15 februari 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

SIMSON HOVENIERS WORDT BOSTIK HOVENIERS

Bostik is een wereldspeler op het gebied van lijmen, kitten, mortels, egalines en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriesector. Tot een paar jaar geleden had ieder land waarin de firma actief was zijn eigen lokale A-merken.
Lees meer

WEEK VAN DE DOE HET ZELF

Ook dit jaar is er weer de Week van de Doe Het Zelf en dit van 26 mei tot 3 juni 2017! Bouw samen met ons mee aan het grootste doe-het-zelfevenement in België. Naast de positieve impuls voor het imago van de doe-het-zelf, is het event de ideale manier om ook uw winkel in de kijker te zetten en mee te genieten van de voordelen die het evenement met zich meebrengt.
Video

XEALPRO: TEC7

XealPro is dé nieuwe generatie all-in-one afdichtingskit voor professionals en veeleisende doe-het-zelvers. Bovendien is het de meest mens- en milieuvriendelijke afdichtingskit op de markt.
Lees meer

TESA® SLIMME MONTAGE SYSTEEM

Het Slimme Montage Systeem van tesa®: 48 uiterst innovatieve kleefoplossingen voor al uw ideeën. Eindelijk een oplossing voor al uw montage-ideeën - zonder schroeven of spijkers. Ontdek geweldige kleefoplossingen, van verwijderbare klevende spijkers en schroeven tot permanente montagetapes en -lijm:Het Slimme Montage Systeem van tesa® is de oplossing voor vrijwel elke montage. En wat nog beter is: voor vrijwel elk oppervlak! Transparante, oneffen, gladde of ruwe oppervlakken: de optimale montage met grenzeloze mogelijkheden.
Video

EERSTE BELGISCHE ELEKTRISCHE BESTELWAGEN

Veel kleine bestelwagens in gemeentes, pretparken en last-miles delivery services rijden dagelijks ongeveer een afstand van 40 kilometer binnen een beperkte perimeter.
Lees meer

HELFT WERKNEMERS PIJN OP HET WERK

Bijna de helft van de werknemers heeft lichamelijke klachten (pijn of vermoeidheid) door het werk. Dat blijkt uit onderzoek van Manutan onder ruim 750 werknemers van kantoren, werkplaatsen en magazijnen.
Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS JANUARI

De werkloosheidscijfers van januari 2017 zijn gepubliceerd op de VDAB-site. Eind januari telt Vlaanderen 222.255 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ).
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak een succes van de Week van de Doe Het Zelf

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be