16 augustus 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

GRATIS KAARTEN VOOR EMO 2017

EMO HANNOVER 2017 - Registreer u voor een gratis dagkaart!
In 2017 wordt Hannover opnieuw het middelpunt van de wereld van de metaalbewerking.

Lees meer

TRUMPF REALISEERT 3,1 MILJARD OMZETGROEI

De Duitse machinefabrikant Trumpf zag zijn omzet in het boekjaar 2016-2017, dat eindigde op 30 juni, met maar liefst 10,8 ten honderd toenemen tot 3,1 miljard euro.
Lees meer

DIRECTEUR EMUGE-FRANKEN BV NL ZWAAIT AF

Na ruim 37 jaar dienst treedt Johan Vlietstra eind dit jaar af als algemeen directeur bij Emuge-Franken Nederland en België om van een welverdiend pensioen te gaan genieten.
Lees meer

SPREITZER RONDLOOPGEREEDSCHAP

Vaak wil je snel de rondloopnauwkeurigheid van een deel bepalen, maar als je telkens naar de meetkamer moet, betekent dat kostbaar tijdverlies. Spreitzer heeft daar een eenvoudige oplossing voor: een serie rondlooptestgereedschappen waarmee je naast de machine in een mum van tijd tot op 2 µm de rondloopnauwkeurigheid kunt bepalen.
Lees meer

MAZAK ONTHULT INDUSTRY 4.0 OP EMO 2017

Mazak zet op EMO 2017 Industry 4.0 in de schijnwerpers, met de onthulling van het iSmart Factory concept van het bedrijf, samen met 25 nieuwe machines, waaronder 15 die hun werelddebuut maken.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je korting Lasersnijwerk bestellen? Via de webshop van Laser Works belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

CADCORNER & GPO SOLUTIONS: SAMEN STERKER

Een tijdje terug raakte bekend dat de firma's CadCorner en GPO Solutions besloten hebben een partnership op te zetten in de Benelux, om zo hun verdere groei te kunnen bestendigen en voor hun beider klanten een internationaal kenniscentrum te kunnen bieden voor productontwikkeling en procesoptimalisatie.
Lees meer

HOFFMANN GROUP PRESENTEERT NIEUWE CATALOGUS

De Hoffmann Group presenteert voor het eerst een omvangrijk en volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit assortiment is samengevat in een aparte catalogus.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG?

Op de website van Bruma vindt u alle machines die binnenkort in de showroom van Bruma verwacht worden. Door op de website op een betreffende machine te klikken opent u een nieuw scherm waarin alle informatie over de machine verwerkt is.
Lees meer

HOE KAN U UW PRODUCTIEPROCES DIGITALISEREN?

Bezoek ABISS 2017 op 5 oktober te Kortrijk Xpo en zet zo de 1e stap naar succesvolle digitalisering. 50 ontwikkelaars van apps, software en technologie bieden oplossingen en trends aan om stap voor stap uw productie te digitaliseren.
Lees meer

PRODUSOFT ZOEKT NIEUWE WERKKRACHTEN

De firma Produsoft is dringend op zoek naar 1 à 3 nieuwe werknemers om het Produsoft-team te versterken. De CAD/CAM-specialist met filialen in Maldegem en Westerlo is specifiek op zoek naar profielen met een achtergrond als ingenieur elektro-mechanica, om twee commerciële en één technische functie in te kunnen vullen.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis naar EMO dankzij Metallerie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be