logo1


24 april 2014

home  |   magazine  |   nieuws  |   merken  |   u heeft nieuws

 

gratis nieuwsbrief voor een collega

graphics3

N1

Salco Synergy Days

Op 13 & 14 april organiseerde Salco de Synergy Days-bedrijfsbeurs. Zowat 280 geïnteresseerden zakten af naar de bedrijfsgebouwen in Malle om er te ervaren wat Salco zoal te bieden heeft.

Lees meer...

N2

Managementwissel bij Wanzl BeLux

Alex Declerck is sinds 1 april de nieuwe algemeen directeur bij Wanzl BeLux. Zijn taak als Business Unit Manager voor de afdeling winkelinrichting wordt overgenomen door Marjolein den Boer.

Lees meer...

N3

Nieuwe key account manager voor Galico

Sinds 21 maart is Hugo Cambier actief bij de firma Galico, grootdistributeur van allerhande nuttige producten. Hugo brengt een pak ervaring met zic h mee om de huismerken verder uit te bouwen.

Lees meer...

graphics24

graphics2

The safest way up

Grootdistributeur Galico heeft een wedstrijd uitgeschreven voor het huismerk Escalo. Het huismerk vertegenwoordigt alle kwalitatieve ladders en stellingen die aan de nodige normen en keuringen voldoen. De wedstrijd richt zich naar uw klant en loopt van 1 mei tot en met 30 juni. Uw aangekochte Escalo-producten worden voorzien van een wedstrijdsticker met een verwijzing naar de website

Lees meer....

I1

MasterCut

EISEN 2014 INNOVATION AWARDDe nieuwe ergonomische constructie van de manuele leisteenschaar maakt snijden en het maken van gaten nog veel eenvoudiger voor de verkoper dan in het verleden. Voor de eerste maal maakt het innovatieve design het mogelijk om de hele snijoppervlakte duidelijk te zien tijdens het werk, zelfs in twee richtingen.

Lees meer....

I2

Keybox Keycontrol

Keybox Keycontrol is een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor sleutelbeheer, die het mogelijk maakt om alle sleutels afzonderlijk te bewaken en te controleren. Het aantal sleutels is vrijwel ongelimiteerd: het is mogelijk om tot 100 sleutelkasten in hetzelfde systeem aan te sluiten. De box kan zowel worden beheerd via een stand-alone-pc als in een netwerk.

Lees meer....

I3

Bandveerklemtang

De bandveerklemtang is geschikt voor klemmen en veerbandringen met verschillende groottes tot 70 mm. De tang past zich aan aan elke situatie door middel van draaibare greepinzetstukken. Desondanks is een vaste zit van de klemmen in de tang gegarandeerd. Dankzij de Quick-Setverstelling is ze makkelijk instelbaar door direct aan het werkstuk te schuiven.

Lees meer....

I4

TTS Tool Trolley

De Tool Transport System (TTS) gereedschapswagens van Stahlwille hebben onlangs de iF Product Design Awards gewonnen. In de categorie 'Industriële Vormgeving' wist het 3000 concurrenten achter zich te houden. De karren met de prijswinnende vormgeving zijn verkrijgbaar als Basic en als Premium model. De tool beschikt over een groot werkblad,

Lees meer....

 

cover1

 NIEUW
Lees het vakblad
ook interactief!
Download hier de laatste editie.

ipad

Agenda

20/05 – 21/05

PLMA '14

(GZ AMSTERDAM)

20/05 – 22/05

JOURNEES DES COLLECTIONS '14

(SENLIS)

30/08 – 02/09

TENDENCE 2014

(FRANKFURT)

07/09 – 09/09

SPOGA GAFA '14

(COLOGNE)

21/09 – 23/09

GREEN EXPO '14

(GENT)

Abonneer u
gratis op andere nieuwsbrieven
uit de

bouw
industrie
non-food retail
fashion
food
event marketing
consumer

 

stuur ons uw persbericht

zoek in het archief

zoek een leverancier

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be

contact

Salco Synergy Days / Managementwissel bij Wanzl BeLux / Nieuwe key account manager voor Galico