24 mei 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

WEEK VAN DE DOE HET ZELF

Ook dit jaar is er weer de Week van de Doe Het Zelf en dit van 26 mei tot 3 juni 2017! Bouw samen met ons mee aan het grootste doe-het-zelfevenement in België. Naast de positieve impuls voor het imago van de doe-het-zelf, is het event de ideale manier om ook uw winkel in de kijker te zetten en mee te genieten van de voordelen die het evenement met zich meebrengt. Schrijf uw winkel vandaag nog gratis in en boost de verkoop van doe-het-zelfmateriaal en gereedschap.
Video

STEM OP UW FAVORIETE OSB PROJECT

Dit schooljaar daagde DOBBIT alle secundaire scholen en hogescholen uit met de OSB Challenge. Deze challenge hield in dat je een ontwerp uit 1 of meerdere OSB-platen construeerde.
Lees meer

VRAAG NAAR VENTILATIE STIJGT

Een gemiddeld gezin produceert dagelijks 10 tot 20 liter waterdamp die niet op natuurlijke wijze uit een goed geïsoleerde woning raakt. Om de kwaliteit van de binnenlucht onder controle te houden, moet er dan ook geïnvesteerd worden in een goed ventilatiesysteem.
Lees meer

DIETER STRUYE (BRICO) IN DE PRIJZEN

Dieter Struye, CEO van Brico Belgium, werd op 18 mei bekroond tot Young Top Manager of the Year (bij de Nederlandstaligen) tijdens de gala-avond van de Entrepreneur Awards georganiseerd door Top Management.
Lees meer

DOBBIT BEST CHOICE: SCHRIJF U IN VOOR DE UITREIKING

De inschrijvingen voor Dobbit Best Choice zijn al een tijdje binnen. In het televisieprogramma Dobbit Best Choice op Dobbit tv stellen we de belangrijkste innovaties in de doe-het-zelfwereld voor.
Lees meer

NIEUWE BAAS VOOR HOMEBASE

David Haydon wordt de nieuwe Commercial Manager voor Homebase. Hij zal het bedrijf vervoegen op het einde van juni. Haydon bouwde zijn ervaring op bij B&Q en Wickes, en kan bogen op meer dan 25 jaar werk met retailers in het Verenigd Koninkrijk en Australië.
Lees meer

GEEN TEKORT AAN MINERALE ISOLATIE

De bouwsector kwam de afgelopen weken meermaals in de media door de schaarste van bepaalde isolatiematerialen, waardoor heel wat werven vertraging opliepen. De Mineral Wool Association (MWA) betreurt de vaak ongenuanceerde berichtgeving daarover.
Lees meer

STEPHAN DE BROUWER VOORZITTER COMEOS

Dat werd tijdens de Commerce Summit van Comeos bekend gemaakt. Stephan De Brouwer neemt zo het voorzitterschap over van Carine Kaisergrüber, die haar mandaat van de voorbije drie jaar beëindigde.
Lees meer

NIEUWE WEBSITE ETHOS EUROPE

Ethos stelde onlangs zijn gloednieuwe website voor in Namen. "In juni vieren we ons tweejarige bestaan", vertelt Patrick Paternoster. "Ethos Europe begon met twee klanten en vijftig producten.
Lees meer

MENOUQUIN SLUIT ZICH AAN BIJ HAGEBAU

Menouquin, de grootste Belgische coöperatieve in gereedschappen, ijzerwaren en DHZ, zet zijn opmars verder door aansluiting te zoeken met de Duitse coöperatieve hagebau, die haar hoofdzetel heeft in Soltau.
Lees meer

DANIEL VAN CAUTEREN OVER 70 JAAR MENO

Menouquin bestaat zeventig jaar, CEO Daniël Van Cauteren zit ondertussen al twaalf jaar lang in het zadel. In die twaalf jaar tijd heeft hij veel zien veranderen.
Lees meer

PAUL MATTHIJS NIEUWE CEO NIKO GROUP

Paul Matthijs is aangesteld tot nieuwe CEO van de Niko Group. Hij neemt daarbij de taken over van Jo De Backer, die zelf actief blijft als executive director. Paul Matthijs is de eerste niet-familielid aan het hoofd van het familiebedrijf.
Lees meer
+

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Daar
komt de Week van de Doe Het Zelf - Vraag naar ventilatie stijgt

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be