logo1


22 september 2014

home  |   magazine  |   nieuws  |   merken  |   u heeft nieuws

 

gratis nieuwsbrief voor een collega

 

 

N1

Baanbrekers en Innovation Awards 2014

Ontdek de nieuwigheden voor de Belgische horecamarkt Deze morgen werden de Baanbrekers en de Innovation Awards van Horeca Expo uitgereikt in Brasserie ’t Klooster (De Pinte). Dit Lees meer....

graphics37

I1

Cubilis “Social Booker”

Deze Social Booker doorbreekt het monopolie van de boekingsites op metasearchwebsites zoals Tripadvisor, Trivago, Google Hotelfinder, ... en zorgt ervoor dat de eigen website rechtstreeks en commissievrij boekbaar wordt. Cubilis is een one-stop-shop systeem waarbij tal van services via één centrale interface aangeboden wordt en de rechtstreekse reserveringen blijven Lees meer....

I2

Innovation Award Beverages & Innovation Award Concept:  Matcha-bottle

The Matcha-bottle: een innovatieve wijze van bottelen voor de biologische Japanse poederthee. Or Tea? verpakt het organische matchapoeder samen met Japans bronwater waardoor de authentieke smaak van matcha wordt verzekerd.  De fles bevat 500 ml gecertifieerd Japans bronwater en in de dop van de fles bevindt er zich 1,5 gram matcha-poeder. Bij het openen van de fles  Lees meer....

I3

Hellmann’s Sandwich Sauzen

De Hellmann’s Sandwich Sauzen zijn  volledig op basis van groenten. Dit sluit goed aan bij de huidige trend van vegetarisch eten. Met een vetpercentage tussen slechts 5% en 11% creëert u een gezonde en lichte lunch. De vier verschillende varianten (Zongedroogde Tomaat & Basilicum, Groene Pesto met Pecorino Romano Kaas, Pittige Rode Paprika met Tabasco® saus en Honing  Lees meer....

I4

Cornet Strong Blond Belgian-Oaked

Palm her-installeerde de dorpsbrouwerij De Hoorn. De brouwerij lanceert Cornet, Strong Blond Belgian - Oaked. Het bier is genoemd naar Theodoor Cornet die in 1686 herbergier, brouwer en stoker van de Afspanning De Hoorn te Steenhuffel was. Na grondige research en kennisopbouw in het gebruik van eik in bier kwam Cornet, een zwaar (8,5° Alc), vrij droog, blond bier tot stand. Dit unieke  Lees meer....

I5

Black garlic puree

Deze zwarte knoflookpuree bevat geen kunstmatige toevoegingen. De zwarte knoflookpuree is de natuurlijke smaakmaker voor de culinaire professional dankzij de authentieke smaak. De potjes van 325 gram zijn ready-to-use. De puree van Bresc is de echte smaak van knoflook, langer houdbaar en goedkoper dan de hele bol of de teentjes. Zwarte knoflook is een natuurlijk smaakmaker en draagt  Lees meer....

I6

Innovation Award Food: Vriesverse avocado

Ardo maakt komaf met de onrijpe avocado’s en avocado’s die snel bruin worden. Ardo lanceert immers de halve reeds geschilde vriesverse avocado’s. Deze zijn perfect rijp, hebben geen verkleuring en zijn het hele jaar door verkrijgbaar. De helften kunnen in stukjes of schijfjes gesneden worden of opgevuld worden. Of nog als ideale basis om een lekkere guacamole te Lees meer....

I7

Innovation Award Interior & Technology: Denk'Art Zalto Glaswerk

Het mondgeblazen Zalto glas is in zijn vorm en eigenschappen uniek daar vorm en hoeken van het glas overeenkomen met de hellingshoeken van onze Aarde (24°, 48°, 72°). Daardoor kan de wijn zich in de neus en mond als geen ander glas optimaliseren en de aroma’s komen ten volle en op meest verfijnde wijze naar boven. Door het niet gebruiken van loodoxide zijn die glazen  Lees meer....

I8

ManCloud

ManCloud is een cloud-based management systeem dat is ontwikkeld voor hotels, hostels, appartementen of accomodatieverhuur. Het systeem laat hoteliers toe hun hotel te managen vanop elke plaats en via eender welk toestel met een internetaansluiting. Het reserveren, factureren en communiceren gebeurt in een handomdraai zodanig dat men meer tijd vrij heeft voor de gasten. Met de Lees meer....

I9

Innovation Award services: Tablebooker

Automatische verwerking van reservaties via telefoon wanneer het restaurant de telefoon niet kan beantwoorden, rechtstreeks gekoppeld aan het real-time reservatiesysteem van tablebooker / tablemanager. Dit systeem laat toe, wanneer de restaurateur dit wenst (bvb wanneer gesloten, nadat telefoon 6 keer overgaat, …) dat klanten toch kunnen reserveren via de telefoon, zonder dat de Lees meer....

I10

Pure Hold

Pure Hold is een systeem om handhygiëne te verbeteren. Bij het openen van de deur komt de medewerker iedere keer in aanraking met de handgreep van het Pure Hold deurdispensersysteem. Bij het hanteren van de deurhendel, wordt een dosering alcoholgel ver­strekt. Dit systeem garandeert dat elke gebruiker de handen iedere keer ontsmet na het openen van de deur. Het Lees meer....

I11

WaiterAPP

Connect24-7 introduceert de WaiterAPP waarmee het personeel via een eenvoudige handheld ten eerste snel tafels kan bedienen. Maar ook snel de relevante informatie kan opvragen over gerechten en menu’s, zoals de ingrediënten en mogelijke aanwezigheid van allergenen. De informatie wordt steeds automatisch opgeladen vanuit het persoonlijk dashboard dat Lees meer....

I12

Remote Ice Delivery ijsmachine

Deze ijsmachine levert op afstand ijsblokjes aan via een aanvoerslang. Dit nieuwe type ijsmachine duwt het geproduceerde ijs door een slang tot wel 23 m ver, zowel horizontaal als verticaal. Voor het eerst kan het ijs aanwezig zijn op de plaats waar het verbruikt wordt zonder dat de machine daar hoeft te staan en zonder dat er extra manipulatie nodig is door medewerkers. Dit zorgt ook voor meer Lees meer....

I13

Mobiel betalen met Posios

Posios, het Belgische technologiebedrijf dat apps bouwt voor de horecasector, lanceert samen met Bancontact/Mister Cash een nieuwe manier om op restaurant te betalen. De nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid: een QR-code wordt op het kasticket afgedrukt en ingescand met de smartphone van de restaurantbezoeker, waarna de betaling wordt geïnitieerd. Voor de consument is een  Lees meer....

I14

Innovation Award Equipment: Vaatwasmachine Hobart

Deze nieuwe vaatwasmachine van Hobart heeft een automatische vuilverwijdering. De machine werkt een hele dag zonder dat servies moet worden afgeschraapt en zonder voorspoeling want de etensresten worden naar een externe vuilzeefbox gepompt. Dankzij dit vernuftig systeem wordt tot drie liter preflush water bespaard. Een ecologische en economische oplossing voor in Lees meer....

I15

3D-Silliconevormen Cnudde

Cnudde brengt silliconevormen voor quennelles in 3D-uitvoering op de markt. Deze nieuwe siliconetechniek zorgt ervoor dat ten eerste de quenelle kan gebakken worden zonder zijn vorm te verliezen en ten tweede kan ingevroren worden (bvb voor ijs, patisserie, mousses, enz..). Het product spaart de klant enorm veel tijd omdat alles op voorhand kan worden klaargemaakt Lees meer....

I16

Horecaconcept Ben's Premium Burger

Dit Horeca concept werd ontwikkeld door Chef Ben van het Vleesgegroet in Sint Truiden en de familie Haesen. BizzOn Group nv verzorgt het marketingbeleid en het vermarkten van het product en het concept in de Benelux en UK. De burger bestaat uit 100% natuur rundsvlees – Angus Beef – is reeds volledig afgekruid en wordt individueel verpakt, diepgevroren aangeleverd  Lees meer....

I17

Gouden Carolus Single Malt

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd (met koperen stookketels) uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. De opeenvolgende rijping in klassieke Bourbon vaten gevolgd door een verdere rijping in Het Anker vaten (houten vaten bewerkt door de tonnenmaker volgens onze eigen specificaties) resulteert in een verfijnde whisky met een volle en Lees meer....

 

 

 

cover1

 NIEUW
Lees het vakblad
ook interactief!
Download hier de laatste editie.

ipad

Agenda

24/09/14 – 25/09/14

EMPACK

(BRUSSEL)

30/09/14 - 03/10/14

MACROPAK

(UTRECHT)

01/10/14 - 03/10/14

HEALTH CARE '14

(BRUSSEL)

19/10/14 – 23/10/14

SIAL

(PARIS)

20 /10/14 – 23 /10/14

HOSTELCO

( BARCELONA )

graphics7 Abonneer u
gratis op andere nieuwsbrieven
uit de

bouw
industrie
non-food retail
fashion
food
event marketing
consumer

 

stuur ons uw persbericht

zoek in het archief

zoek een leverancier

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be

contact

Ontdek de Baanbrekers en Innovation Awards 2014 van Horeca Expo