29 maart 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

ADDITIEF PRODUCEREN IS DE TOEKOMST

Telkens als de 3D printen ter sprake komt, fonkelen de oogjes net wat meer. Een interview met Bart Van der Schueren, CTO bij Materialise.
Lees meer

LVD OPENT NIEUW EXPERIENCE CENTER

LVD maakt de opening bekend van haar nieuwe 'Experience Center' (XP Center) in Gullegem, waar het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd. Deze ultramoderne faciliteit van 2500 m² zal een stimulans betekenen voor de plaatbewerking .
Lees meer

OVERNAME METALCOATING N.V.

Van Gils Coating Group - gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium - neemt de firma Metalcoating n.v. uit Beringen over.
Lees meer

YG-1 LONKT OOK NAAR BENELUX

YG-1 is een Zuid-Koreaans industriële groep die bestaat uit verschillende takken. Een van de vele activiteiten is de ontwikkeling en productie van snijgereedschappen: boren, tappen, frezen,.
Lees meer

CASTOR 3640

Verzeker uzelf van efficiënt werk en hoge prestaties met de veelzijdige heavy duty zwenkwielen Castor 3640. Deze flexibele reeks is geoptimaliseerd voor snel transport van zware lasten binnen een beperkte ruimte. Overtuig uzelf en bekijk de video!
Video

EP1030

De eP1030 kantpers is de meest versatiele van de eP reeks. Het biedt een perfecte combinatie van tonnage en werkvermogen(?) (105 ton x 3060 mm). Het riemgedreven mechanisme is inherent betrouwbaarder en heeft minder kritische onderdelen dan een hydraulische kantpers.
Lees meer

ONTDEK ONLINELASERWORKS

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works, www.onlinelaserworks.be, belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

CENTRUMSPANNERS MICROFREZEN

Spreitzer lever de kleinste centrumspanners voor microfrezen of lasermicrofrezen. Bij de productie van zeer kleine hoog-technologische werkstukken is de opspanning vanuit het oogpunt van de bereikbaarheid erg belangrijk.
Lees meer

VAN WAASDIJK; UW PARTNER, STEEDS TOT UW DIENST.

Uw behoeften gaan veel verder gaan dan de aanschaf van een hoogtechnologische machine alleen. U wil zich richten op uw kernactiviteit en verwacht van ons een sterke toegevoegde waarde, niet alleen in de vorm van de juiste machine maar ook compleet pakket van diensten en helder advies.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG ?

Machines die binnenkort leverbaar zijn.Op deze pagina vindt u alle machines die wij binnenkort in onze showroom verwachten.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
3D printen rijp voor toelevering?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be