22 maart 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

KONINKLIJK BEZOEK BIJ VONDELMOLEN

Zijne Majesteit de Koning kreeg een witte stofjas aangereikt voor een rondleiding bij peperkoekproducent Vondelmolen in Lebbeke. Het bedrijfsbezoek kwam er naar aanleiding van de 150ste verjaardag van het familiebedrijf, waar nu de vijfde generatie aan het roer staat.
Lees meer

DIEPTREKKERS EFFICIËNTER EN HYGIËNISCHER

Dieptrekkers of thermoformers zijn veelzijdige verpakkingsmachines die zowat elk type voedsel verpakken. Fabrikanten integreren heel wat mogelijkheden met betrekking tot de producthoudbaarheid, presentatie en het gebruikscomfort, en richten zich in het ontwerp met name op efficiëntie, ergonomie en hygiëne.
Lees meer

AGIDENS ONDERSTEUNT SPA MONOPOLE

Spa Monopole produceert allerlei hoogkwalitatieve dranken. Om het productieproces te optimaliseren, verbeterde het bedrijf het carbonisatieproces. De oude carbonisator beperkte de productie van bruisende waters en limonades vanwege de gelimiteerde snelheid bij het afvullen. Via reversed engineering werd een functionele analyse gemaakt van het systeem.
Video

REGELS VOEDINGSSUPPLEMENTEN AANGEPAST

Ons land kondigde onlangs aan de reglementering over voedingssupplementen te willen aanpassen. De wijziging wordt voorgesteld als een grondige modernisering van de huidige regelgeving.
Lees meer

TIENDE EDITIE UNIZO TECHCLASS

2205 leerlingen uit het basis- en secundair onderwijs die in 112 deelnemende bedrijven op bezoek gaan, om er te proeven van het 'échte werk' in de dagelijkse ondernemerspraktijk. Dat is de formule 'Techclass', waarmee Unizo inmiddels al voor het tiende jaar op rij kinderen laat proeven van verschillende technische beroepen.
Lees meer

NIEUW KÄRCHER CENTER BRUSSEL

Op 17 maart 2017 opende het nieuwe Kärcher Center Brussel zijn deuren in Sint-Pieters-Leeuw. Na Namen en Antwerpen - waar ook het hoofdkantoor van Kärcher Belux is gehuisvest - is dit het derde Kärcher Center dat in eigen beheer en door eigen medewerkers wordt uitgebaat.
Lees meer

WRH GLOBAL BELGIUM OP SCIE

WRH Global Belgium neemt deel aan het Supply Chain Innovations Event in Antwerp Expo. Het event presenteert een ruim kennisaanbod inzake innovatieve toepassingen binnen het ruime domein van Supply Chain Management.
Lees meer

ONLINE VEILING INDUSTRIËLE BAKKERIJ

Na het maken van de technische omschrijving van de machines en vele foto's van een industriële bakkerij in Birsfelden (Zwitserland), staan sinds kort alle machines en inventaris op de website: www.Industrial-Auctions.com.
Lees meer

NIEUWE CEO BIJ SETRACO FOODS

Setraco NV, een toonaangevend vis- en seafooddiepvriesbedrijf uit Veurne, kondigt de aanstelling aan van Erwin De Spiegeleire als de eerste CEO van de onderneming. De Spiegeleire beschikt over een uitgebreid palmares binnen de voedingsindustrie en is hiermee toe aan zijn vierde CEO-functie.
Lees meer

ENDRESS+HAUSER OP M+R BEURS

Tijdens de M+R beurs, op 29 en 30 maart 2017 in Antwerp Expo, presenteert Endress+Hauser onder meer zijn 80GHz niveau radartransmitters voor het meten van niveaus in opslagtanks en silo's, met heel wat mogelijkheden voor applicaties in de voedingsindustrie.
Lees meer

UCRETE DP10

Ucrete DP10 is een robuuste, homogene kunstharsvloer die zich uitermate leent voor een vloerafwerking in de voedingsmiddelenindustrie. Hij beantwoordt niet enkel aan de strenge eisen inzake voedselveiligheid, maar voldoet ook aan andere essentiële kenmerken zoals bestendigheid tegen mechanische, chemische en thermische belastingen, en het bieden van een duurzame, veilige werkomgeving, via een antislipoppervlaktetextuur.
Lees meer

KLÜBERFOOD NH1 CH 2-460

Vooral voor de smering van oventransportketens, bv. in grote industriële bakkerijen, heeft Klüber Lubrication Klüberfood NH1 CH 2-460 ontwikkeld. De nieuwe synthetische hogetemperatuursolie lost op en regenereert residu's, wat helpt om onderhoudskosten aanzienlijk te verminderen.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Grondige modernisering van regelgeving voedingssupplementen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be