21 juni 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

LATEN ZIEN, LATEN KOPEN

IJzerwaren 't Pannenhuis heeft een ingrijpende verbouwing achter de rug. De winkeloppervlakte is bijna verdubbeld, de indeling werd volledig herbekeken. Op die manier wil de zaakvoerder, Steven Socquet, zo goed mogelijk tonen wat hij in huis heeft.
Lees meer

CREËER WINKELBELEVING MET VERLICHTING

Winkelverlichting maakte de voorbije jaren een ware revolutie door, door de opmars van ledmodules met tal van lichtsterktes en kleurweergaves en -temperaturen. Ook doe-het-zelf-, bouw- en tuinhandels zetten meer en meer in op leds.
Lees meer

NIEUWE VERTEGENWOORDIGER GALICO

Wout Velaers (28) is sinds 12 juni de nieuwe vertegenwoordiger van Galico voor de regio's Limburg en Vlaams-Brabant. Verder zal hij ook de merchandising voor zijn rekening nemen.
Lees meer

UNI-MAT KIEST VOOR GS1

Verschillende retailers uit de DHZ-Tuin-Dier-sector kondigden enkele maanden geleden aan tegen eind 2018 artikelgegevens via het Global Data Synchronisation Network (GDSN) van GS1 te zullen ontvangen.
Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS MEI 2017

Op de website van de VDAB staan nu ook de werkloosheidscijfers van mei 2017. In Arvastat zijn tevens de gedetailleerde werkloosheidsstatistieken te raadplegen, tot op gemeenteniveau.
Lees meer

SOUDAL NEEMT MITOL OVER

Soudal neemt de Sloveense lijmenproducent Mitol over. Het bedrijf heeft een omzet van 17 miljoen euro en een productenportfolio van meer dan 500 lijmen. De overname versterkt Soudals positie op de internationale lijmenmarkt.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ook bouwmaterialenhandel kiest voor GS1 + Soudal neemt Mitol over

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be