17 mei 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

ONMISBAAR: AARDAPPELEN IN GROOTKEUKEN

Hoezeer pasta, rijst en andere varianten ook bekoren, de Belg blijft gewonnen voor aardappelen. Die kunnen dus niet ontbreken in de grootkeuken en staan bijna dagelijks op het menu.
Lees meer

WAAROM AARDAPPELSPECIALITEITEN ALTIJD SCOREN

Aardappelen zijn lekker en veelzijdig; de Belgen zijn er dol op. Het aanbod van kant-en-klare specialiteiten is vandaag zodanig groot dat variëren een feest wordt.
Lees meer

VIDEO: PRIJSUITREIKING FEVIA WEDSTRIJD

De FEVIA Innovatiewedstrijden maken jongeren warm om mee te werken aan de voeding van de toekomst. De winnaars dit jaar kozen voor voeding die verrassend smaakt en past binnen een trend naar gezonde keuzes. Van glutenvrije varianten voor pasta en bier, tot innoverende producten die op een originele manier fruit en groenten combineren
Video

STERK 1E KWARTAAL VOOR FOODSERVICE

De Belgische foodservicemarkt zette in het eerste kwartaal sterke groeicijfers neer. Vooral de traditionele horeca, die het gros van de omzet voor haar rekening neemt, presteerde in vergelijking met het laatste kwartaal van 2016 veel beter.
Lees meer

HORECA EXPO VALT IN DE PRIJZEN

Op 20 april reikte de Belgian Event Association, tijdens de jaarlijkse awardceremonie voor de beste live campagnes en evenementen, haar awards uit in het ICC Gent.
Lees meer

DAGELIJKS OP HET MENU

Producten met talrijke toepassingen:  lekker op de boterham, lekker in een warm gerecht, een smakelijke hapjesschotel of een origineel voorgerecht.ReceptenBeschikt u over een snijmachine of gaat u voor convenience? Doorheen deze Inspiration Plus vindt u elke toepassing terug en bovendien enkele recepten met Rico Professional-producten.
Lees meer

REBRANDING DELISOL

De tijd vliegt, het is ondertussen bijna twintig jaar geleden dat Delisol met haar eerste culinaire creatie, de halfgedroogde tomaten Sud'n'Sol, haar intrede deed in het gastronomische landschap.
Lees meer

LAMSVLEES HET HELE JAAR DOOR

Twee populaire soorten lamsvlees in ons land zijn lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en lamsvlees uit Engeland. Dit artikel neemt u mee naar deze twee landen, en geeft een overzicht van hoe de lammeren in elk land gekweekt worden.
Lees meer

BELG BLIJFT ECHTE VLEESETER

De Belg en zijn stukje vlees, het blijft een sterk koppel. De gemiddele Belg eet veel vaker vlees dan vis of vegetarisch. Dat we vooral kiezen voor vlees, is omdat we het erg lekker vinden.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Video: prijsuitreiking Fevia innovatiewedstrijd + Horeca Expo valt in de prijzen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be