logo1


22 oktober 2014

home  |   magazine  |   nieuws  |   merken  |   u heeft nieuws

 

gratis nieuwsbrief voor een collega

Image1

N1

BBQ Academy opent school in Leuven

Opleidingen en teambuidlingactiviteiten Op 17 oktober 2014 opende de BBQ Academy een nieuwe barbecueschool in Winksele, waar opleidingen worden gegeven voor barbecueliefhebbers en  Lees meer....

I1

Gevulde kalkoenrollade

De nieuwe kalkoenrollade van Fribona is gevuld met appeltjes en rozijnen en leent zich perfect voor de eindejaarsfeesten. Ze wordt zowel in rauwe toestand per 2 x 1,5 kg aangeboden, als reeds gegaard per 8 x 1 kg vacuüm verpakt. De gare rollades zijn reeds voorgesneden in sneetjes van zo’n 50 g, wat superhandig is: u kunt het juiste aantal sneetjes op uw bord dresseren, afhankelijk van uw  Lees meer....

I2

Krisspy Frieten

De naam Krisspy is een woordspeling tussen het Engelse woord 'crispy' (knapperig) en het woord 'kriss', de Javaanse en Malaise naam voor een ritueel steekwapen dat karakteristiek is voor Indonesië en Maleisië. In het Westen kennen we het eerder onder de naam 'Malaise dolk'. Het is een kort zwaard met een kronkelig lemmet. De Krisspy Cut worden gekenmerkt door eenzelfde profiel, een diepere variant Lees meer....

I3

Gourmand Trellis

Gourmand, specialist in viennoiserie en danish pastry breidt het gamma uit met de nieuwe ‘Trellis’. Binnenin deze heerlijke bladerdeeggebakjes met insnijdingen ontdekt u verschillende zoete of hartige vullingen. De vullingen zijn zeer gelijkmatig verdeeld over het product. Er zijn vijf verschillende smaken: Appel, Cheese cake & rode vruchten, Hazelnootcreme, Ham & kaas en Spinazie & ricotta. Lees meer....

I4

Lipton Perfect T

Komende winter kunnen uw gasten genieten van een nieuwe winterspecial: Lipton PerfectT Speculoos. Met deze winterse melange op de kaart verrast u uw gasten met een nieuwe theebeleving. PerfectT Speculoos is een winterse mix van Lipton Trendy T Earl Grey, Monin Speculoos siroop, steranijs, kaneelstokje en sinaasappelschil. Deze combinatie van ingrediënten speelt perfect in op de vraag van gasten na Lees meer....

I5

Amandel Petits Fours Kerst

Van de Leur Banketspecialiteiten komt met een nieuwe uitvoering van haar Amandel Petits Fours Kerst. Met een aantal nieuwe decoraties en nieuwe kleuren zijn de Kerst Petits Fours in een nieuw jasje gestoken, zodat de (banket)bakker weer wat nieuws in zijn vitrine heeft. Amandel Petits Fours Kerst zijn gemaakt van een wellingtonfonnetje met daarop een bolletje zuivere amandelspijs. Ze zijn  Lees meer....

 

cover1

 NIEUW
Lees het vakblad
ook interactief!
Download hier de laatste editie.

ipad

Agenda

19/10-23/10

SIAL

(PARIS)

graphics7

Abonneer u
gratis op andere nieuwsbrieven
uit de

bouw
industrie
non-food retail
fashion
food
event marketing
consumer

 

stuur ons uw persbericht

zoek in het archief

zoek een leverancier

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be

contact