17 augustus 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

DIY, HOME & GARDEN 2017

Uw eerste afspraak van het najaar komt stilaan in zicht! DIY, Home & Garden, dé vakbeurs voor doe-het-zelf, home improvement en tuin, maakt haar opwachting van 1 t.
Lees meer

BARBECUES, ALTIJD MUST IN ASSORTIMENT

Een gewone rooster met wat houtskool op? Dat idee van de barbecue is anno 2017 behoorlijk voorbijgestreefd. Barbecuetoestellen hebben door de jaren heen een enorme evolutie doorgemaakt en zijn volledig aangepast aan de huidige behoeften van de consument.
Lees meer

DOBBIT BEST DEALS

Wellicht is het uitbouwen van een eigen webwinkel ook voor uw zaak broodnodig maar onhaalbaar? U beseft immers dat ook uw klanten zijn veranderd. Ze weten exact wat ze willen en hebben steeds minder tijd en geduld. De oplossing: Dobbit Best Deals.
Lees meer

MAAK UW WINKEL 'GREAT AGAIN'

De wereldhandel wordt momenteel grondig hertekend. China neemt van langs­om meer de rol van wereldleider op, de Amerikanen kiezen met Trump voor een protectionistische koers en het wordt afwachten wat de effecten van de Brexit zullen zijn.
Lees meer

VEEL SOFT DIY IN BERLIJN

Duitsland, de thuis van grote ketens als Bauhaus, Hornbach en OBI. Geen verrassing dus dat de Store Tour door Berlijn de ketens op hun mooist liet zien. Toch was er ook plaats voor Globus en toom, twee ketens die je enkel in Duitsland vindt en die nog net iets meer op 'soft DIY' zijn gericht.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Buiten koken populairder dan ooit, ook in de winter

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be