27 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees online

Pasta wordt volwaardig gerecht

Met pasta kun je alle kanten op. Dit deegproduct komt in tal van verschillende vormen voor, is een voordelig ingrediënt en makkelijk te bereiden. Als voorgerecht, onderdeel van een volwaardige maaltijd, koud bij een slaatje of zelfs in desserts: overal vinden de diverse pastavarianten hun plaats.
Lees meer

Waarom aardappelspecialiteiten scoren

Aardappelen zijn lekker en veelzijdig; de Belgen zijn er dol op. Het aanbod van kant-en-klare specialiteiten is vandaag zodanig groot dat variëren een feest wordt.
Lees meer

Bake-offbrood als aanvulling

200pxBake-offbrood in de grootkeuken is meer dan een wit broodje voor bij de soep. Het kan een rijke, gezonde aanvulling zijn van het menuaanbod. Met bake-offbrood kan uw grootkeuken snel en flexibel inspelen met rijkelijk belegde broodjes als een trendy en gezonde maaltijdvervanger, die bovendien zowel in de cafetaria als bij een meeting geserveerd kan worden, of als take-away.
Lees meer

FOOD SERVICES TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Ontdek Sligro-ISPC op Horeca Expo

Op Horeca Expo kunt u kennismaken met Sligro-ISPC. Deze formule behoort tot Sligro Food Group Belgium, de nieuwe overkoepelende organisatie waar de foodserviceklant terechtkan voor een totaalaanbod.
Lees meer

Kitchen ventilation

Victoria Intelligent Monitoring System biedt een direct overzicht op alle gebeurtenissen in de keuken via een intelligent sensorsysteem. Verschillende sensoren houden de dampkap en zijn omgeving voortdurend in de gaten.
Lees meer

Cheesecake

Piece of cake! De herfst heeft zijn intrede gedaan. Het is de periode waarin speculoos extra in de smaak valt bij uw klanten. De MY ORIGINAL® Cheesecake is een vanille-kaastaart op een speculoosbodem.
Lees meer

CUBZZ

CUBZZ is een merk met een verhaal, opgericht om elk kind kansen te geven. Met dit verhaal wilt CUBZZ consumenten overtuigen om een bewuste keuze te maken. Door te kiezen voor de kwalitatieve producten van CUBZZ, kies je ervoor om een verschil te maken zonder aan kwaliteit in te boeten of meer geld uit te geven.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - Pasta, aardappelen of brood als maaltijdbegeleider?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be