17 januari 2017

HET DOE-MAGAZINE OVER BOUWEN, WONEN, DOE-HET-ZELF EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

GRATIS NAAR BATIBOUW

Bij een abonnement op Dobbit magazine ontvangt u gratis twee toegangskaarten tot Batibouw ter waarde van €25. Deze vindt plaats van 18/02/2017 tot en met 26/02/2017 in Brussels Expo.
Lees meer

abonneer nu

SPANPLAFONDS

Wat is een spanplafond precies, en waarom is het in vele gevallen een betere oplossing dan een gewoon plafond? Dat zoekt architect Sam van Welden in deze reportage voor je uit.
Video

DE MAQUETTEKUNSTENAAR

De kunstenaar - Isidoor Goddeeris is een veelzijdige artiest, maar maquettes behoren ongetwijfeld tot zijn grootste specialiteiten. In deze reportage volgen we het creatieve proces dat achter zijn werken schuilgaat.
Video

HET ZELFBOUWHUIS - AFLEVERING 19

In deze aflevering van 'Het zelfbouwhuis' beginnen we met de opbouw van het platte dak op de eerste verdieping.
Video

GRATIS NAAR DE BEURS WONEN!

Bij een abonnement op Dobbit magazine ontvangt u een gratis duoticket tot de beurs Wonen ter waarde van € 20. Wonen is de beurs waar alle laatste trends rond (ver)bouwen en wonen worden voorgesteld.
Lees meer

Abonneer nu

KRABHUT

Hobbyklus - Een krabpaal voor de kat kan aardig wat kosten. Met eenvoudig materiaal kan je dit perfect zelf gaan maken. En wees creatief. Maak meteen ook een ruimte waar poeslief een dutje kan doen of zich verschuilen.
Video

DROGE STENEN MUUR

In deze aflevering van 'mijn tuin' maakt Pierre-Yves een droge stenen muur. en we zien van waar de stenen komen voor zo'n muur.
Video

http://www.dobbit.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis naar BATIBOUW en WONEN!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be