero Boules. Sinds april is er een nieuw exclusief gamma aperitiefsnacks beschikbaar in de versrayon op de Belgische markt.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Charcuterie: 5 opvallende trends + 2 innovaties in beeld
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be