30 november 2016

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

WKK IN DE VOEDINGSSECTOR

Het warmteprofiel van de voedingssector is vaak uitermate geschikt voor toepassing van warmtekrachtkoppeling (WKK).
Lees meer

ENKEL VEILIG TITANIUMDIOXIDE IN VOEDING

Als reactie op recente verklaringen in de media over het gebruik van titaniumdioxide in de zogenaamde nano-vorm, benadrukt FEVIA dat voedingsproducenten enkel de niet-nanovariant van titaniumdioxide (TiO2/E171) gebruiken, waarvan de Europese Voedselveiligheidsautoriteit (EFSA) halfweg september de veiligheid herbevestigde.
Lees meer

EGEMIN OPNIEUW IN ZEE MET AGRISTO

Egemin bouwt een derde volautomatisch hoogbouw-diepvriesmagazijn voor Agristo, producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Na Tilburg (2012) en Nazareth (2015) is dit keer de vroegere Unilin-site in Wielsbeke aan de beurt.
Lees meer

ISHIDA LANCEERT NIEUWE BLOG

Ishida Europe, wereldleider op het vlak van ontwerp, productie en installatie van volledige weeg- en verpakkingslijnen, lanceerde een nieuwe blog.
Lees meer

NOMINATIE VOOR ENGILICO

Engilico, de internationale expert in het controleren en optimaliseren van flexible verpakkingen, werd door Deloitte verkozen als één van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in ons land.
Lees meer

TRAINING VITAL 2 DREMPELWAARDEN

Bij het beheersen van allergenenrisico's spelen actiegrenzen of drempelwaarden een belangrijke rol.
Lees meer

KERSTPAKKETTEN BEST DEALS

Deze originele en rijkelijk samengestelde kerstpakketten zijn het perfecte cadeau om uw werknemers en klanten in de watten te leggen. U kan kiezen tussen 5 verschillende kerstpakketten boordevol feestelijke en culinaire lekkernijen vergezeld door telkens één must have gadget.Bestel nu kerstpakketten en verras uw personeel of klanten met een overvloed aan lekkernijen.
Video

Bestel nu

NIEUWE MANAGING DIRECTOR

Jungheinrich België heeft een nieuwe Managing Director.
Lees meer

UNIEKE BLIK ACHTER DE SCHERMEN

TENTE is één van de 10 ondernemingen in de regio Oost- en West Vlaanderen die meewerken aan het eindwerk (geïntegreerde proef) van leerlingen.
Lees meer

SIS-REEKS

De SIS-reeks bestaat uit relais met gedwongen contacten, gebruikt om personen of kostbare toestellen te beschermen tegen verwondingen of beschadiging.
Lees meer

TOMRA 5A

De TOMRA 5A combineert een intuïtieve grafische interface met een stabiele sorteerprestatie, terwijl hij de voedselveiligheid en -kwaliteit verhoogt en een minimale hoeveelheid productafval produceert.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wkk In De Voedingssector | Enkel Veilig Titaniumdioxide In Voeding

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be