29 juni 2016

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

WAT NA 2020 MET DE HORECA?

Wat na 2020 met de horeca en cateringwereld?
Lees meer

GAULT&MILLAU CATERING AWARDS

Vijf representatieve verenigingen binnen de grootkeukensector sloegen in 2015 samen met Gault&Millau de handen in elkaar om voor het eerst grootkeuken-awards uit te reiken.
Lees meer

HOTDOGS ZONDER GEKLIEDER

Hot dog with a goooaaal… euh… hooolle !
Lees meer

JOINT VENTURE AGROKOR EN ARDO

Agrokor en Ardo ondertekenden een joint venture overeenkomst die Vinka in staat zal stellen om een belangrijke producent te worden van vriesverse groenten- en fruit in Oost-Europa.
Lees meer

NIEUWE RICHTLIJNEN BIJ VOEDSELONDERZOEK

Is melk nog wel gezond? Krijgen we allemaal kanker van rood vlees?
Lees meer

SMILDE FOODS VERSTERKT POSITIE IN SALADE

Smilde Foods neemt de saladeactiviteiten van United Food Family over.
Lees meer

HORECA APPARATUUR EN BAKKERIJ

Volgende week sluit bij Industrial Auctions een online veiling van horeca apparatuur, bakkerij machines en machines voor de complete voedingsmiddelen industrie.
Lees meer

RENAULT TRUCKS MAXITY EURO 6

De Renault Maxity, verkrijgbaar van 3,5 tot 4,5 ton, wordt voortaan aangeboden met een Euro 6 DTI 3 motor van 130 of 150 pk.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gault&Millau Catering Awards | Nieuwe Richtlijnen Bij Voedselonderzoek

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be