21 februari 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

EERSTE FOOD WASTE AWARDS UITGEREIKT

Op initiatief van het Food Surplus Entrepreneurs Network zijn voor het eerst de Food Waste Awards uitgereikt. Die hebben als doel bestaande projecten om voedselverlies te reduceren positief in de kijker te zetten. REO Veiling won in de categorie voedingsbedrijven.
Lees meer

SEMINAR DIEPVRIESGROENTEN EN AARDAPPELEN

Intralox en Bruynooghe organiseren op donderdag 16 maart hun tweede diepvriesgroente- en aardappelevenement in Roeselare. De seminar bestaat uit vier sessies waarin gediscussieerd wordt over de nieuwste inzichten rond hygiënisch transport en markttrends die gevolgen hebben voor elke rol in een productieomgeving.
Lees meer

BIOPLASTICS WINNEN TERREIN

Bioplastics zijn een ecologisch alternatief voor de conventionele verpakkingen. Ze zijn echter veel duurder dan de klassieke materialen en bij bepaalde bioplastics is verder onderzoek nodig om ze dezelfde functionaliteiten te bezorgen. Dat bioplastics zullen doorbreken, staat evenwel vast.
Lees meer

NIEUW EBOOK

Meetoplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie - kwaliteit, efficiëntie en veiligheid.
Lees meer

SLOTEVENT FLEXIBELE TRANSPORTROBOTS

Op donderdag 30 maart organiseert het Vlaams Instituut voor de Logistiek een event ter afronding van hun project rond flexibele transportrobots.
Lees meer

UITLEZEN ENERGIEMETERS EBO VLAANDEREN

Inzicht in het energieverbruik van voedingsbedrijven is noodzakelijk om het verbruik te minimaliseren en daarmee kosten te besparen en uitstoot te verminderen.
Lees meer

SEMINAR HYGIËNISCHE BEKABELING

Safe Food Factory organiseert op woensdag 15 maart een workshop waarin de resultaten van de ad-hoc werkgroep Hygiënische Bekabeling zullen worden gepresenteerd.
Lees meer

RECORDEDITIE INDUMATION.BE

De vierde editie van Indumation.be, de vakbeurs voor industriële automatisatie, sloot af met meer dan 8.000 bezoekers. In Kortrijk Xpo konden zij het uitgebreide aanbod aan automatisatie- en smart manufacturing technologie ontdekken en deelnemen aan 14 expert classes, debatten en netwerkmomenten.
Lees meer

VEEL VEILINGEN BIJ INDUSTRIAL AUCTIONS

Bij online veilingbureau Industrial Auctions kan in de maand maart op vele online veilingen biedingen geplaatst worden.
Lees meer

PSENOPT SLIM

Door het dunne formaat kan u PSENopt slim gebruiken in moeilijke ruimtes en in torensystemen. Daar zorgen de lichtschermen type 2 en type 4 al naar gelang voor vinger- en handbescherming.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek de winnaars van de eerste Food Waste Awards + Bioplastics in opmars

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be