22 maart 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees de nieuwsbrief online

2 AMBASSADRICES VAN FORMAAT VOOR FÏNLEY

De nieuwe Belgische commercials voor Fïnley bevatten enkele nieuwe bekende gezichten. In de Nederlandstalige spot is het Cath Luyten die plaatsneemt aan de bar en in de Franstalige variant is het Sandrine Dans die vriendelijk bedankt voor het parasolletje in haar drankje.
Lees meer

KONINKLIJK BEZOEK BIJ VONDELMOLEN

Zijne Majesteit de Koning kreeg een witte stofjas aangereikt voor een rondleiding bij peperkoekproducent Vondelmolen in Lebbeke. Het bedrijfsbezoek kwam er naar aanleiding van de 150ste verjaardag van het familiebedrijf, waar nu de vijfde generatie aan het roer staat.
Lees meer

NIEUW RECORD VOOR E-COMMERCE

Er werd nog nooit zo veel online gespendeerd als in 2016. Een stijging van 10 procent tegenover 2015, zorgt voor een buitengewoon resultaat van bijna 9,1 miljard euro online uitgaven.
Lees meer

TWIST AND DRINK: FRIS NIEUW ONTWERP

De verschillende variëteiten van Twist and Drink verwelkomen een fris nieuw ontwerp. Met de nieuwe etiketten krijgt elke smaak een eigen persoonlijkheid. Of het nu gaat over Framboos, Apple, of Cherry - elk lid van het Twist and Drink gezin heeft vanaf nu vier verschillende emotionele gezichten.
Lees meer

DEVOS LEMMENS LANCEERT SURTOUT

Dat de Belg een echt gewoontedier in de keuken is, blijkt uit een onderzoek in opdracht van sauzenproducent en smaakspecialist Devos Lemmens. Op voorhand een weekmenu opstellen, is bijvoorbeeld erg populair (53%).
Lees meer

VIDEO RETAIL REPORTS KWARTAAL 4 - 2016

De non-food markt eindigde het jaar met een daling van 0,7%. Echter, tijdens het laatste kwartaal van 2016 was er een toename merkbaar van de non-food omzet van + 2,0%, in vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar.
Video

BREYDEL CHIMAY NEEMT KOOKGOED JAN OVER

Recent werd er een overeenkomst bereikt met het bedrijf Jan Schots NV in Wommelgem. Deze producent van kookgoed en salades zal vanaf 1 mei 2017 de productie in haar gebouwen stopzetten.
Lees meer

INSPIREREND GROENTEVAKMAN SEMINARIE

De doorwinterde versspecialist steekt veel energie in zijn groenterayon. Hij beschikt over productkennis, waakt over kwaliteit en versheid en legt veel creativiteit aan de dag om in functie van het seizoen een prachtig assortiment tentoon te stellen.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Fïnley pakt uit met schoon volk + Recordcijfers voor online uitgaven in 2016
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be