05 juli 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

HOE GELD VERDIENEN MET SPAANAFVAL?

Heel wat (afval-)materialen zijn meer waard dan u zou denken. Zelfs spanen en slijpsel. Op 14 september organiseren Sirris en Agoria de workshop 'Geld verdienen met spaanafval, hoe doe je dat?'.
Lees meer

MEER CONTROLES TEGEN SOCIALE DUMPING

De regering drijft de strijd op tegen sociale fraude in de metaalsector. Deze sector is met maar liefst 116.000 werknemers erg belangrijk voor onze Belgische economie.
Lees meer

VIVES ENIGE HOGESCHOOL MET 3D-METAALPRINTER

Hogeschool VIVES heeft een gloednieuw Maaklab geopend op de campus te Kortrijk. VIVES is tevens de enige hogeschool in Vlaanderen die een 3D-metaalprinter ter beschikking heeft.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG ?

Alle machines die binnenkort leverbaar zijn in de webshop van Bruma? U vindt hier alle machines die binnenkort in de showroom verwacht worden.
Lees meer

NIET TE MISSEN! ALUMINIUMNEXT 2017

Op 12 september organiseert Mikrocentrum in samenwerking met Aluminium Centrum en Aluminium Metal Knowledge de beurs AluminiumNext 2017. In 8 stappen kan u helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwtjes binnen de wereld van aluminium.
Lees meer

LASPARTNERS MULTIWELD BREIDT UIT

In september 2017 zal Dijkstra Lastechniek zijn aandelen overdragen aan Laspartners Multiweld. Met de overname blijven alle medewerkers van Dijkstra Lastechniek bij het bedrijf betrokken.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je korting. Lasersnijwerk bestellen? Via de webshop van Laser Works belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

ZAMRO BEST STARTENDE WEBWINKEL 2017

De online groothandel Zamro heeft de Shopping Award 2017 voor Beste Startende webwinkel gewonnen. De prijzen worden uitgereikt door een professionele jury. “Zamro heeft een B2B-concept ontwikkeld volgens de best practices van B2C."
Lees meer

EENVOUDIGERE OVERGANG NAAR INDUSTRIE 4.0

CoroPlus® ToolLibrary en PrimeTurning™ zijn geïntegreerd in Mastercam® 2018. De CoroPlus is een oplossing die digitale bewerkingen en de overgang naar Industrie 4.0 vereenvoudigt.
Lees meer

SPREITZER ALUMESS OPSPANSYSTEEM

Complex gevormde onderdelen op 3D-coördinatenmeetmachines kunnen met Alumess spanningsvrij en stabiel opgespannen worden. Het universele rasterpatroon garandeert hierbij de reproduceerbaarheid.
Lees meer

DE FRUYTIER: MEER DAN 45 JAAR EXPERTISE

De Fruytier is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is als leverancier van snijgereedschappen voor de metaalindustrie. Door jarenlange expertise kunnen ze oplossingen bieden voor de meest veeleisende verspaningstoepassingen.
Lees meer

IETS VOOR JOU? GERMOND NV ZOEKT VERSTERKING

Door de continue groei van Germond NV is het bedrijf op zoek naar twee versterkingen:- Area sales manager Wallonië- Technical service medewerkers binnen- of buitendienst.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe kan je geld verdienen met spaanafval?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be