17 mei 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

ALTERNATIEVE DROGE REINIGINGSTECHNIEKEN

Waar de traditionele droge reinigingstechnieken voor vele levensmiddelenbedrijven al een grote onbekende zijn, geldt dat des te meer voor de alternatieve methoden. Nochtans kunnen vele daarvan gezien worden als een opportuniteit om productresten te recupereren, wat een belangrijk extra voordeel is.
Lees meer

INNOVATIELAB ARBEIDSORGANISATIE

Groeiende voedingsbedrijven worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd. Via het innovatielab krijgt u zicht op de eigen arbeidsorganisatie en wordt u op weg gezet om het bedrijf efficiënter en flexibeler te organiseren, en eigenaarschap te creëren op de werkvloer.
Lees meer

AGRIFOODTECH 2017

Tijdens AgriFoodTech 2017, op 13 en 14 december in 's-Hertogenbosch, presenteren fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers en gebruikers uit de hele voedselketen hun technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking.
Lees meer

STEM-INTRODUCTIE VOOR BASISSCHOLEN

Sinds dit schooljaar is er op campus Gelukstede van het Bernardustechnicum een hypermodern Open Leer Centrum geopend waar men kennismaakt met STEM, een onderwijsvorm waarbij de leerkracht leerlingen verschillende technische en wetenschappelijke problemen laat oplossen via experimenten.
Lees meer

DRINKTEC 2017

Drinktec 2017 wordt van 11 t.e.m. 15 september georganiseerd in München. U kan er de toekomst van de dranken en liquide voedselindustrie ontdekken.
Lees meer

GRATIS ABONNEMENT OP POWERTECHNICS

Met gepaste trots stelt Professional Media Group, de belangrijkste uitgever van vakinformatie in België, u graag PowerTechnics voor, een multimediaal platform waar de focus komt te liggen op industriële motorisatie en aandrijftechniek. Vraag nu uw gratis abonnement aan!
Lees meer

VISION, ROBOTICS & MOTION BEURS

Vision, Robotics & Motion Event in het NH Koningshof in Veldhoven vormt al jaren het unieke gezicht van industriële automatisering. Centraal gelegen tussen de hightech regio's van Nederland, België en Duitsland is de beurs tussen 14 en 15 juni dé plek om de nieuwste snufjes op het vlak van camerasystemen, sensoren, aandrijftechniek en robots te ontdekken.
Lees meer

BIEDEN OP MACHINES VOOR IN UW BEDRIJF

Online veilingbureau Industrial Auctions organiseert de komende weken enkele online veilingen. Zo worden er in Boxtel en Sevenum machines voor de complete voedingsindustrie geveild en in Nijmegen machines en inventaris van voormalig slachthuis Hilckmann.
Lees meer

EERSTE EDITIE BESTELAUTO EXPO

De bestelwagen krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats. Het evenement biedt een inkijk in de veelzijdige mogelijkheden van bestelwagens tot 3.500 kg.
Lees meer

NIEUWE TECHNISCHE WORKSHOPS SIEMENS

Siemens organiseert vanaf 2 mei nieuwe hands-on workshops rond automatisering in de industrie, waar men kan leren werken met Siemens automatiseringstools.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dring productverliezen terug via de recuperatie van voedingsresten

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be