5 juli 2017

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

Lees de nieuwsbrief online

LAPP OPENT 'EUROPAZENTRALE' IN STUTTGART

Sneller, flexibeler, behendiger, communicatiever. Dat zijn de uitgangspunten waarmee Lapp met haar nieuwe Europese hoofdkantoor de deur naar de toekomst opent. De opening vond plaats op 22 juni jl.
Lees meer

NV VAN WAASDIJK ZOEKT EEN SALES ENGINEER

Nv van Waasdijk (°1958), vooraanstaand speler in CNC-gestuurde metaalbewerkings­machines en exclusief verdeler van o.a. HAAS Automation, zoekt een (m/v) sales engineer.
Lees meer

TOTALE BEVEILIGING VOOR TOTAL

In Ertvelde beschikt Total Lubricants over een belangrijke productiefaciliteit voor smeeroliën. Daar werd de afvulfabriek van smeermiddelen op het gebied van veiligheid aangepast aan de nieuwste CE-normen.
Lees meer

OPLEIDINGSPROGRAMMA CROWN

Crown timmert lustig verder aan zijn opleidingsprogramma voor onderhoudsmonteurs. De Demonstrated Performance (DP) Service Training moet onderhoudswerkzaamheden nog efficiënter laten verlopen om zo de tco van de klant te verlagen.
Lees meer

BUSINESS SOFTWARE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

Het Business Software Event voor de klantorder- en voorraad­gestuurde industrie heeft dit jaar als thema 'Business Software voor de maakindustrie - uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht'.
Lees meer

ERIKS TECHNOLOGY CENTER ANTWERPEN-HAVEN

De Europese speler op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen & onderhoud, opende halfweg juni haar nieuwe vestiging, het ERIKS Technology Center Antwerpen-Haven.
Lees meer

INSCHRIJVINGEN FOTF 2018 GEOPEND

Begin 2018 komt het kruim van de Belgische industrie voor de vierde keer bijeen voor de Factory of the Future awarduitreiking.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
In 10 stappen voldoen aan de machinerichtlijn

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be