9 augustus 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

ONMISBARE TIPS VOOR JUISTE TEMPERATUURREGISTRATIE

Temperatuur is niet alleen een bepalende factor in de kwaliteit van maaltijden, maar heeft ook een rechtstreekse impact op de voedselveiligheid. Er zijn bij het verwerken van voedsel verborgen risico's op alle niveaus, van de productie tot en met de verkoop.
Lees meer

UNIEK VARKENSRAS ZIJN NIEUWE BEWONERS HORECA TOTAAL

Horeca Totaal, de totaalleverancier voor horeca en grootkeuken, is momenteel de zaak aan de Zandvoordeschorredijkstraat in Oostende aan het vernieuwen. Zo is de oppervlakte met één vierde uitgebreid en is het gamma ook aanzienlijk verruimd.
Lees meer

8 X OPVALLENDE FRITUURSNACKTRENDS

De hedendaagse consument is beter geïnformeerd, wordt mondiger en kritischer. De aandacht voor duurzaamheid neemt toe, net als de bekommernis rond het vetgehalte.
Lees meer

INTELLIGENTERE KOOKKETELS VOOR UW GEMAK

Kookketels, die bij voorkeur uit inox zijn gemaakt, worden in grootkeukens meestal ingezet voor het bereiden van soepen, sauzen en aardappelen, en het koken van pasta's.
Lees meer

DIEPVRIESGROENTEN: SNEL & GEZOND

De trend van een gezondere levensstijl blijft populair bij de consument. Diepvriesgroenten zijn dan ook een uiterst handig instrument in grootkeukens om klanten te verwennen met een gezonde maaltijd.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Onmisbare tips voor de juiste temperatuurregistratie
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be