30 augustus 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

ARCELORMITTAL ZOEKT HACKSPECIALISTEN

Staalbedrijf ArcelorMittal organiseert binnenkort een Hackaton om een softwareprobleem van het bedrijf op te lossen. ArcelorMittal zal de computergegevens in handen geven van 70 computerspecialisten en hackers.
Lees meer

HELP! PLASMA- OF LASERSNIJDEN?

Plasmasnijden waagt zich sinds de opwaardering naar HD Plasma op het terrein van de CO2-laser. Toch, en dit geldt vanzelfsprekend voor alle snijtechnieken, volstaat geen van beide technieken voor álle snijtaken.
Lees meer

HOE DUUR IS WATERSTRAALSNIJDEN?

Waterstraalsnijden staat geboekstaafd als scheidingsproces met een redelijk hoog prijskaartje en weliswaar ook tal van voordelen. De hoge productiekosten van de koude snijtechniek hebben veelal te maken met het snijzand dat aan het water wordt toegevoegd.
Lees meer

HOE PRECIES IS UW PRODUCTIE? DOE DE TEST

Om een idee te krijgen van het nauwkeurigheidsniveau en het verbeterpotentieel van uw productieomgeving, heeft Sirris een online vragenlijst opgesteld waarmee u dit zelf kan aftoetsen.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works, www.onlinelaserworks.be, belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

KEMPPI X8 MIG WELDER

De X8 MIG Welder is geschikt voor extreme laswerkzaamheden met behoud van optimaal comfort. Geschikt voor de volgende lasprocessen:• synergisch MIG/MAG;• pulserend MIG/MAG;• MIG hardsolderen;• oplassen van slijtvaste lagen;• elektrodelassen;• gutsen.
Lees meer

RONDLOOP-TEST-GEREEDSCHAP

De concentriciteit van de gages wordt gebruikt voor inspectietaken op externe, interne en op platte en draaiende delen. In het bijzonder kan de concentriciteit van twee of meer diameters vastberaden en axiale run-out metingen worden uitgevoerd.
Lees meer

YAMAZAKI MAZAK OP EMO 2017

Tijdens de expositie worden elk van de 25 Mazak machines, geconfigureerd in zes verschillende bewerkingszones, aangesloten via de Industry 4.0 infrastructuur van Mazak om real-time productie informatie weer te geven.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG?

Machines die binnenkort leverbaar zijn.Op deze pagina vindt u alle machines die ze binnenkort in de showroom verwachten.
Lees meer

E-DRIVE

Een orderverzamelwagen wordt dankzij de TENTE e-drive in een handomdraai gemotoriseerd. Dit parametriseerbaar wiel met zijn traploze snelheidsregelaar ondersteunt de zwaarbeladen wagen (tot 400 kg) bij het vertrek, het rijden en bij het stoppen.
Lees meer

3M™ CUBITRON™ II

Schuurbanden en -schijven met keramische 3M Cubitron schuurkorrels overtuigen door de superieure levensduur, snijscherpte en oppervlakteafwerking. Om het schuurproces nog efficiënter te laten verlopen, werd de geavanceerde generatie 3M Cubitron II schuurkorrels ontwikkeld en de keramische hoogpresterende korrel een gedefinieerde, geometrische vorm gegeven.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe precies is uw productie? Doe de test!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be