14 juni 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees de nieuwsbrief online

VIENNOISERIE BLIJFT VOOR HET ONTBIJT

Viennoiserie is een verwenproduct. De consument kiest dan ook steeds meer voor kwaliteit, met een hoog percentage echte boter en Belgische chocolade. De categorie moet in het ontbijtsegment opboksen tegen de gezondere ontbijtproducten, zoals granola, yoghurt en fruit.
Lees meer

ZESDE STERRENEDITIE RESTODAYS IN JUNI

Van 16 tot en met 25 juni vindt de zesde sterreneditie van de Resto Days plaats. Tijdens deze jaarlijkse sterreneditie krijg je de unieke kans om een gastronomisch restaurant te bezoeken aan een voordeligere prijs.
Lees meer

DE NATIONALE BEZORGDAG

De Nationale bezorgdag op dinsdag 4 juli wordt een dag vol inspiratie. De foodwereld in de Benelux staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen in thuisbeleving en thuisbezorging!Tijdens deze dag, van 10.
Lees meer

WERKLOOSHEIDSCIJFERS MEI 2017

Op de website van de VDAB staan nu ook de werkloosheidscijfers van mei 2017. In Arvastat zijn tevens de gedetailleerde werkloosheidsstatistieken te raadplegen, tot op gemeenteniveau.
Lees meer

LEVENTI YOU PROMO

Leventi you promo: Een kleine prijs per maand voor deze Leventi you 4 plaats bake-off oven. De logische keuze wanneer u op zoek bent naar een bake-off oven. Vanaf nu ook tegen een laag bedrag per maand beschikbaar.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
<Waarom u beter voor viennoiserie gecombineerd met gezonde ingrediënten kiest>

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be