|
|
|
| 19 oktober 2017 VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE Lees online |
|
|
|
| De 7 reinigingsstappen De keuze tussen droog of nat reinigen hangt af van de productieomgeving en de verwerkte levensmiddelen. In beide gevallen zijn er telkens zeven stappen te volgen. Lees meer |
|
|
| Hygiene For Food houdt de vinger aan de pols Hygiene For Food, het tweejaarlijkse event van Agoria, EHEDG en Flanders' FOOD rond alle aspecten van voedselveiligheid, was vorige week al aan de vijfde editie toe. Via de beproefde combinatie van lezingen en beursstands kregen de aanwezigen inzicht in de nieuwste trends en tools voor reiniging & ontsmetting en hygiënisch design. Lees meer |
|
|
| Werk proactief aan voedselveiligheid Net als bij een autokeuring, draagt een schoonmaakinspectie bij aan het verlagen van risico's die invloed hebben op de veiligheid. In ons geval, de voedselveiligheid. Lees meer |
|
|
| Masterclass rond visietechnologie Op woendag 25 oktober organiseren Sirris en Flanders Make hun Mechatronica 4.0 Masterclass IV rond visietechnologie. Op deze masterclass verneemt u alles over de verdiensten van visietechnologie en verwerft u inzichten over hoe deze systemen op een efficiënte wijze in uw producten of productie kunnen worden geïntegreerd. Lees meer |
|
|
| Nieuw leven in brouwerij van Alken Dankzij een nieuw woonproject komt er - letterlijk - nieuw leven in de brouwerij van Alken-Maes. Het oude gisterijgebouw wordt al jarenlang niet meer gebruikt, maar krijgt nu dus een herbestemming. Lees meer |
|
|
| Netwerkevent voor werkzoekende 55-plussers Vlaams minister van Werk Philippe Muyters en gedelegeerd bestuurder van VDAB Fons Leroy gaven de aftrap voor het project 'op talent staat geen leeftijd'. De komende weken worden er netwerkevents georganiseerd voor en door 55-plussers. Lees meer |
|
|
| Djazagro, uw afspraak in Afrika Als referentiebeurs in Algiers, is Djazargo een onmisbare jaarlijkse ontmoetingsplaats met een internationaal en wereldwijd aanbod, verdeeld over 5 sectoren: proces & verpakking; bakkerij & banketbakkerij; voedingsproducten & dranken; ingrediënten & aromas en restauratie. Lees meer |
|
|
| 'ISO 21469' stap verder dan H1-standaard De voedselverwerkende industrie heeft vanzelfsprekend stevige hygiëne-eisen en daar moeten ook tandwielkasten aan voldoen. De eisen verschillen per land en per plaats in het voedselverwerkende proces, maar de belangrijkste factoren zijn materiaalkeuze, aseptische voorwaarden en tot slot het smeermiddel. Lees meer |
|
|
| Krijg grip op uw energierekening Volgens FEVIA, de federatie van de voedingsindustrie, is de voedingsindustrie de tweede belangrijkste energieverbruiker, na de metaalindustrie. Hoe krijg je grip op de energierekening? Hoe pak je dit aan? Lees meer |
|
|
| Finishbewerkingen RVS Finish RVS Finish in Bergeijk, vlak over de Nederlandse grens, biedt alle straal-, slijp-, polijst- en reinigingsbewerkingen aan onder één dak. Bedrijven hoeven daarmee met hun rvs/inox stukken niet meer langs afzonderlijke straal- en slijpbedrijven, met alle risico's op beschadigingen van dien. Lees meer |
|
|
| Cryovac® OptiDure™ Als zuivelproducent heeft u verpakkingen nodig die uw harde kazen beschermen, maar toch vernieuwend genoeg zijn om de productiviteit te verhogen. De geavanceerde multi-layer zak Cryovac® OptiDure™ van Sealed Air voorkomt perforatie, wat lekkage vermindert. De ongeëvenaarde afdichting zorgt ervoor dat uw zakken niet samenkleven, waardoor uw productiviteit verbetert, het afval vermindert en u een grotere automatisering kan realiseren. Cryovac OptiDure is een dunne en toch sterke verpakking die ervoor zorgt dat uw product niet alleen veilig op zijn bestemming toekomt, maar ook nog eens heel goed oogt. Video |
|
|
|