7 juni 2017

VAKINFORMATIE OVER KINDERKLEDIJ EN BABYUITZET

Lees de nieuwsbrief online

OVO LUXE - LIFESTYLE MEEGROEISTOEL

Als je van duurzaamheid en design houdt, dan is de OVO meegroeistoel jouw stoel. Verwijder je het tablet en houten rand, dan krijg je een mooie kleuterstoel die aan de eettafel schuift.
Lees meer

TRENDY BABYBADMODE

Voor de allerkleinsten is zwemmen niet altijd een plezier. Om eerst aan het water te kunnen wennen en geleidelijk aan te leren zwemmen, helpen luchtkussentjes in allerlei vormen, van zwembandjes tot drijvers rondom of binnenin het zwempak.
Lees meer

STEPHAN DE BROUWER VOORZITTER COMEOS

Dat werd tijdens de Commerce Summit van Comeos bekend gemaakt. Stephan De Brouwer neemt zo het voorzitterschap over van Carine Kaisergrüber, die haar mandaat van de voorbije drie jaar beëindigde.
Lees meer

MULTIFUNCTIONELE STOOMKOKERS

Stoomkokers voor babyvoeding combineren alsmaar meer functionaliteiten. Sommige modellen kunnen al vanaf de geboorte gebruikt worden als flesverwarmer en sterilisator.
Lees meer

COMEOS LANCEERT OMBUDSMAN VOOR DE HANDEL

Klachten van Belgische consumenten worden normaal gezien rechtstreeks met de handelaar opgelost, maar soms komen de twee partijen er samen niet uit. Voor zo'n gevallen is er vanaf nu de Ombudsman voor de Handel, een gratis, neutraal en online initiatief van Comeos.
Lees meer

http://kboetiek.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Verkooptips: hoe verkoopt u meer stoomkokers?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be