21 juni 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

WAT IS DE MEEST GESCHIKTE DRAAIBEITEL?

CNC-draaien is een verzamelnaam voor tal van deelbewerkingen aan cilindrische componenten of gietstukken. Afsteken is een andere draaibewerking dan langsdraaien of profieldraaien en vraagt dus andere gereedschappen.
Lees meer

GRATIS NAAR EMO HANNOVER 2017

De wereld van de metaalbewerking. GLOBAL FAIRS en PMG nodigen u uit om EMO 2017 in HANNOVER in september te bezoeken! Registreer u met de code 3tbzv via deze pagina!
Lees meer

3D-PRINTEN CREËERT NIEUW KANS BIJ BOREN

Vrijwel iedere dag zorgen gatbewerkingen voor kopzorgen. Soms is dat toe te schrijven aan een gebrekkige kennis, vaker liggen de stijgende eisen en het toenemende gebruik van harde of hybride materialen aan de basis.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works, www.onlinelaserworks.be, belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

TU BEVEL MACHINES

De TU-2, TU-3, TU-5, TU-6, TU-12 en TU-14 zijn transportabele bevel machines die inwendig in een pijp worden geklemd (bereik 12-900 mm inwendig), door een zelfcentrerende as met daarop 3 spieën.
Lees meer

HOE PRODUCTIVITEIT FREESBEWERKING VERHOGEN?

In tegenstelling tot bij een draaioperatie grijpen tijdens het frezen meerdere snijkanten aan die dan ook nog eens aan wisselende mechanische belastingen onderhevig zijn.
Lees meer

ZO VIND JE DE JUISTE BANDZAAG!

Vamatec, sinds 1993 invoerder van Lenox zaagbladen, is gespecialiseerd in bandzaagbladen en -machines. Het bedrijf wil het productieproces van zijn klanten optimaliseren door het aanbieden van geschikte kwaliteitszagen, in combinatie met technische ondersteuning.
Lees meer

DELPHIN BIG KLEMSYSTEEM VOOR GROTERE MACHINES

Het Delphin BIG modulair klemsysteem kan tot 10 ton per opname heffen en is bijgevolg geschikt voor grotere verspaningsmachines. Het nulpuntspansysteem is machineonafhankelijk en biedt een verhoogde productiviteit door middel van snelle wissels van de pallet, nauwkeurige positionering en vasthouden van het werkstuk.
Lees meer

HOFFMANN GROUP: NIEUWE GARANT-CAMPAGNE

Op 1 juni start wereldwijd de nieuwe merk-communicatie voor Hoffmann Group's premium-merk GARANT. De nieuwe campagne verhoogt de bekendheid van GARANT en moet de waarneming in de markt aanzienlijk verhogen.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG?

Dit zijn de machines die binnenkort leverbaar zijn. Op deze pagina vindt u alle machines die Bruma binnenkort in de showroom verwacht.
Lees meer

DE FRUYTIER: MEER DAN 45 JAAR EXPERTISE

De Fruytier is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is als leverancier van snijgereedschappen voor de metaalindustrie. Door jarenlange expertise kunnen ze oplossingen bieden voor de meest veeleisende verspaningstoepassingen.
Lees meer

HIGH-SPEED LASER CLADDING

CZL Tilburg is in bezit van Europa's eerste high-speed LASER cladding productiesysteem. Het systeem is geschikt voor het aanbrengen van slijtage-, corrosiebestendige- of reparatielagen.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis naar EMO 2017 dankzij Metallerie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be