24 mei 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

LASROBOTS NEMEN PROMINENTERE ROL IN BIJ 3D-PRINTEN

Additief produceren of Additive Manufacturing (AM), beter bekend als 3D-printen, gaat een steeds prominentere rol innemen in de maakindustrie. Geschat wordt dat deze markt in de komende zeven jaar een groei van 390% zal doormaken.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je korting. Lasersnijwerk bestellen? Via de webshop van Laser Works belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

ALLES OVER DE SPREITZER MZQ-SERIE

De MZQ-serie centrale klemmen van Spreitzer beschikt over snel verwisselbare bekken die ontworpen zijn voor gebruik binnen palletiseren en om meerdere keren per dag aangepast te worden.
Lees meer

VAKBEURS MATERIALS 2017 NADERT

Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto's, machines en gebouwen zonder een goede, sterke basis? Bijna vergeten we hoe bijzonder materialen zijn en welke uitdagingen het keuze, creatie- en productieproces met zich mee brengt.
Lees meer

ROBUUSTE GARANT GEREEDSCHAPSTASSEN

Hoffmann Group brengt robuuste lijn gereedschapstassen van textiel op de markt. De complete collectie van de nieuwe tassengeneratie bestaat niet zoals gewoonlijk uit zwaar en watergevoelig leer, maar uit licht en duurzaam nylon.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG?

Machines die binnenkort leverbaar zijn. Op de website van Bruma vindt u alle machines die ze binnenkort in de showroom verwachten.
Lees meer

MANIPULEREN VAN LASSTUKKEN MET ROTACRANE®

Bij laswerkzaamheden moet het werkstuk vlak onder de hand liggen. Werkstukken moeten vaak langs verschillende kanten gelast worden en moeten tijdens het werk dus meerdere keren gedraaid worden.
Lees meer

DE FRUYTIER: MEER DAN 45 JAAR EXPERTISE

De Fruytier is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is als leverancier van snijgereedschappen voor de metaalindustrie. Door jarenlange expertise en samenwerking met gerenommeerde leveranciers kunnen ze oplossingen bieden voor de meest veeleisende verspaningstoepassingen.
Lees meer

FILMVERZINKINGSSYSTEEM ZINGA

Filmverzinking biedt een gelijkwaardige kathodische galvanische bescherming als thermische galvanisatie, maar wordt aangebracht op dezelfde wijze als een traditioneel verfsysteem.
Lees meer

KETELBOUWER DEPREST BREIDT UIT

Ketelbouwer Deprest voert een stevige uitbreiding door qua capaciteit en technische mogelijkheden. Het bedrijf verhuisde in 2013 al naar een nieuwbouw atelier in Temse, maar de bestaande oppervlakte bleek reeds in 2016 te klein.
Lees meer

GRATIS ABONNEMENT OP POWERTECHNICS

Met gepaste trots stelt Professional Media Group, de belangrijkste uitgever van vakinformatie in België, je graag PowerTechnics voor, een multimediaal platform waar de focus komt te liggen op industriële motorisatie en aandrijftechniek.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
3D-printen steeds prominenter aanwezig in maakindustrie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be