19 april 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

DESINFECTEREN MET CHLOOR KAN LEIDEN TOT TOXISCH CHLORAAT

De pesticidewetgeving maakt dat de regels rond de aanwezigheid van chloraat - een bijproduct van chloor - in levensmiddelen strenger geworden zijn. Zeker wie exporteert, kan het best een nultolerantie nastreven en andere beschikbare technieken voor de desinfectie van water in overweging nemen.
Lees meer

RISICO VAN PESTICIDERESIDUËN BLIJFT LAAG

Voeding die in de EU geconsumeerd wordt, blijft in grote mate vrij van pesticideresiduën of bevat residuën die binnen de legale limieten vallen. Dit publiceert EFSA (European Food Safety Authority) in hun nieuwste monitoring rapport, op basis van samples die in 2015 werden ingezameld.
Lees meer

INDUSTRIAL AUCTIONS KIJKDAGEN

Op woensdag 19 april en donderdag 20 april organiseert Industrial Auctions de kijkdagen van de online veiling van machines en inventaris op de voormalige locatie van Vion Food Group in Wunstorf, Duitsland.
Lees meer

ERVARINGEN UITWISSELEN OP QUALITY DAYS

Op donderdag 20 april vindt de achtste editie van Quality days plaats in het Regenboogstadion in Waregem. Op het programma staan lezingen over contaminatie en recalls, 'Integrated Pest Control' en biociden, gevolgd door een receptie en een driegangendiner.
Lees meer

DE EERSTE EDITIE VAN LUBRITECHNICS IS ER

Met LubriTechnics schotelt uitgeverij Professional Media Group u opnieuw een waardevolle aanvulling voor op het reeds omvangrijke portfolio aan vakmagazines. Deze crossmediale doorontwikkeling van het digitale platform Smeertechniek richt zich op alles wat smeertechnisch onderhoud aanbelangt.
Lees meer

CHOCOLADE IN 2030

De Toekomst van Chocolade: hoe zal de industrie eruitzien in 2030? Bert Van Thilborgh van het Trendwatching en Futureproved Agentschap voor Innovatie probeert daar een antwoord op te geven tijdens een lezing op de Belgium Chocolate Summit.
Lees meer

HEEFT U EEN INNOVATIEF VERBETERKLIMAAT?

Voldoet u aan normen als ISO 9001, ISO 14001, IFS, IKB en GMP? Stellen uw opdrachtgevers hoge kwaliteitseisen? En dient u zich te houden aan continu veranderende wet- en regelgeving? Wij geloven dat alleen externe druk niet voldoende is om uw organisatie te verbeteren.
Lees meer

LENZE WERFT AAN...

Lenze groeit en wil haar Application Team Benelux uitbreiden met een Service en Application Engineer Drives & Automation voor de Belgische markt. Die persoon wordt verantwoordelijk voor presales, project engineering, aftersales en technische training voor de afnemers in de OEM-markt.
Lees meer

NIEUWE TECHNISCHE WORKSHOPS SIEMENS

Siemens organiseert vanaf 2 mei nieuwe hands-on workshops rond automatisering in de industrie, waar men kan leren werken met Siemens automatiseringstools.
Lees meer

MAAK KENNIS MET POWERTECHNICS

Met gepaste trots stelt Professional Media Group u graag PowerTechnics voor, een multimediaal platform waar de focus komt te liggen op industriële motorisatie en aandrijftechniek.
Lees meer

KLÜBERFOOD NH1 CH 2-460

Vooral voor de smering van oventransportketens, bv. in grote industriële bakkerijen, heeft Klüber Lubrication Klüberfood NH1 CH 2-460 ontwikkeld. De nieuwe synthetische hogetemperatuursolie lost op en regenereert residu's, wat helpt om onderhoudskosten aanzienlijk te verminderen.
Lees meer

MICROPILOT FMR6X

Met de 80GHz Micropilot FMR6x met Heartbeat Technology zijn heel nauwkeurige en betrouwbare niveaumetingen van vloeistoffen en bulkgoederen uit te voeren. Het betreft stabiele metingen tot 125 meter in silo's met bulkgoederen en een nauwkeurigheid tot +/- 1mm voor niveaumetingen van vloeistoffen.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Best beschikbare technieken voor desinfectie van water

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be