logo1


16 april 2014

home  |   magazine  |   nieuws  |   merken  |   u heeft nieuws

 

gratis nieuwsbrief voor een collega

graphics2

N1

60 jaar Flex- hoogtoerenslijpers

Dit jaar viert Flex Powertools de 60ste verjaardag van de hoogtoerenslijpers. Om het jubileum de nodige luister bij te zetten, organiseert de fabrikant dit jaar tal van acties.

Lees meer...

N2

Productcatalogus VSA Handel

VSA Handel, de Nederlandse distributeur van circa 35 kwaliteitsmerken, komt voor het eerst met een productcatalogus waarin het hele gamma op professionele wijze wordt gepresenteerd.

Lees meer...

N3

Nieuwe eilandopstellin g voor Schellenber g

De nieuwe palletopstelling van Schellenberg biedt de winkelier een grote meerwaarde. Ze kan vrij worden opgesteld in de winkel en is bovendien makk elijk verplaatsbaar.

Lees meer...

graphics24

I1

Prégyfeu-A1 gipsplaat

De nieuwe Prégyfeu-A1-gipsplaat is 100% onbrandbaar en beantwoordt daarmee aan de klasse A1 van de Europese norm. In het oppervlak is een licht gestructureerd glasvlies verwerkt, waardoor de plaat tweemaal sterker wordt dan een gewone gipsplaat. De Prégyfeu-A1 is daarnaast gecertificeerd om staalconstructies brandwerend te bekleden.

Lees meer....

I2

Bescherming van meubelen

De Teakolie van Fabel is geheel transparant, en is geformuleerd op basis van onder meer oliën van natuurlijke oorsprong. Zij voedt in de diepte en respecteert de structuur en eigenheid van het behandelde hout. De olie is geschikt om op een eenvoudige en snelle manier teak of ander exotisch hardhout tegen weer, vervuiling en vergrijzing te beschermen.

Lees meer....

I3

Highwork

De Highwork (L724) is een nieuwe stelling in het assortiment van Escalo, het huismerk voor alle ladders en stellingen. De stelling heeft een maximale werkhoogte van 4,50 m. Ze is in 9 verschillende posities bruikbaar, is voorzien van een platform met luik en kan gebruikt worden op trappen. Door de grote wielen is de stelling makkelijk te verplaatsen

Lees meer....

I4

PFS 5000 E fijnspuitsysteem

De PFS 5000 E kan met zijn motor van 1.200 Watt alle verf onverdund spuiten. Het toestel kan bij renovatiewerken gebruikt worden of voor het schilderen van een volledig appartement of huis, inclusief de buitenkant. Ook allerlei soorten wanden, houten vloeren of garages bedekt met golfplaten vormen geen probleem. De vier meter lange en robuuste spuitslang

Lees meer....

 

cover1

 NIEUW
Lees het vakblad
ook interactief!
Download hier de laatste editie.

ipad

Agenda

20/05 – 21/05

PLMA '14

(GZ AMSTERDAM)

20/05 – 22/05

JOURNEES DES COLLECTIONS '14

(SENLIS)

07/09 – 09/09

SPOGA GAFA '14

(COLOGNE)

21/09 – 23/09

GREEN EXPO '14

(GENT)

19/01/15 – 24/01/15

BAU

(MUNCHEN)

Abonneer u
gratis op andere nieuwsbrieven
uit de

bouw
industrie
non-food retail
fashion
food
event marketing
consumer

 

stuur ons uw persbericht

zoek in het archief

zoek een leverancier

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be

contact

60 jaar Flex-hoogtoerenslijpers / Productcatalogus VSA Handel / Nieuwe eilandopstelling voor Schellenberg