29 maart 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

GRATIS NAAR TENDENCE

Tendence vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 27 juni. Nieuwe hallen laten een nieuwe beursbeleving toe en Outdoor Living sluipt Tendence binnen. Ga nu gratis naar de beurs via uw favoriete vakblad.
Lees meer

WEEK VAN DE DOE HET ZELF

Ook dit jaar is er weer de Week van de Doe Het Zelf en dit van 26 mei tot 3 juni 2017! Bouw samen met ons mee aan het grootste doe-het-zelfevenement in België. Naast de positieve impuls voor het imago van de doe-het-zelf, is het event de ideale manier om ook uw winkel in de kijker te zetten en mee te genieten van de voordelen die het evenement met zich meebrengt. Schrijf uw winkel vandaag nog gratis in en boost de verkoop van doe-het-zelfmateriaal en gereedschap.
Video

VIDEO: EVERGREEN PATCH MAGIC®

Evergreen Patch Magic® gazonherstel 4 in 1 is een mengsel van graszaad, meststof, fixatie en potgrond om kale plekken in het gazon volledig te herstellen.
Video

TWEEDE GAMMA IN BRUSSEL

Gamma opent op 31 maart een tweede winkel in Brussel. Er was al een Gamma in Ukkel, nu kunnen de klanten ook terecht in Anderlecht. Met de opening in Anderlecht, heeft Gamma nu 86 winkels in België.
Lees meer

BIJNA 350 EXPOSANTEN VOOR FERROFORMA

Al 345 bedrijven uit 25 landen zullen van 6 tot 8 juni deelnemen aan Ferroforma in het Bilbao Exhibition Center. De focus ligt dit jaar op innovatie; de organisatie voorziet tal van seminaries over hedendaagse, slimme gereedschappen.
Lees meer

SPELENDERWIJS DE TUIN ONTDEKKEN

Sinds 21 maart ligt het gloednieuwe boek 'Tuinplezier met de Boeboeks' exclusief in de rekken van tuincentra, tuinwinkels en bloemenwinkels. De Boeboeks nemen de lezer mee op ontdekkingstocht in de tuin.
Lees meer

70 JAAR FABORY

Fabory, groothandel in bevestigingsartikelen, viert zijn 70ste verjaardag. Het bedrijf is gegroeid van een vestiging in de Nederlandse kustplaats Scheveningen tot een onderneming met meer dan 80 vestigingen in Europa vandaag.
Lees meer

NIEUW KÄRCHER CENTER BRUSSEL

Op 17 maart 2017 opende het nieuwe Kärcher Center Brussel zijn deuren in Sint-Pieters-Leeuw. Na Namen en Antwerpen - waar ook het hoofdkantoor van Kärcher Belux is gehuisvest - is dit het derde Kärcher Center dat in eigen beheer en door eigen medewerkers wordt uitgebaat.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis naar Tendence - Gamma breidt uit in Brussel

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be