12 juli 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

COLRUYT HOUDT PRODUCTIE IN EIGEN HANDEN

Colruyt Group zet dit jaar de tachtigste verjaardag van hun eigen koffiebranderij en wijnbottelarij in de kijker met een speciale koffieblend en een wijncapsule. Waarom houdt de retailgroep eigenlijk vast aan die eigen productie?
Lees meer

VERTICALE TEELTSYSTEMEN BIJ GROOTWARENHUISKETEN

Urban Crop Solutions ging recent samenwerken met Albert Heijn en haar grootste toeleverancier van verse groenten en fruit, Bakker Barendrecht. De bedoeling was om hun medewerkers van dichtbij te laten kennismaken met de nieuwste hightechmethodes op het gebied van verticale landbouwsystemen.
Lees meer

SPEED DATE TUSSEN BEDRIJVEN EN STUDENTEN

Tijdens het jaarcongres Food Engineering 2017, dat op 31 oktober plaatsvindt in Utrecht, wordt een 'meet & greet' georganiseerd met zo'n 25 vierdejaarsstudenten voedingsmiddelentechnologie van de Nederlandse HAS Hogeschool. Dit is een ultieme kans om in korte tijd in contact te komen met jong talent dat in dit vak aan de slag wil..
Lees meer

DRINKTEC 2017 BELOOFT GROOTSER DAN OOIT TE WORDEN

De voorbereidingen voor drinktec 2017, dat van 11 t.e.m. 15 september plaatsvindt in München, gaan met volle kracht vooruit. Bezoek ook deze internationale vakbeurs voor de dranken- en liquide voedselindustrie en boek nu al uw tickets en reis.
Lees meer

RUIM 400 MACHINES ONLINE GEVEILD

Op 25 juli is er de mogelijkheid om in Eindhoven (Nederland) de machines te bezichtigen van de online veiling voor de complete voedingsindustrie. Op dit moment kan er al geboden worden op de ruim 400 machines.
Lees meer

ANUGA FOODTEC EN IFU WERKEN NAUWER SAMEN

Anuga FoodTec en International Fruit and Vegetable Juice Association (IFU) besloten om tot een uitgebreide samenwerking over te gaan. Die behelst zowel de communicatie als een vergrote aanwezigheid op Anuga FoodTec, dat plaatsvindt van 20 t.e.m. 23 maart 2018.
Lees meer

EMPACK & PACKAGING INNOVATIONS GAAT VOOR TOTAALERVARING

Wie mee wil zijn met de recente (r)evoluties in de verpakkingswereld, stipt best nu al 11 en 12 oktober 2017 aan in de agenda. Dan organiseert Easyfairs in de Nekkerhal - Brussels North Mechelen namelijk Empack & Packaging Innovations, hét verpakkingsevent voor de Belgische professional.
Lees meer

ERIKS OPENT TECHNOLOGY CENTER AAN ANTWERPEN-HAVEN

De Europese speler op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen en onderhoud, opende haar nieuwe vestiging, het ERIKS Technology Center Antwerpen-Haven.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Exclusieve blik achter de schermen bij productievestigingen Colruyt Group

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be