11 januari 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

HORECABEURS BREDENE

Noteer alvast 13 februari 2017 in uw agenda, want dan gaat de negende editie van Horecabeurs Bredene van start. De vakbeurs gaat opnieuw door in het Meeting- en eventcentrum Staf Versluys te Bredene waar u kan 4 dagen lang onze standhouders kunt leren kennen.
Lees meer

FRANCHISING BELGIUM

Franchising Belgium is hét portaal waar franchisegevers en franchisenemers met elkaar in contact komen met als doel hun netwerk uit te breiden. Deze website werd gecreëerd door de Belgische Franchise Federatie, die de authentieke en ethische franchise promoot.
Lees meer

JUISTE TEMPERATUURREGISTRATIE

Temperatuur is niet alleen een bepalende factor in de kwaliteit van maaltijden, maar heeft ook een rechtstreekse impact op de voedselveiligheid. Er zijn bij het verwerken van voedsel verborgen risico's op alle niveaus, van de productie tot en met de verkoop.
Lees meer

MEER BIO BIJ GROOTHANDELS

Biologische producten groeien stilaan uit hun kinderschoenen. Terwijl de interesse vroeger vaak tegen een prijsdrempel aanbotste, trekken meer en meer grootkeukens nu ook in de praktijk de kaart van bio.
Lees meer

VOEDING ALS WAPEN TEGEN ZIEKTEVERZUIM

2 op 3 werkgevers vinden aandacht voor gezondheid erg belangrijk om ziekteverzuim tegen te gaan en werknemers langer aan het werk te houden. Slechts 1 op 10 werknemers en werkgevers erkennen echter dat hun bedrijf meer dan vroeger actief investeert in de gezondheid van de medewerkers.
Lees meer

VIWF ONDERSTEUNT SCHOLEN IN DRANKBELEID

FEVIA Vlaanderen, Vlaams Minister van Onderwijs Crevits en Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Vandeurzen hebben een engagementsverklaring ondertekend om de Vlaamse scholen te ondersteunen in hun dranken- en tussendoortjesbeleid.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Foute temperatuurregistratie kan grote gevolgen hebben - voeding als wapen tegen ziekteverzuim

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be