16 december 2015

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

Chef van het Jaar 2016

Sang-Hoon Degeimbre, chefkok van het restaurant L'air du Temps in Liernu is verkozen tot Chef van het Jaar 2016 (18,5/20) door de gastronomische gids Gault&Millau Belux. Sang-Hoon illustreert perfect het landschap van de Belgische gastronomie, op een zowel trendsettende als lokale wijze. Lees_meer...

CSR Professional of the Year

Op dinsdag 8 december is Michel Croisé, President Sodexo Benelux, verkozen CSR Professional of the Year. Lees_meer...

Horeca Expo 2015

Met 52.375 tevreden vakbezoekers uit de horeca- en grootkeukensector sloot Horeca Expo 2015 z'n deuren. Lees_meer...

Flanders Food Faculty

Nergens ter wereld is de kloof tussen sterrenrestaurants en de 'gewone' keuken zo klein als in Vlaanderen. Lees_meer...

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar (#KORTEMAIL#)


uitschrijven
adverteren
nieuws melden
nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be