14 juni 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

RONDETAFELGESPREK: HET GEVAAR VAN BIOCIDEN

Biociden krijgen steeds meer aandacht van de voedingssector en de auditerende instanties. Wetenschappers, desinfectansfabrikanten en andere specialisten deelden hun inzichten over het eigenlijke gevaar van biociden, de wetgeving hierrond en mogelijke alternatieven voor de toekomst.
Lees meer

SLACHTHUIS TIELT VOLLEDIG TRANSPARANT

Naar aanleiding van de petitieoverhandiging van Animal Rights aan Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts, wil het slachthuis van Tielt een stand van zaken geven van de ontwikkelingen en de acties die het de jongste maanden heeft ondernomen.
Lees meer

KOM NAAR DE FOOD SAFETY DAY 2017!

Wanneer moet een recall plaatsvinden? En hoe kan de kans op kostbare recalls geminimaliseerd worden? Tijdens de Food Safety Day, donderdagmiddag 22 juni in Affligem, brengen experts van onder andere IFS Food en Mettler Toledo u op de hoogte van de nieuwste technologieën voor het bereiken van volledige voedselveiligheid.
Lees meer

WESTVLEES KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Westvlees uit het West-Vlaamse Westrozebeke is een van de grootste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees. De slachthal van het bedrijf was al even einde levensduur, waardoor men er niet langer zou kunnen werken volgens de nieuwste standaarden op het vlak van voedselhygiëne, -kwaliteit en dierenwelzijn.
Lees meer

MACHINES VLEESINDUSTRIE ONLINE GEVEILD

Hangbanen, verdoofsystemen, cutters en ontbeners, maar ook verpakkingsmaterialen en machines voor de transport en logistiek. Zij vormen slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod van de online veiling van voormalig slachthuis Vleeshandel Hilckmann.
Lees meer

EVENT FOOD & MACHINERY SAFETY

Wilt u inzicht krijgen in het spanningsveld tussen voedsel- en machineveiligheid? Pilz België en Pilz Nederland organiseren hierover op donderdag 22 juni een uniek event in de inspirerende omgeving van Acta vzw, het Opleidingscentrum voor Techniek en Automatisering in Brasschaat.
Lees meer

OUDERE MOTOREN VOLGENS HUIDIGE EISEN

Normeringen worden steeds strenger en de techniek evolueert snel, waardoor een installatie makkelijk de stempel 'inefficiënt' of 'verouderd' krijgt. Retrofitting of het 'updaten' van aandrijfsystemen conform de EU-richtlijnen vormt vandaag in vele gevallen een degelijk alternatief voor een volledige vernieuwing.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Het eigenlijke gevaar van biociden

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be