18 januari 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

INTERVIEW PETER DEMUYNCK

Sinds 1 januari is Peter Demuynck de nieuwe directeur van Agoria Vlaanderen. Hij volgt daarmee Wilson De Pril op, die na jaren trouwe dienst van zijn welverdiend pensioen mag genieten.
Lees meer

NU OOK WIDIA-TOOLS VOOR HAHN+KOLB

Leverancier Hahn+Kolb breidt het bestaande portfolio aan gereedschappen uit met tools van WIDIA, een premium merk van hardmetalen snijgereedschappen. De grondslag voor dit nieuwe partnership dateert van de jongste editie van AMB, maar voortaan kunnen nu dus ook de klanten van Hahn+Kolb profiteren van de samenwerking.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dè manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenken!Wij hebben verschillende relatiegeschenken in ons aanbod.
Lees meer

Bestel nu

SERVO BAR 300-STAFAANVOER

Toen Haas Automation in 1999 de Servo Bar 300-stafaanvoer introduceerde, vond deze meteen gretig aftrek vanwege zijn compacte afmetingen, gebruiksgemak en betaalbaarheid.
Lees meer

VAN WAASDIJK; UW PARTNER, STEEDS TOT UW DIENST.

Uw behoeften gaan veel verder gaan dan de aanschaf van een hoogtechnologische machine alleen. U wil zich richten op uw kernactiviteit en verwacht van ons een sterke toegevoegde waarde, niet alleen in de vorm van de juiste machine maar ook compleet pakket van diensten en helder advies.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG ?

Machines die binnenkort leverbaar zijn.Op deze pagina vindt u alle machines die wij binnenkort in onze showroom verwachten.
Lees meer

DEBAENST LASTECHNIEK BREIDT GAMMA UIT

Debaenst Lastechniek breidt zijn gamma uit met lastafels van Demmeler. Deze kennen zeer uitgebreide opspanmogelijkheden waarmee gemiddeld tot 40% productietijd kan worden bespaard.
Lees meer

MTMS-MACHINEERING 2017

MTMS-MACHINEERING 2017: De hoogmis voor productie- en assemblagetechnologie en engineering. Iedereen die ook maar iets te maken heeft met materialenbewerking, assemblage, industriële toelevering of machinebouw kent ondertussen MTMS-Machineering te Brussels Expo.
Lees meer

2E EDITIE VERSPANEN 2020

Dinsdag 24 januari vindt in het *techniekHuys in Veldhoven de 2e editie plaats van Verspanen 2020. Een effectieve middag gevuld met lezingen, thematafels en interactie.
Lees meer

MULTI-METAL DEALER

thyssenkrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, corten Lees meer

SYSTEM 3R MATRIX

Een System 3R Matrix gereedschap voor optische toepassing. De Work Pal Compact robot met Matrix gereedschap laadt een Mitutoyo Quick Visionsystem 3R. In Japan kwam er een interessante applicatie met de Matrix en een WPC-Swith - Mitutoyo Quick Vision machine.
Lees meer

2 NIET TE MISSEN TECHNOLOGIEBEURZEN

Dit voorjaar wordt u getrakteerd op 2 industrie-technolgie vakbeurzen van formaat, gericht naar teams uit de productie, maakindustrie, industriële toelevering en machinebouw.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Interview met Peter Demuynck, nieuwe directeur Agoria Vlaanderen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be