15 februari 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

PERDAEN ZET NIEUWE STAP IN ONTWIKKELING

Het familiebedrijf Perdaen-D'Hooghe uit het Waasland heeft met de investering in een 5-assig bewerkingscenter van Mazak de volgende stap in zijn ontwikkeling gezet.
Lees meer

SAMENWERKING MET CHS SPECIAL PRODUCTS

De Hoffmann Group, Europa's toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap gaat samenwerken met CHS Special Products.
Lees meer

VOORUITBLIK MTMS 2017

Van 22 t.e.m. 24 maart 2017 vindt in Brussels Expo de derde editie plaats van MTMS-Machineering. We interviewden de organisatoren over de vernieuwde aanpak en publiceren het lezingenprogramma.
Lees meer

VIJF NIEUWE FACTORIES OF THE FUTURE

Tijdens de derde editie van de Factories of the Future awarduitreiking ontvingen textielfabriek Veranneman Technical Textiles uit Ardooie, voedingsbedrijven Nuscience uit Drongen en Rousselot uit Gent, en technologiebedrijven Daikin uit Oostende en Valeo uit Ghislenghien de titel van Factory of the Future.
Lees meer

SHEAR GENIUS

Shear Genius heeft twee nieuwe modellen: Shear Genius 1530 (afm. 3.000 x 1.500 mm) en Shear Genius 1540 (4.300 x 1.500 mm). Beide hebben servo-elektrische pons en twee prestatiesuites.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG ?

Machines die binnenkort leverbaar zijn.Op deze pagina vindt u alle machines die wij binnenkort in onze showroom verwachten.
Lees meer

SERVO BAR 300-STAFAANVOER

Toen Haas Automation in 1999 de Servo Bar 300-stafaanvoer introduceerde, vond deze meteen gretig aftrek vanwege zijn compacte afmetingen, gebruiksgemak en betaalbaarheid.
Lees meer

MTMS-MACHINEERING 2017

MTMS-MACHINEERING 2017: De hoogmis voor productie- en assemblagetechnologie en engineering. Iedereen die ook maar iets te maken heeft met materialenbewerking, assemblage, industriële toelevering of machinebouw kent ondertussen MTMS-Machineering te Brussels Expo.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works,
Lees meer

SYSTEM 3R WORK MASTER

De System 3R Workmaster bedient een draadvonk- en coördinatenmeetmachine. De CMM is geïntegreerd in de cel en de stukken worden aangevoerd door de robot. De gele mat beveiligt de CMM en de operator tegen manipulaties van de robot wanneer de CMM aan het werk is.
Lees meer

STEM: BRUG TUSSEN ONDERWIJS EN BEDRIJF

STEM, Science - Technology - Engineering - Mathematics, wordt internationaal gebruikt om de samenloop van wetenschappen, technologie en wiskunde in het onderwijs te benoemen.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Waarom u MTMS Machineering niet mag missen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be