|
|
|
| 25 oktober 2017 VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN Lees online |
|
|
|
|
| Een geslaagde kaasschotel Om een geslaagde kaasschotel samen te stellen, raden wij een assortiment kazen aan met een mooie combinatie van smaken, vormen en texturen, zodat iedereen zijn gading kan vinden: • Een kaas met halfharde korst: Passendale, Père Joseph of Pavé à la Leffe • Een zachte kaas met witschimmelkorst: Caprice des Dieux, Le Rustique, St Albray of Pie d'Angloys • Een zachte kaas met gewassen korst: Chaumes Lees meer |
|
|
| Horeca Expo 2017 komt dichterbij Horeca Expo is het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens en vindt plaats van 19-23 november in Flanders Expo Gent. De beurs telt intussen jaarlijks meer dan 650 exposanten en meer dan 50. Lees meer |
|
|
| Glorius Coppa Deze spiering werd licht gezouten en op artisanale wijze gedroogd tot de perfecte Coppa. Door zijn eenvoud haalt hij veel body en kracht. Hij werd 12 weken gerijpt en is ideaal voor bij het aperitief, als beleg maar ook in allerlei gerechten. Lees meer |
|
|
| Brugge Comtesse Met haar romige textuur, ivoorkleurig hart en fruitig aroma, met toetsen van geroosterde hazelnoot, vanille en zomerfruit weet Brugge Comtesse telkens te verrassen. Lees meer |
|
|
| Wonky Dips Wonky maakt smaakvolle en gezonde snacks bomvol geredde groenten. Zo biedt het bedrijf een antwoord op 2 zaken: de stijgende vraag naar gezonde snacks en het probleem van voedselverspilling. Lees meer |
|
|
| Delino Mosterdsaus De knusse herfstdagen komen er terug aan. Bij deze dagen horen natuurlijk gezellige tafelmomenten. Een heerlijk hammetje met mosterdsaus mag dan ook niet ontbreken. Lees meer |
|
|
|