15 februari 2017

VAKINFORMATIE OVER FACTORY & PROCESS AUTOMATION

Lees de nieuwsbrief online

VIJF NIEUWE FACTORIES OF THE FUTURE

Tijdens de derde editie van de Factories of the Future awarduitreiking ontvingen textielfabriek Veranneman Technical Textiles uit Ardooie, voedingsbedrijven Nuscience uit Drongen en Rousselot uit Gent, en technologiebedrijven Daikin uit Oostende en Valeo uit Ghislenghien de titel van Factory of the Future.
Lees meer

RECORDEDITIE INDUMATION.BE

De vierde editie van Indumation.be, de vakbeurs voor industriële automatisatie, sloot vorige week af met 7.831 bezoekers uit de industrie en 831 studenten.
Lees meer

STROOMBEGRENZENDE TOESTELLEN

Een bedrijfszekere werking van machines is essentieel voor een bedrijf om de kans op machinestilstand tot een minimum te beperken en de productiviteit te verhogen.
Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS JANUARI

De werkloosheidscijfers van januari 2017 zijn gepubliceerd op de VDAB-site. Eind januari telde Vlaanderen 222.255 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ). Dat zijn er 10.676 of 4,6% minder dan vorig jaar.
Lees meer

IGUS BREIDT TEMPERATUURTEST UIT

Continue bewegingen van kabels in rupsen op zich betekent al een uitdaging. Maar hoe reageren deze op extreme temperaturen van bijvoorbeeld -40 of +60 °C?
Lees meer

SEMINARIEDAG FLANDERS MAKE

Flanders Make organiseert een eerste seminarie. Op deze dag zullen diverse sprekers lezingen geven over enkele projecten waar Flanders Make aan meewerkt. De seminariedag vindt plaats op donderdag 23 februari 2017 in The Business Faculty te Brussel (Neder-over-Heembeek).
Lees meer

AANBODVERSTERKING MATERMACO INDUSTRY

Sinds 1 januari 2017 is Matermaco invoerder van het volledige gamma Mitsubishi vorkheftrucks en magazijnuitrusting. CEO Benoit Strauven is heel blij met die nieuwe samenwerking en verbindt zich ertoe zijn commerciële werking en technische knowhow te gebruiken om het nieuwe productgamma op de markt te verankeren.
Lees meer

PSENOPT SLIM

Nieuw lichtscherm PSENopt slim. Door het dunne formaat kan u PSENopt slim gebruiken in moeilijke ruimtes en in torensystemen. Daar zorgen de lichtschermen type 2 en type 4 al naar gelang voor vinger- en handbescherming.
Lees meer

http://motioncontrol.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek de vijf nieuwe Factories of the Future + 8.000 bezoekers op Indumation.be

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be