21 juni 2017

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

Lees de nieuwsbrief online

VEILIGHEID VAN COBOTS

De veiligheid van cobots moet aangetoond kunnen worden, en dat vereist normen. De 'collaborative robot standard' geeft richtlijnen aan integratoren van collaboratieve robotcellen, ook betreffende de uit te voeren risicoanalyse. Maar die analyse blijft een uitdaging.
Lees meer

I4.0 IN DE VERPAKKINGSINDUSTRIE

Met de OCTO-1 heeft Scaldopack in Marke een nieuwe generatie machines ontwikkeld voor de productie van zelfstaande, flexibele verpakkingen. Meer dan veertig geavanceerde servodrives zorgen voor een hoge performantie en betrouwbaarheid.
Lees meer

GROTE KORTINGEN FLUKE

Fluke, wereldleider op het gebied van compacte, professionele test- en meetinstrumenten, geeft korting op instrumenten voor installatie, kwaliteitscontrole, onderhoud, service, storingzoeken en energie-audits.
Lees meer

HYGIËNE-ASPECTEN BIJ KABELS

Radak Kasparik is Marketing Manager Food & Beverage bij Lapp. De afgelopen jaren bezocht hij heel wat fabrieken om te kijken en luisteren welke trends er spelen en wat dat betekent voor de kabels en wartels die Lapp produceert. Hij kwam tot een aantal verassende inzichten.
Lees meer

NV VAN WAASDIJK ZOEKT EEN SALES ENGINEER

Nv van Waasdijk (°1958), vooraanstaand speler in CNC-gestuurde metaalbewerkings­machines en exclusief verdeler van o.a. HAAS Automation, zoekt een (m/v) sales engineer.
Lees meer

LOKAAL EXPERTISECENTRUM SMART FACTORY

Een hechtere koppeling tussen productie- en ICT-systemen vergroot de efficiëntie, reduceert de kosten en maakt personeelstijd vrij.
Lees meer

PANASONIC VERSTEVIGT MARKTLEIDERSCHAP

Panasonic verstevigt haar positie als grootste fabrikant van mobiele computers in Europa. Hun marktaandeel op de Europese markt voor robuuste notebooks in 2016 breidde uit met een aandeel van 67%.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hechtere koppeling tussen productie en ICT maakt personeelstijd vrij

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be