22 februari 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

OP HORECATEL “WORDT U BEDIEND!"

Een ding is zeker, tijdens Horecatel “wordt u bediend!".Ook na zijn 50ste verjaardag heeft het Salon Horecatel nog heel wat mooie jaren in het verschiet ! De editie van 2017 houdt dezelfde koers aan en biedt opnieuw de beste producten aan op een zilveren schoteltje.
Lees meer

GRATIS NAAR SOINS & SANTÉ

Bent u actief in de grootkeukensector?Bezoek dan gratis Soins & Santé op 9 & 10 maart, uw professionele afspraak!- Ontdek 170 leveranciers van uitrusting, producten en diensten voor de zorgsector- Ontmoet deskundigen, overheidsdiensten en beroepsfederaties van de sector
Lees meer

VIS VAN HET JAAR 2017

VLAM, Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw, heeft samen met de visserijsector voor de 29ste keer een Vis van het Jaar gekozen. Dit jaar ging de titel naar rode poon.
Lees meer

DE BESTE PRALINES VAN HET JAAR IN 1 BOX

Het vakblad Chocolaterie lanceert een exclusieve smaakbox, een ultieme pralinedoos gevuld met de winnende pralines van de voorbije edities van de Belgium Chocolate Awards.
Lees meer

FRONT COOKING, EEN WARE BELEVING

Compacte en mobiele kookapparatuur, voorzien van een geïntegreerde luchtafzuiging, opent steeds meer perspectieven voor frontcooking, ook wel showcooking genoemd.
Lees meer

TOEGANKELIJKE DUURZAME VIS

Grootkeukenplanners kiezen steeds vaker voor duurzame vis in hun aanbod, en hebben daar terechte redenen voor. Visproducenten en groothandelaars doen er alles aan om de vis tegen een marktconforme prijs aan te bieden en in te spelen op de vraag van de chefs, en dit door te kiezen voor graatloze vissen, al dan niet diepgevroren of voorgeportioneerd.
Lees meer

VANDEMOORTELE IN HET NIEUW

Vandemoortele heeft een nieuwe Corporate Identity gecreëerd om te onderstrepen dat het bedrijf de mens en de klant centraal stelt, met passie voor voeding en smaak.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Vis van het Jaar rode poon prijsgunstig voor grootkeuken + exclusieve smaakbox met Beste Pralines van het Jaar

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be