18 januari 2017

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

Lees de nieuwsbrief online

INDUMATION.BE 2017

De 4e editie van Indumation.be, meteen ook de grootste sinds 2011, wordt de hub voor bedrijven en organisaties die een bedrijfsproces willen innoveren, optimaliseren of automatiseren.
Lees meer

FLEXIBEL EN MASS CUSTOMIZED

PEC, ontstaan als systeem­integrator, heeft zich gedurende de laatste vijftien jaar volledig omgeturnd tot technologie­bedrijf en wereldspeler. Het bedrijf is nu actief in twee domeinen: het produceert en automatiseert machines voor ener­zijds energieopslag en anderzijds centrale banken.
Lees meer

TROFEE INDUSTRIËLE MANAGER VAN HET JAAR

De vakbeurs 'INDUSTRIE Lyon' organiseert de derde editie van de 'Trofee voor de Industriële Manager van het Jaar', die zij belonen die nieuwe methodes, technische organisaties, management, etc. bedenken en ontwerpen voor hun productieplaatsen.
Lees meer

CERTIFIED MACHINERY SAFETY EXPERTS 

België telt 22 nieuwe Certified Machinery Safety Experts. 27 cursisten uit verschillende sectoren en functies hebben deze 4-daagse training gevolgd in 2017.
Lees meer

BESTEL NU UW PMG BEST DEALS

Deze relatiegeschenken zijn dé manier om uw klanten of personeel eens extra in de watten te leggen. Profiteer nu van onze best deals en bestel uw relatiegeschenken!
Lees meer

Bestel nu

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Meer dan 170 spelers bieden u oplossingen op Indumation.be

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be